icon

Bylinkárka pani Sprušanská z Trnavy a vaše skúsenosti

slabachvila
31. aug 2012

uvažujem že za ňou skočím do trnavy. Máte niektorá skúsenosť?

silviah
4. sep 2014

@andread2 jj lieci aj akne. Nam davala ean4.trebA si zajst A da dcere na mieeru co potrebuje.

lastinko
6. sep 2014

prosim Vas ako sa uzivaju sacky? treba zjest aj tu drt? alebo ako caj a drt vyhodit?

andread2
6. sep 2014

Boli sme tam, bylinky dostala dcéra na akné a ja na migrény, Dcéra má drť zjesť, ja nemusím. Boli sme 1. krát...veľmi príjemná pani. 🙂 🙂 🙂 Máme to na 30 dní.

marianka249
7. sep 2014

prosim vas, dcera ma na predu povypadavane vlasy, chcem sa len spýtat či lieči aj toto. dakujem vopred 🙂 🙂 🙂

andread2
8. sep 2014

Treba tam ísť, neviem vám povedať ....aspoň ja.

marianka249
15. sep 2014

@andread2 dakujem velmi pekne 🙂

zuperka
22. sep 2014

@marianka249 pomáha aj pri vypadávaní vlasov, náš synček bol bez jediného vlásku, po troch mesiacoch užívania byliniek nám začali rásť, takže treba ju navštíviť

marianka249
28. sep 2014

@zuperka dakujem veľmi pekne !

lejla12333
3. okt 2014

Dievčatá nerada to hovorím ale pokiaľ viem (babka k nej chodila) pani už zomrela, sama vraj mala rakovinu....

silviah
3. okt 2014

@lejla12333 mala uz nema a ordinuje.

marianka249
14. okt 2014

Prosím Vás, nevedeli by ste niekto či p. Sprušanská fakt ordinuje?
Aby som sa neprehnala zbytočne . . .
Ďakujem 🙂

franzziska
14. okt 2014

@marianka249 ja som sla minule okolo reku to pozriem ale jej meno som na ziadnej budove nevidela...cize asi budem mat problém tam vobec trafit...

marianka249
16. okt 2014

Ďakujem. A niekto z Vás by nevedel kde p. Sprušanská ordinuje,
či neni presťahovaná? . . . Ďakujem veľmi pekne.

zuzcek79
18. okt 2014

Ordinuje, práve čakám cez týždeň od 11:00 - 16:00, v sobotu od 9:00 - 12:00

marianka249
18. okt 2014

@zuzcek79 ďakujem 🙂 🙂

andreinka
27. okt 2014

Ahojte babenky neviete či pani Sprušanská lieči aj žlčníkové kamene?

andreinka
27. okt 2014

Neviete či ordinuje?

bashee
30. okt 2014

ahojte. stale plati adresa Srobarova 6? a vchadza sa cez tu velku zelenu branu, vraj 1. poschodie? treba tam niekde zvonit, ci ako? prosim nasmerujte ma niekto, chcela by som sa tam tiez vybrat osobne. Dakujem vam. dievcata

dominikaaa
1. nov 2014

@bashee netreba nikde zvonit. Na 1.poschodi to najdes 🙂 Len teda stale vela ludi tam caka, tak sa priprav na niekolko hodinove cakanie ...

@andreinka ordinuje 😉 a urcite ma nieco aj na zlcnik...

luciiiiia
7. nov 2014

Bola som u pani Spruzanskej a doporucujem jej DERATIZACIU cakarne, sadla som si na jej gauc a za minutu som sa pozrela na bundu ktoru som si polozila na operadlo a skoro ma prekotilo PLOSTICA POSTELNA ☹ Hned som od tial pakovala, vsetko som si musela povitriepat a oprat...dufam ze som si ju nepriniesla..v cakarni ma pritmie..MAL BY TO NIEKTO RIESIT, BUD SPRAVCA, ALEBO HYGIENA

petanka33
14. nov 2014

tiež sa tam chystám 🙂

petanka33
15. nov 2014

ahojte, dnes sme tam boli so synom aj somnou...

ráno sa syn zobudil so skriabaním v hrdle..potomzačal aj kašlať....neskôr vystúpila aj teplota na 37,5 ...
išli sme na pohotovosť....tam ma vysmiali....že na pohotovosť s takou nízkou teplotou....to ešte nič nie je....atď...
Navštívila som p. Sprušankskú -......dala nám bylinky.....a vravela, že to má mykoplazmu.....a povedala som jej že v utorok musí ísť do školy..... už v septembri mal ATB dva týždne bol doma...... a že do utorka mu to prejde....

A mne dala tiež, aj mužovi na počatie bábätka.... 🙂

xox
18. nov 2014

Mila luciiiia tu plosticu postelnu si priniesla jedine ty z tvojho domu a inak super, ze si odisla pretoze hypochondrov ako ty tam nieje treba. Verim, ze keby mas vazny problem, tak si tam pockas. A mozem vas ubezpecit, ze ziadne plostice postelne sa tam nenachadzaju.
Pani Sprusanska je tam pre ludi 6 dni v tyzdni od rana do vecera. Neodide pokial nevybavi posledneho cloveka. Mne samej bylinky velmi pomohli. Ale bylinky treba uzivat dlhodobo. Zazraky na pockanie sa nedeju.

luciiiiia
18. nov 2014

Mila xox, doma som nikdy nemala plosticu postelnu a dufam, ze ani mat nebudem. Ja som nespochybnila pani Spruzansku ako cloveka , tak prosim Ta, aby si mna neoznacoala hypochondrom..a ked som pisala, ze som videla plosticu v jej cakarni tak tam bola, ale to ty zakomplexovany clovek mila xox nepochopis, ale mozno raz dospejes...a pani Spruzanskej prajem nech stale pomaha ludom, mam ju rada a poznam ju vela rokov, napriek tomu preniest si domov plosticu nie je sranda.

xox
1. dec 2014

Keby pani Sprusansku skutocne poznas vela rokov, tak ju na tento (tebou vymysleny) problem upozornis osobne a nepises to tu takto verejne. Asi tak.
Tak nechapem potom kto tu ma dospiet. Mozno pani Sprusanska najde nieco aj na tvoj primitivizmus.

andreinka
1. dec 2014

Bol niekto konkretne u pani Sprušanskej zo žlčníkovými kamenmi,pomohla?

kolargol007
1. dec 2014

ahojte všetci....
som tu nová a ....tiež som bola zhruba mesiac a pol dozadu u pani Sprušanskej kôli otehotneniu.Mám už 42 rokov, pani ma ubezpečila , že to nevadí, ak je niekde hore pre nás pripravené dieťatko, tak ono príde. Dala mi 4 sáčky byliniek, poctivo ich užívam a dúfam.

andreinka
1. dec 2014

Už som mesiac po vybratí byliniek a zatial som nevidela nejakú zmenu,neviem

andreinka
1. dec 2014

asi ma neminie operácia ☹

kolargol007
1. dec 2014

Myslím si, že je ešte zavčasu očakávať výsledok.