icon

Bylinkárka pani Sprušanská z Trnavy a vaše skúsenosti

slabachvila
31. aug 2012

uvažujem že za ňou skočím do trnavy. Máte niektorá skúsenosť?

kolargol007
1. dec 2014

🙂 no a čo sa týka tých kamienkov v žlčníku, najlepšie im bude na chirurgii, dnes to ide aj laparoskopicky vybrať, za 2 dni si doma bez kamenov a bez žlčníka

luciiiiia
2. dec 2014

@xox Ja k pani Spruzanskej , nechodim ak sa zle vyspim asi ako ty. Mala by si si u nej kupit nieco na blbost🙂 preto som to napisala sem, lebo sa plostic bojim a nebudem tam cakat dve hodiny aby som jej to povedala. Mimochodom ty nula nedoverciva nebola som tam sama, videl tu plosticu este jeden pan, ktory ju zabil a povedal tiez, ze je to plostica. - tiez odysiel...Tak mala by si trosku ludom aj dvoverovat. A nie hned urazat!! Ale aspon si ukazala aka si primitivna a zakomplexovana..xox 🙂

densy
4. dec 2014

Ahojte.. beriem od pani Sprušanskej kombinaciu byliniek na otehotnenie.. Su to tri sáčiky rozdelene na 10 časti, čiže na mesiac.. len neviem či ich treba dobrať a ak sa nezadarí tak opäť k nej isť a vziat dalšie alebo brať bez prestávky až do tej doby kym sa zadarí? Mate niekto skusenosti? Dakujem 😉

tivka
9. dec 2014

@densy Ahoj, ja síce beriem od pani Sprušanskej iné bylinky na iné zdravotné problémy, ale myslím si, že najlepšie je ich brať dovtedy kým sa Vám nezadarí. Keď tam pôjdeš nabudúce, skús sa popýtať jej ako dlho ich môžeš užívať. Keďže tam bývava dosť ľudí, tak ja si napríklad zvyknem vypýtať bylinky hneď na tri mesiace.

kozmopolita
9. dec 2014

@mirinda1 Pani Sprušanská pracuje, dnes som si tam odsedela 2 hodinky.

marianka249
30. dec 2014

Pani Sprušanská a pani Zuzana Behúlová študovali spolu čínsku medecínu. Pani Behúlová ordinuje v Hlohovci (kraj Trnavský), lieči všetky choroby aj tehotenstvo.Tiež je veľmi príjemná a objednáva sa u nej iba prvý raz ako tam niekto ide a ostatné je podľa toho kedy tam a kto príde. Kontakt mám, ale nerada by som to tu zverejnila. Mám ešte jednu liečiteľku ktorá by vám vedela poradiť, volá sa Zuzana Eckhardtová, tiež pracuje v Hlohovci a taktiež lieči všetky choroby a aj tehotenstvo. Kto by chcel, mám aj na p. Behúlovú aj na p. Eckhardtovú čísla.

maggie125
6. jan 2015

Ahojte,neviete či pani Sprušanská lieči cystické akné? Ďakujem. 🙂

lyds
16. jan 2015

@luciiiiia
Milá pani alebo slečna, nedá mi nezapojiť sa...a rozmýšľali ste aj nad tým, že tú plošticu tam mohol niekto priniesť - nakoľko sa tam premelie veľké množstvo ľudí ako mnohí vieme... Ja osobne poznám pani Sprušanskú už dosť dlho a viem, že je to príliš čistotný človek. Budova, kde pracuje, je stará, že? Nechodí tam žiadna upratovacia služba a viem, že sama pani Sprušanská si tam upratuje, či už skoro ráno predtým ako začne, dokonca chodieva aj v nedeľu či sviatok...Keď sa Vám také niečo stalo, treba to riešiť priamo s ňou a nie cez MK...
Všetci môžeme byť radi, že ledva sa uzdravila, tak pracuje a nezavesila to na klinec...tak by sme jej nemuseli prejavovať vďačnosť takýmto "ohováraním poza chrbát"...A ešte dodám, že aj tí ľudia, ktorí tam čakajú, by sa mohli správať kultúrnejšie a neničiť jej tam inventár prípadne si ho nenávratne nepožičiavať...

eribac
19. jan 2015

Ahojte, vie mi napisat niekto,v ake hodiny cez tyzden pracuje?

silviah
28. feb 2015

@eribac na minulej stranke to niekto pisal

mamartinka
28. feb 2015

@eribac Ordinuje, cez týždeň od 11:00 - 16:00, v sobotu od 9:00 - 12:00

eribac
28. feb 2015

Ďakujem, ale už som u nej bola pred viac ako mesiacom 🙂

inviolable
4. mar 2015

ahojte baby, prosim vas, z tych byliniek robite klasicky vyluhovany cajik?

marianka249
5. mar 2015

Dobrý deň, p. Sprušanská nemá dovolenku teda ak sa môžem spýtať?

silviah
14. mar 2015

@marianka249 v lete mavala kedysi a teraz ma dva tyzdne

walle5
16. mar 2015

Ahojte, prosím, vie mi niekto poradiť? Tie dva týždne dovolenky pani Sprušanskej sú v ktorom termíne? Dnes je 16.3. - ešte to platí? Chcem ísť dnes k nej, ale som z BA, tak to by ste mi veľmi pomohli s informáciou či pracuje alebo nie. Dakujem krásne.

marguay
16. mar 2015

ahojte, ja k nej tiez chcem ist, chcem sa opytat ako je to s platenim, kolko sa plati za vysetrenie a bylinky? orientacne kolko penazi si mam doniest? dakujem

marianka249
16. mar 2015

@silviah ja už som tam bola a išla som nadarmo, aj tak ďakujem

marianka249
16. mar 2015

@walle5 2.4. už normálne ordinuje

walle5
16. mar 2015

@marianka249 dakujem pekne za odpoved, pomohla mi🙂))

31era31
18. mar 2015

@mirkailavska ,ahoj mohla by som poprosiť info o tej babe z Považskej bystrice? a tak isto kontakt na tu Ĺubku ,ktorá ta liečila. dakujem ti vopred a môžeš mi písať aj do sukromnej správy.mala by som viac otázok. vdaka ti vopred

marguay
25. mar 2015

ahojte, moze mi niekto povedat, ako je to s platenim u p. Sprusanskej? dakujem

silviah
31. mar 2015

@marguay v hotovosti neviem na co sa presne pytate.

marguay
1. apr 2015

@silviah pytam sa ze kolko orientacne, este nikdy som u liecitela nebola, nemam predstavu ci je to v desiatkach eur alebo viac ako 100.....neviem kolko si mam zobrat so sebou......

silviah
2. apr 2015

@marguay zalezi aky mate problem kazdopadne urcite nie 100..je to hrozne individualne raz 15, raz 20...dalsi krat viac alebo menej..kazdopadne ma vyvesene ze do 1.5. Nerobi.

mamartinka
3. apr 2015

@marguay A nechces skusit radsej Pani Anku Kopacovu z Vrboveho?

011223344
24. apr 2015

deny CHcela by som sa spýtať či neviete niekto čo je s p. Sprušanskou. Bola som tam a zasa má zatvorené do 1. 5.

suzanecka1
28. apr 2015

bola operovaná na pruh čo ja viem a kedy si tam bola, stále visí do 1.5 zatvorené?

011223344
28. apr 2015

@suzanecka1 Ja som tam bola asi pred týždňom. Stále tam má zatvorené do 1. 5. Skúsim tam ísť pozrieť v pondelok 4. 5. či už nemá otvorené.

suzanecka1
29. apr 2015

Mohla by si dať vedieť do správy?