Čakanie na snaženie o dieťa po kyretáži
Ahojte akurát mám prvú menštruáciu po kyretazi. Ako ste to dokázali vydržať čakať tie 3 cykli? Mne už v hlave šrotuje že by som chcela začať skúšať ale na druhu stranu sa bojím keď povedali že mame čakať minimálne 3 cykli.
Nadych, vydych, ukludni sa. Nehori...
ja som mala len jednu menstruaciu po kyretazi a ostala som tehotna, ale nesnazili sme sa ani predtym ani potom, tehotenstvo v poriadku, dokonca som este prenasala
ja som mala len jednu menstruaciu po kyretazi a ostala som tehotna, ale nesnazili sme sa ani predtym ani potom, tehotenstvo v poriadku, dokonca som este prenasala
@anonym_ae3e65 Tiež poznám aj také prípady.Hlavne sú krásne s tým šťastným koncom. Ja som do toho nešla, napriek tomu, že mi povedal lekár, že po gynekologickej stránke he všetko v poriadku. Ale 2-3 mesiace na regeneráciu je dobré. Ja som sa cítila nato po pol roku.
Brala som pol roka aj kyselinu listovú. Tehotenstvom sa mi veľmi pokazila imunita. Ako náhle som otehotnela hneď som ochorela. Keď som tehotná nebola nebývala som vôbec chorá. Ale chvalabohu dopadlo to dobre.
@anonym_autor Minule som citala, ze netreba vobec cakat, bolo to v rozhovore s MUDr Zahumenskym
Tazko sa cakalo
A aj tak to bolo zbytocne, opät som prisla o dieta a este vo vyssom stadiu. Naopak vela zien uz dieta donosilo , pritom necakali. To uz je priroda
@anonym_autor https://dennikn.sk/4857553/suvisi-neplodnost-s-...
@anonym_autor mne pomoho za tú dobu robiť všetko pre to, aby sa to neopakovalo, vyšetrenia, yoga, posilka, zmenila som o dosť jedálniček, čítala som si rôzne knihy, ktoré radili, čo mám ešte zlepšiť, zhánala som si vitamíny. Jaj, a dala som sa na čínsku medicínu :D Je to trochu prepal ale potrebovala som zamestnať hlavu a mať pocit, že to progresuje. A trochu pomohlo.
@anonym_autor pozri ak môžeš mat styk tak si to užívajte aj bez ochrany. Keď to má prísť tak to príde.
@anonym_autor najprv by som chcela prísť nato prečo sa to stalo. A potom riešiť. Mam 8rocneho syna na prvý šup. Ale v októbri 1xMA.9tyzdny, gyn. Tvrdil to sa stáva môžeme sa ďalej snažiť, tak v januáry sme sa snažili podarilo sa hneď, vo februári 6t zase MA. Teraz co mam rozum by som hneď išla na vyšetrenie aby som nemusela po sebe 2x prežiť MA. Inak to je len šťastie, ci zase na druhy krát vyjde alebo zase MA.Pobehali sme všetky vyšetrenia s manzelom, našli mi problémy, riešili sme a v máji som bola zase tehotná, teraz sme26tt, dúfam bude všetko ok.Takže tak.... Veľa šťastia 🤞🤞🤞

Su ženy čo nečakali, respektíve sa zadarilo hneď..Záleží aj dôvodu.Ja osobne som pol roka chcela sa dať dokopy aj zdravotne aj psychicky .A potom sa,zadarilo na prvý šup.