icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

jannies15
4. nov 2016

@babymaminka mám iba ďalšie testy rovnakého druhu... zajtra ráno spravím ďalší...kým dotedy nedôjde ms...
O ktorej si merias bt?? Dokážem to už v prvom cykle zhodnotiť?

jannies15
4. nov 2016

@lucik284 aká je to aplikácia?? Ten graf?

lucik284
4. nov 2016

@jannies15 ja som na tie testy slepa asi 😀 ale kym nie je ms, tak je sanca vzdy
aplikacia je menstruacny kalendar, ale ma jednu chybu, OVU sama neoznaci iba ak si zakliknes pozitivny OVU test
@babymaminka no dufam, ze sa ta teplota aj hore udrzi... neviem este ci budem testovat, zajtra nakonoec nikam nejdem, tak rozmyslam, ze este pockam aspon do 30DC

babymaminka
4. nov 2016

@jannies15 ano jasne ze dokazes ak ti v tom.poradi niekto kto sa vyzna a ja uz mozem povedat ze som.o tom nacitala tolko.ze moj gyndos len pozeral 😀 ja meriam kazde rano o 7.00 ked vstavame do skolky
@lucik284 je to uz na tebe no v kazdom.pripade vam silno drzim palce baby 🙂
@jannies15 obom 🙂

babymaminka
4. nov 2016

@jannies15 pozri ja mam.taku zbierku doma 😀

jannies15
4. nov 2016

@babymaminka no paaani...to je parádna zbierka...mne by dlho nevydržala...už som minula 6 testov 😂😂😂
@lucik284 diky... stiahnem...trz používam len flo...len to vyzerá ako na parádu😂😂

babymaminka
4. nov 2016

@jannies15 minulomesacna.bola vacssia este no iba tie lacnejsie testy 😀 tieto použijem v pripade ak nieco uvidim az 😀

zuzulik005
5. nov 2016

@jannies15 no podľa mna to tam je!!!!! 😍 ale tiez by som to ešte overila inými testami, joj ale som napätá, držím moc palčeky 👍😊

jannies15
5. nov 2016

@zuzulik005 dnes ráno negatívny test...a ms nikde 😞 už keď to nemá byť, mohla by aspoň ta mrcha prísť čo najskôr, aby sme sa mohli zas posnažiť... ako naschvál 😂. A ty ako ??

lucik284
5. nov 2016

@jannies15 tiez som tak dopadla 14DPO a test negativny 😞
Ale tak mame novy mesiac pred sebou, len keby ta mrcha mrchata dosla., co najskor
@babymaminka ja by som inak taku zasobu mat doma nemihla, lebo by som mala nutkanie tedtovat kazdy den 😂😂

jannies15
5. nov 2016

@lucik284 čiže ani tebe nedošla??

babymaminka
5. nov 2016

@jannies15
@lucik284 baby tak drzim prsteky v dalsom.kole so mnou a tak.som.dufala kedy mate dostat mrchu?

lucik284
5. nov 2016

@jannies15
@babymaminka ja som zatial iba 27DC a pri mojom nepravidelnom cykle ani neviem kedy uz to mam brat tak, ze meska, ale ak buduci tyzden nedojde a nepotvrdi sa tehu mam prist k dr. na kontrolu, ze co sa deje.

jannies15
5. nov 2016

@babymaminka no ja mám anovulacne cykly...a s tabletkami príde stále na 27-29 deň.... minulý mesiac na 26.den...ja už neviem...trz som 30dc...a už tretí deň mám občasné kŕče v podbrušku.....mám návaly tepla a vzápätí zimnicu, nafúknuté brucho a i. ms nikde

babymaminka
5. nov 2016

@lucik284
@jannies15 no baby tak este pockat mozno nic nieje stratene ja mam mrchu mat o 6dni tak ju vyčkávam ako nikdy lebo dojde drahy 😀

jannies15
7. nov 2016

@babymaminka
@lucik284
@zuzulik005
Bábiky moje, dnes 1.DC ... takže začíname odznova :D Lucik, ako si na tom ty?? Nejaké lepšie správy? 🙂

lucik284
7. nov 2016

@jannies15 29DC teplota včera trochu zakolísala,dnes zase stúpla ale celý čas sa drží vyššie, MS príznaky boli včera ale zmizli... stále verím a čakám. Múdrejšia budem zrejme až keď príde MS, alebo keď pôjdem budúci týždeň k dr. na kontrolu prečo neni ani ms ani //

lucik284
7. nov 2016

@babymaminka tak nech príde kľudne aj skôr tento mesiac :D :D nech môžete skôr začať

jannies15
7. nov 2016

@lucik284 test nerobíš? Vyzerá to veľmi nádejne 🙂

lucik284
7. nov 2016

@jannies15 no robila som v sobotu a nič tam nebolo, tak som sa zapovedala, že už nerobím 😀 😀 😀 ale ako sa poznám ešte pár dní sa stav nezmení a neovládnem sa 😀 😀

jannies15
7. nov 2016

@lucik284 haha... ja by som tiež nevydržala, veď tento cyklus som minula 9 testov :D :D tak potom sa s nami podeľ o dúfam, že radostnú správu 🙂

petkaapalo
7. nov 2016

ahojte zienky, mohla by som sa vas spytat, kedy vam lekar predpisal clostil, myslim po akom case snazenia sa a po akych vysetreniach... co si myslite o tom, ze lekar predpise clostil po jednom mesiaci folikulometrii a u muza bol spraveny spermiogram-v poriadku, snazime sa dva roky doteraz ziadne ine vysetrenia a hned clostil. dakujem

jannies15
7. nov 2016

@petkaapalo mne ho predpísal hneď, lebo už 2 roky vedel, že u mňa nedochádza k ovulácii.. folikulometriu mi nerobil, manžela zatiaľ nevyšetroval... neboj sa a začni veriť, že to pomôže 🙂

petkaapalo
7. nov 2016

@jannies15 dakujem za odpoved. a tebe nerobili vobec ziadne vysetrenia? hormonalny profil... nemala si zly pocit z toho, ze idu do teba hned davat lieky, aj ked je problem mozno niekde inde? snad ta neurazim, myslim to v dobrom.;)

jannies15
7. nov 2016

@petkaapalo veď oni mi už dávnejšie robili hormonálny profil, písala som, že už dlhšie sme vedeli, že s tým bude problém.. tak keď sme sa odhodlali začať sa snažiť o bábo, prijala som túto "liečbu" 🙂 predtým sme sa pár mesiacov snažili bez liekov, ale nemalo to zmysel, nielenže som nemala ovu, ale ani ms mi nechodila.. proste hruuuza a des...

jajoda
7. nov 2016

@petkaapalo ja som nebola na ziadnych vysetreniach, ani krv ani folikulometria.

petkaapalo
7. nov 2016

@jannies15 juj, prepac, to som prehliadla alebo zle pochopila... myslela som, ze ti ziadne vysetrenia nerobili a hned predpisali clostil... no ja nemam ziadny problem, teda o ziadnom neviem, menstruaciu mam plus minus 28 dni a s tou ovulaciou je tak, ze si robim ovu testy a zistila som, ze mam ovu velmi kratko, zacala som robit dva testy denne a dvakrat sa mi stalo, ze bol pozitivny doobeda a uz poobede nebol... ale dakujem;)

petkaapalo
7. nov 2016

@jajoda a zacala si brat clostil? mala si nejake vedlajsie ucinky...podarilo sa ti otehotniet? dakujem.

petkaapalo
7. nov 2016

@jannies15 mozem sa spytat, riesis to so svojim gynekologom alebo v nejakom centre - car?

jannies15
7. nov 2016

@petkaapalo v pohode... nič sa ma nedotklo ... asi som to aj ja zle napísala :D 🙂 vitaj medzi nami :D
hmm... tak s tým nemám skúsenosti.. s krátkou ovuláciou.... ja som si ju až tento mesiac odsledovala ovu testami a bola až na 17-18.den.... čiže v podstate nemáte problém a aj tak sa vám nedarí 2 roky?? to ma mrzí :( a je to zároveň zvláštne.... človek by si myslel, že keď máš ovu aj pravidelný cyklus, bude to ako lusknutím prstov :/
riešim to s gynekológom, mala som brať tablety od 5. do 9.DC jednu, ale vo štvrtok sa za ním chystám, trz mám svoje dni.. a uvidím, či ponechá túto dávku alebo budem brať 2 tabletky.... úprimne, nie je mi všetko jedno.. jasné, že sa bojím aj vedľajších účinkov, nedajbože aj nejakých rizík... ale veľmi chceme bábo... a stojí mi za ten "risk"... a na Clostil je všeobecne veľa pozitívnych ohlasov a množstvo vydarených tehotenstiev 🙂