icon

Budeme tehotné v januári 2015?

tinka3636
16. dec 2014

Milé snažilky verím, že začiatok roka bude pre nás všetky ÚSPEŠNÝ ;) musíme všetko čo bolo zahodiť za hlavu a začať odznova 🙂 Verím, že tento rok sa náš SEN konečne splní 🙂 😉 🙂

ladynaamah
3. jan 2015

@darinka.b skusala, no test vysiel negative. Mam este malo po...Len ma Prsia bolia take Myslim ze dni predsa Len dostanem. Stale dufam, ze nam to vyslo, aj mm kazdy dech chodi, ze ci uz...

lalida
3. jan 2015

Ahoj baby, plodne obdobie som mala cca 26.-28.12, a na Silvestra na mna padla nejaka viroza. Snazim sa nedavt si tabletky ktore sa nesmu v tehotenstve, ale aj tak neviem, ci je to spravne. Presne pred rokom som si nasla // a v 14tt som podstupila utt, z genetickych dovodov (down). Na genetike nam povedali ze sa to mohlo stat aj preto, ze jeden z nas bol chory a pod. Potom sme museli cakat, kedze som mala zle vysledky na endokrin. Teraz uz je vsetko v poriadku.. Mozno sa spytam hlupo, ale je moznost, ze by sa to aj z dovodu mojej nemoci neuchytilo?

ladynaamah
4. jan 2015

@fraules18 urcite este pockaj. Je to dost skoro, aby si nebola sklamana. Aj ja mam dostat 8.1 no uz mam plane zuby neg testov take si budem robit az v den menstr. Co som citala take sa vacsinou ukaze az na 13 dpo a to vychadza na zaciatok menstruacie.

fraules18
4. jan 2015

@ladynaamah 🙂 mne včera nedalo tak som urobila a negatívny tiež si myslím že je to ešte skoro..
Máš aj nejaké príznaky??

ladynaamah
4. jan 2015

@fraules18 akurat som mala vcera citlive prsia no take zvyknem mat aj pred menstr. Neviem, nechcem byt zas sklamama

fraules18
4. jan 2015

@ladynaamah ja si tiež hovorím ,že nesmiem nato myslieť len keby to tak šlo... ja mám citlivé prsia už cca 2 týždne pobolievalo ma podbruško taký tlak som cítila ale už to preslo... no uvidím teda či sa zadarilo

darinka.b
4. jan 2015

@ladynaamah u mna mnrcha uz zas prichadza tak dalsi mesiac snad bude stastny 😉

ladynaamah
4. jan 2015

Aspon je pravidelna ;) neboj, urcite je to na dobrej ceste 😉

bandikovajana
5. jan 2015

@miculiatko ahoj tak sa konečne podarilo pamätám si ta zo snaziliek gratulujem 🙂 nám sa tiež podarilo ale bohužiaľ v decembri sme o mimi prišli :( držím palceky nech vsetko dobre ide

miculiatko
6. jan 2015

@bandikovajana ahoj aj ja si ta pamatam. Podarilo sa nam v podstate uz neplanovane. Chceli sme snazilkovanie odlozit no nas huncut si urobil po svojom.
To mamrzi ze sa mimi neudrzalo. Co sa stalo? Urcite raz svoje tehu dotiahnes do krasneho konca a v naruci budes drzat malinke babatko. Drzim ti palce. Ja mam momenralne obavy lebo som chytila zapal priedusiek a trapi ma hrozny kasel. Dufam ze sa bublinke nic nestane

bandikovajana
6. jan 2015

@miculiatko neviem zatiaľ nezistili ale ja som rada za dcérku co mam doma a verím ze tento rok sa to podarí úspešne. Na jednej strane som aj rada ze sa rozhodlo odísť samé a nie mojou vinou lebo 2 týždne po potrate mi museli vyvrátiť zub a skoro 2 týždne som bola na silných liekoch od bolesti co som mala napuchnutu sanku a 2 stychy zasitu takze by som po tom asi určite potratila lebo mi museli dat aj anestéziu

miculiatko
6. jan 2015

@bandikovajana urcite sa to v tomto novom roku podari. Kazda zena si to zasluzi 😊

bandikovajana
6. jan 2015

@miculiatko no len mam troska obavu ci sa to uz aj nepodarilo 😒 lebo asi 20 dni od zákroku sme si povedali ze nic neboli tak skúsme a myslela som ze tak skoro ovu mat ani nemôžem ale uz je to mesiac a mrcha stále neprišla a od včera mam tak cudno boli podbrusko stále chodim na wc uz si myslím tak teraz som uznali aj pretiekla a nic ani kvapka 😒 dufam ze sa tam len niečo este upravuje a preto mrcha nechodí lebo to by bolo skoro na mimi

mickao
6. jan 2015

@miculiatko tak my to robime tak isto. Po sexe takto ostavam aj ja este hodinu lezat. No, ak sa teraz nezadari, tak skusim ako ty. Nebudem to silit a ziadne lezanie. Syn bol na druhy pokus a teraz sa snazime uz od leta.

miculiatko
7. jan 2015

@bandikovajana no to som velmi zvedava ci sa zadarilo alebo nie. Moze sa hocico diat u teba teraz. Predsa len je to kratko po zakroku. No moze to byt aj tehu. Neskusala si testnut?

@mickao niekedy sa to lahko povie ze to nebudem silit. V hlave ma kazda z nas tehotenstvo a neda sa na to uplne nemysliet. Niektorej zienke sa mozno podarilo otehu v nejakej konkretnej polohe pripadne s tymto lezanim a vyklafanim noh no aj tak si myslim ze ak bolo nejakej kocke sudene otehu tak by sa to podarilo aj bez tychto snazilkovskych rad ktorym len otehu pripisujeme a nemaju s tym nic spolocne. Ked sa to ma stat tak sa stane. Ja som toho zivy dokaz 😆

bandikovajana
7. jan 2015

@miculiatko nie lebo mi baby v skupine kyret povedali ze pozitívny test moze ukázať aj mes po zákroku ze HCG klesá pomaly

miculiatko
7. jan 2015

@bandikovajana ahaa...ze by to mohol byt skresleny vysledok. No tak sa nechas prekvapit ☺ len aby si uz bola na 100% v poriadku

bandikovajana
7. jan 2015

@miculiatko ved to keby som mala istotu ze voluntaristický je to vsetko ok tak by mi to ani nevadilo

bandikovajana
7. jan 2015

@miculiatko co mi to tu píše za bludy :D malo to byt ze keby som mala istotu ze vo vnútri je vsetko ok nevadilo by mi to

miculiatko
7. jan 2015

@bandikovajana hahaaaa to tie androidy 😊😊 aj mna to napadlo ze urcite by si sa dalsiemu tehu potesila kebyze vies ze je u teba vsetko ok. A vies co?? Nechaj tomu volny priebeh. Doveruj svojmu telu. Nic dokonalejsie ako zensky organizmus neexistuje 😉 a ak budes tehu tes sa ked nie tak ver tomu ze sa ti vsetko dava do piriadku po takom zadshu. Drzim ti palce

bandikovajana
7. jan 2015

@miculiatko jj nechávam to na prírodu nech sa s tým vysporiada a ak sa tam uhniezdilo vajíčko tak to tam muselo byt uz ok inak by sa neuhniezdilo podľa mna

miculiatko
7. jan 2015

@bandikovajana presne ako hovoris! Som velmi zvedava ako to dopadne ☺

klaudisa
8. jan 2015

ahojte môžem sa spýtať skúsenejších, po akej dlhej dobe vám ukázal tehotenský test // čiarky. Mrcha mi mešká 4 dni ovulku som mala 20DC takže teraz som 11dní po. Ráno som si robila test a bola len jedna čiarka ani duch ani nič je to ešte skoro? Na letáčiku bolo že by mal zobraziť už 5 až ý dní po oplodnení no proste som z toho jeleň

lina129
9. jan 2015

@klaudisa to je este skoro... skus tak cca. 14 dni po ovulacii... potom by sa uz mala ukazat // 🙂 drzim palce!

petra212
9. jan 2015

@klaudisa ono záleží od toho ako rýchlo ti stúpa HCG, niekomu už 11 DPO ukáže pekné dve čiarky a niekomu týždeň po meškaní ukazuje ešte len ducha ... takže je to veľmi individuálne ... ale tak ten 14 DPO by ti už mohlo niečo ukázať ...
ono záleží aj od toho akú máš dlhú LF? možnože ti ešte ani nemšká keďže si mala ovu až tak neskoro ...
akú mávaš dlhú LF???

lina129
9. jan 2015

Tak ako baby? ja som dnes 1 DC, tak zatial v januari tehotna nie som... no mozno aspon splodime v januari... 😉

emuska08
9. jan 2015

Ahojte kocky 🙂 Po dlohom zvazovani som sa rozhodla ze sa pridam na tuto stranku 🙂 Je to trochu ako skupinova terapia 🙂 . Ja som po dvoch neuspesnych tehu / 2x v 5tt/, posledny bol teraz pred Vianocami. Uz to beriem sportovo, hlavne netreba mysliet na to najhorsie... vlastne netreba mysliet na nic :D lebo cim viac clovek vie tym je to horsie... a vzdy platil aj opak 😀
Moja otazka je ale, ci je mozne aby po ranom spontannom potrate, ktory vlastne prebehol ako normalna menstruacia prebehla ovulka? Chceli sme totiz uz pauzu od plodenia a nejako som sa preratala asi... dnes/zajtra cakam ms.

tinulikk
9. jan 2015

caute baby, tak vianocny darcek pre manzelika nevysiel, a dostala som "darcek" v podobe MS na vianoce ja :( teraz mam tri dni po ovu, tak snad sa nam zadarilo 🙂 najradsej by som posunula cas o dva tyzdne 🙂)

lina129
9. jan 2015

@tinulikk no veru, hrozne je to cakanie... neznasam to... aj teraz som chcela, ze si nebudem sledovat cyklus, ale nepodarilo sa mi to, aj tak som sledovala ovulku a potom si sem tam ratala kolky DC som... no a vcera som si uvedomila, ze 25 DC a do rana prisla ms... ☹ no co uz... ideme dalej...drzim prsty!

klaudisa
9. jan 2015

@petra212 no to je ten problém že neviem doteraz som brala tabletky prvý cyklus som dostala ms na 25 deň a druhý vôbec a to som 32 deň.