Bylinkárka pani Sprušanská z Trnavy a vaše skúsenosti
uvažujem že za ňou skočím do trnavy. Máte niektorá skúsenosť?
Dnes jsem byla u pani Sprusanske.Sice jsem cekala 4 hodiny(prijela jsem v 11.15), ale jsem maximalne spokojena.Pani Sprusanska mi dala leky pro me i meho syna.Po vyuzivani davek(3 mesice) se ozvu, jake byly vysledky.
Aj ja som bola v piatok u p. Sprušanskej. O deviatej som prišla, bola som siedma a zobrala ma o pol tretej.
Dala mi čajíky, ale zabudla som ako sa užívajú. Nevie mi niekto poradiť? Ďakujem Vám vopred 🙂 🙂
@marianka249 Záleží od toho na aké ochorenie Vám ich dala. Ale väčšinou dáva dávkovanie na špičku kávovej lyžičky 1x denne. Keď užívate nejaké lieky tak dve hodiny po liekoch alebo pred nimi.
@011223344 Ďakujem veľmi pekne... 🙂
Prosím Vás a ked niekto príde napríklad čakať od 8,00 tak čaká vonku,alebo je čakáreň otvorená? A dá sa prísť aj tak, že človek príde o 15,45 a čaká dokedy sa vybaví? Dakujem za info, lebo chcem tam íst s 5 ročným synom a nerada by som s ním čakala 4 hodiny ráno vonku....
Ahoj ja keď som tam bola prišla som 8.45 a bola som prvá bola otvorená tá prvá chodbička kde sú kancelárie a tam som čakala až do 11 kým prišla pani Sprušanská. Neviem ako by to bolo podobe.
Aha dakujem za info, staci aj chodbicka, len aby sme necakali vonku, este som tam nebola....
Dakujem za info, kočky, dnes sme sa zdarne vybavili. Prišla som už po ôsmej (pre istotu) malého som mohla nechať doma a pred 11tou mi ho manzel doviezol. Do pol 11 sme tam boli len 2 tak asi výnimočný deň.
Dostali sme obaja bylinky, tak som zvedava ako zaberu hlavne malemu. Vdaka za radu, potom napíšem....
Ahojte..necakate niekto u pani sprusanskej este teraz prosim vas? Alebo nejdete tam zajtra niekto? Dakujem
Ahojte. Neboli ste niektorá prosím Vás včera alebo predvčerom u p. Sprušanskej? Potrebovala by som vedieť či je tam ešte stále tak moc ľudí. Chcela by som k nej zabehnúť a nechce sa mi tam čakať pol dňa. Za odpoveď vopred ďakujem.
@011223344 Prosimťa kde by som našla presnú adresu som z Ba a neviem ju nikde nájsť, chcem sa k nej vybrať ale kde zistím či nemá práve dovolenku ? viem to niekde na nete alebo telefonicky ? ďakujem
@atanerka77 p. Sprušanská má adresu Šrobárová 6. Je to hneď prvá ulica doľava od Zeleného kríčka. Hneď vedľa cukrovaru. Je to zelená brána aj plot. Tabuľku má až hore na dverách na prvom poschodí. Keď to nebudeš môcť nájsť opýtaj sa hocikoho. V Trnave ju pozná každý. Pracovnú dobu má od pondelka do piatku od jedenástej do štvrtej popoludní a v sobotu od deviatej do dvanástej. Treba sa tam snažiť prísť do štvrtej lebo sa Ti môže stať, že tam už potom nebude. Teraz tam nebýva veľa ľudí takže keď tam po štvrtej nikoho nemá tak sa zbalí a ide domov. Ja som tam bola pred dvomi dňami a mala tam dvoch ľudí a to bolo o pol štvrtej. Cez školský rok tam býva omnoho viac ľudí. Dúfam, že Ti pomôže. Mne zatiaľ pomohla vždy.
ahojte, viete mi poradit ako sa zapijaju caje od p. Sprusanskej. J ato zapijem iba vodou, ale teraz som niekde citala, ze to treba prevarit a vypit. Alebo je aj iny sposob? Poradte.
@011223344 ďakujem Ti veľmi pekne, vieš ja som z Ba a chystám sa k nej v týždni od 3 augusta, to mám voľno, nevieš náhodou či nebude mať dovolenku nebolo tam niečo vypísané na dverách nerada by som sa tam prehnala zbytočne. mám problémy s vypadávaním vlasov a nikto mi nevie pomôcť
@atanerka77 nie nebude mať dovolenku. Pýtala som sa jej. Mala by robiť celé prázdniny.
@nikolajka2 ahoj, môžeš ich aj prevárať, ale najlepšie je ich dať na lyžičku a zapiť vodou. Tak majú lepší účinok.
Baby ktore ste z Trnavy nepojdete okolo nahodou ? pozriet ci tam tento tyzden je ? Minulu stredu som sa tam zbytocne trepala z BA mala tam iba listocek docasne nepritomna, neviem dokedy. Chcela by som ist opat vo stvrtok tento tyzden ale ked si predstavim ze nahodou tam zas nebude ma porazi 🙂
@atanerka77 Ja som tam bola minulý týždeň koncom a ešte tam mala ten istý. Chystám sa tam na budúci týždeň, keď nebude tak teplo. Dám Ti potom vedieť.
@atanerka77 Viem, že som Ti napísala že bude robiť stále ale sama mi povedala, že dovolenku mať v lete nebude. Tiež som bola prekvapená. Možno jej nerobí dobre chodiť po tých horúčavách. Skúsim tam ísť budúci týždeň.
No hej asi koli teplu, ja uz buduci tyzden robim uz sa tam nedostanem. Mam volno tento a minuly tyzden, preto chcem este skusit tento stvrtok ale silno pochybujem ze tam bude. Skoda ze sa jej neda nikam zavolat
@atanerka77 Keď tam pôjdeš vo štvrtok napíš mi prosím ťa či tam náhodou nie je. Ale tiež pochybujem že by robila. Dík.
Pani Sprusanska tam pravdepodobne do konca augusta nebude.
Dakujem za info, radsej nebudem ani chodit z BA zbytocne snad v septembri alebo oktobri budem mat stastie 🙂 velmi by som k nej chcela ist

@dagomar Keď sa chcete dostať na radu čo najskôr najlepšie je ísť tam okolo siedmej, pol ôsmej ráno a odsedieť si to tam do jedenástej. Potom sa možno dostanete na radu okolo druhej, tretej.