Budeme tehotné v januári 2015?
Milé snažilky verím, že začiatok roka bude pre nás všetky ÚSPEŠNÝ ;) musíme všetko čo bolo zahodiť za hlavu a začať odznova 🙂 Verím, že tento rok sa náš SEN konečne splní 🙂 😉 🙂
@zorka33 ja este netestujem, lebo sme este nezacali plodit 😉 ale chystame sa asi od Februara 😎
@ellabella22 ahaaaa, jasne, uz som v obraze. tak potom ta beriem na februar ako partacku 🙂
@eloise82 No ja som tiez mojej bambulke povedala ze mame v brusku babatko a tiez sa nenormalne tesila a ked som jej potom povedala ze uz tam neni tak sa rozplakala ze preco sme ho vybrali a ona ho este nevidela ale tak riesila to asi tyzden a potom sa uz nepytala len mi sem tam povie ze uz by chcela sestricku tak snad sa cim skor podari mi ideme tiez na vylet 20.2 ideme na 10 dni do Kuwaitu tak tiez budeme relaxovat
@butterfly333 jasne ze pamatam, len ta fotka ma mylila...ako sa vam dari so snazilkovanim? nam sa v decembri aj zadarilo, ale zial nedopadlo to dobre...ale nastastie uplne na zaciatku, takze som sa este ani nestihla zacat tesit...nieco mi hovorilo ze to nie je dobre, aj testy len velmi velmi pomalicky tmavli napriek tomu ze MS meskala uz niekolko dni...no a dnes mam bolesti ako pred ovulkou, aj ovu test zacal tmavnut, tak ak sa zajtra ovulka potvrdi znamena to ze mi cyklus nabehol zhruba tak ako predtym...tak po MS mozme pokracovat so snazenim...
@pony7 nemas zac poznam to presne ja som mala MA v juni ochorela som od synceka aj vysoke horucky som mala potom aj po kyrete som mala a zacali sme sa snazit od septembra a nato ze sm mala 2 decka na prvy sup tak neviem co sa stalo ta sliznica sa z toho nespamatala neviem vsak uvidime nesilim to ked to ma byt tak to bude 😵
@jana0706 zatial sa nedari aj ked občas bol duch na teste no nič z toho. Už neviem kde je chyba.
@bandikovajana wow, tak to idete na trosku iny vylet 🙂! No urcite si to potom uzite 🙂.
@eloise82 to ideme k muzovej rodine
@butterfly333 a ako dlho skusate? nam sa az po 5 mesiacoch zadarilo, len skoda ze to tak dopadlo...dufam ze teraz nebudem musiet tak dlho cakat (a ze by som nebodaj musela cakal este dlhsie si vobec nepripustam)...
@jana0706 od novembra no zatial sa nedari.
@butterfly333 tak to nie je zase tak dlho, neboj za chvilu sa urcite podari...
No v negatívne bolo vidno taky uzunky kanálicek... Len z mobilu mi to nešlo sem hodiť... Ale ja vidím aj na tomto... Kolky si dpo?
@butterfly333 poslala som ti srdiečko pre potešenie, prišlo? 🙂
@lenjara1 ahoj ano dostala dakujem prepáč že pišem až teraz no prave idem z práce už nevladzem tahali som 6poobednych .😘
@butterfly333 oddychuj... Relaxuj. Chcela som ta troska rozveseliť. 🙂 všetko bude dobre. 🙂
@lenjara1 moja mám zajtra konečne jeden den volno v pondelok ranna a zasa ich je šest čiže aj v sobotu. Už som unavená a fakt nevladzem.💙
Ahojte mozem sa opytat kedy je najlepsie robit tehu myslim tym kolko po vymeskani ms. Zajtra by som ju mala dostat ale som nervozna kiez by neprisla mrska jedna

@pony7 aaaaa megaaa🙂 uz sa to crta, tak potichucky sa s tebou tesim, to je skvela sprava! 🙂