icon

Budeme tehotné v januári 2015?

tinka3636
16. dec 2014

Milé snažilky verím, že začiatok roka bude pre nás všetky ÚSPEŠNÝ ;) musíme všetko čo bolo zahodiť za hlavu a začať odznova 🙂 Verím, že tento rok sa náš SEN konečne splní 🙂 😉 🙂

mikema
18. dec 2014

@miculiatko Dakujem a dufam, ze nas nakazis 😀 Tak, ja mam teraz hlavu plnu inych veci, ani nemeram ovu, tak ktovie, mozno prave teraz, ked sa zaoberam inym, sa zadari 😀 Ale ak nie, nevadi. Skusame len druhy mesiac, takze stres je este daleko 😀

kalista32
18. dec 2014

BUDEME !!!!? 🙂 😉 nádej zomiera posledná .

tinka3636
autor
18. dec 2014

@kalista32 ani sama neviem prečo.ale ja som dala názov snažilky január 2015 a na druhý.deň sa to samé zmenilo čo nechapem

nagulinka
18. dec 2014

po kontrole u môjho lekára sa odhlasujem z decembrových snažiliek a hlásim sa k vám dievčatá .... musíme ešte mesiac čakať. Jednoducho, čas neoklameme. Dúfam, že pán božko nás už nebude dlho skúšat a zadarí sa prvý šup 😀

jankasvk
18. dec 2014

Ahojte baby.pridavan sa K vám a dúfam že aj nám sa zadari ešte tento mesiac alebo už V januári budeme V očakávaní.my už jedno dieťa máme aj V novembri moja mala oslávila 3roky.odvtedy sa pokúšame O ďalšie dieťa,ale nedarí sa ☹ mám už za sebou 3 potraty A od posledného prešlo 9mesiacov.ja som 4x otehotnela na prvý pokus a teraz sa dajako nedarí už 2hy mesiac.po tých 3 potratoch sa mi zmenil cyklus na nepravidelný takže som si spravila ovu.testy aby sme vedeli kedy mám plodné dní.teraz ale neviem kedy príde mrcha takže pre istotu som si spravila už dnes ráno test ale je bohužiaľ negatívny.Takže musím ešte počkať do budúceho týždňa.každý vraví že netreba na to myslieť ale keď ja neviem prestať myslieť na to že chceme ešte aspoň jedno dieťa.hlavne po toľkých neúspešných pokusoch.Takže baby držte palce vy mne a ja zas vám nech máme plodný rok 2015 😉

tinulikk
18. dec 2014

Ahoje baby, tak ja sa tiez pridavam, tento mesiac sme sa trafili aj do ovu :D, dnes mam 8DPO, takze som vo velkom ocakaaavani a posuuvam cas, nech utekaaaa 🙂 a ak sa nam podarilo tak na istotu to budeme vediet az v januari (preto sem hadam patrim :DD) aj ked testy zacnem robit uz pred vianocami :DD to by bol darcek pre manzelika 🙂

nickyva
18. dec 2014

@tatko_smolko Ďakujem za názor. Nešla by som do toho, keby som to všetko nekonzultovala so svojou dr. a nebola na vyšetrení, či je už všetko ok. 🙂 Chápem aj tvoj názor, niektorí hovoria, že je lepšie počkať nie 3 mesiace ale pól roka len keď pomyslím na to, koľko nám trvalo pred tým, aby som otehotnela tak sa mi čakať volajako nechce. Som za to, že keď sa to má podariť, podarí sa, keď sa to ešte nemá podariť, tak sa budeme snažiť zase dlhšie, nechám to na prírodu 😉

darinka.b
18. dec 2014

ahojte babulky, pridavam sa k vam, snazilkujeme uz od leta, vsetko je uplne ok, s mm sme obaja v poriadku tak to uz len nechame na nahodu, ovu by som mala mat presne 24-25. 12 tak dufam ze nam tieto dni prinesu stastie a ze sa po novom roku dozvieme same krasne spravy. drzim nam vsetkym palceky, nech sa na nas tehu virus chytro nalepi 🙂 🙂 🙂

tatko_smolko
18. dec 2014

@nickyva áno ja Ťa chápem a rozumiem ale zaoberám sa troška zdravou výživou a na doktorov mam svoj názor, preto spolupracujem s ľudmi čo sú napojený na biochemické laboratórium..... a doktori takzvane už len vypínajú akúsi pomyselnú kontrolku a zasahujú keď už je zle v hodine dvanástej takže tam sa o nejakej prevencii nedá hovoriť ... 😉

kalista32
19. dec 2014

@tinka3636 no moja názov je úžasný !!!! 😉 ono nám nejaký škriatok asi chce naznačiť, že sa niečo udeje nádherné 🙂 🙂 😉 .

mima207
22. dec 2014

@zuzik1927 no my uz sa snazime rok a stale nic....vo february som objednana znovu na preventivku tak doktorovy nadhodim aby nas poslal na nejake lepsie vysetrenia....a vy ako dlho

zuzik1927
22. dec 2014

@mima207 aj my tak, ale mala som velmi nepravidelnu ms, tak sme ovu akosi dlhy cas netrafili..ale uz je to lepsie tak snad...ja pojdem v januari na preventivku a uvidime🙂

mima207
27. dec 2014

@zuzik1927 ach boze je to ele hrouzne na psychyku tento mesiac mi povedali 2 kamosky ze su tehotne a este aj moja svagrina ktora deti nenavidi caka babo....boze aky je ten svet nespravodlivy....od vcera mam normalne dilemu.....uz mi s toho sibe

fronny
27. dec 2014

ahojte ... ja dufam ze budem snazilkujeme sice kratko ale intenzivne tak dufam že sa zadari...

zuzik1927
27. dec 2014

@mima207 no na psychike to teda nepridava, ja idem zajtra za kamoskou co ma 2mesacne babo...velmi sa tesim, aj ked...ale neboj sa aj my si najdeme 2 ciarky dufam ze coskoro 😉

janedoe
27. dec 2014

Babeny drzte palce... 5.januara mame konzultaciu k IVF... tak nech sa to zadari ☺ Trosku ma zaskocil skory termin konzultacie, lebo som bola psychicky nastavena tak na marec, ale predstava, ze by som bola buduci mesiac tehulka...je uuuuzasna ☺

nickyva
27. dec 2014

@mima207 ani nehovor, dnes sme po vianociach u ,,svokrynych,, a jedna susedka tehotna, druha z druhej strany, 16!!!rocna tehotna, moja byvala spoluziacka teraz oznamila ze sa im zadarilo a mne je uz do placu ze sa nam to nepodarilo :'(

ladynaamah
27. dec 2014

@darinka.b SME na tom rovnako. Aj datumi nam sedia. Take nam ostava Len si drzat palce a prosit panbozka. Verim, ze to teraz vyde;)

jajkav2
27. dec 2014

Ahojte kočky. Aj som momentálne teraz mala plodné odbobie, tak dúfam, že v januári sa dozviem tú najkrajšiu správu, že od Ježiška som som dostala ten najkrajší darček. Verím celým srdiečkom a už sa nemôžem dočkať.

darinka.b
29. dec 2014

@ladynaamah jeej super tak cakame spolu ako to vyjde tento cyklus, daj potom vediet. ja necakam mrchu okolo 3.1 tak uvidime 🙂

ladynaamah
29. dec 2014

@darinka.b Neviem sa dočkať času na vyskúšanie tehotenského testu 🙂

fraules18
30. dec 2014

Ahojte baby tiež sa k vám pridavam a dufam čoskoro budú // na testíku ...držte palčeky

rybicka133
31. dec 2014

@petkakv ja som o plodik prišla včera, tiež v 7tt, tak sa pridávam aj ja

adula12
31. dec 2014

baby... co keby ste prestali na to mysliet, ze tak velmi chcete babo? na vlastnej kozi som zistila, ze ked to nechcem, nemyslim na to, tak sa podari. prve dieta som velmi chcela, tiez som rozmyslala kedy je najlepsie sexovat, pre istotu sme sa kazdy druhy, treti den milovali a predsa som skoro rok cakala kym sa to zadarilo. tiez som si robila testy zakazdym a podobne. az som to napokon vzdala a povedala si, ze ved ked to ma prist tak to pride. o mesiac na to som otehotnela. syn ma teraz 2roky. a teraz ked sme nejak neuvazovali o dalsom babatku, tak som opat tehotna, v 8tt. bolo to nahodne, este som vravela, ze ved na prvy pokus to nemoze vyjst ked na prve sme sa tolko snazili. a jedinykrat sme mali nechraneny styk a otehotnela som. teraz sa obaja tesime. preto skuste sa uvolnit, nepozerat do kalendara kedy mate a nemate plodne dni, milujte sa s laskou a nerozmslajte po kazdom sexe ci sa to podarilo. viem, je to tazke, robila som to iste ale verte mi, ze ked ste dusevne spravne naladena, nemate nejake zdravotne problemy, tak to vyjde. prajem vam vsetkym aby tento rok bol pre vas rokom pozitivnych testov a tych najkrajsich sprav ;)

tinka3636
autor
31. dec 2014

Dievčatá prajem vám pekného Silvestra a všetko dobré v Novom roku ;)

darinka.b
31. dec 2014

stastlivy novy rok babule a nech je plny tehu virusu 😀 😀 😀 😀

julypetkova
31. dec 2014

Snazilky ,vsetko dobre do noveho rocka ,nech ste zdrave a stastne,a nech si cim skor najdete dve palicky na tehu testoch 😉 ,na ktore cakam aj ja ... 😉

vierocka888
1. jan 2015

Všetko dobré do Nového roka,ženy 🙂 dúfam, že nám to vyjde všetkým čo najskôr 🙂

fraules18
3. jan 2015

Ahojte chcela by som si urobiť tehu.testík myslíte, že by už mohlo niečo ukázať?MS mám dostať 8.1alebo mám počkať?

darinka.b
3. jan 2015

@ladynaamah ahojky uz si skusala? ja zajtra, bazalna teplota sa zatial drzi hore ale tak uvidime zajtra, aj ked si myslim ze asi pride mrcha, brusko ma uz omina 😒