Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@jannies15 ja som na tie testy slepa asi 😀 ale kym nie je ms, tak je sanca vzdy
aplikacia je menstruacny kalendar, ale ma jednu chybu, OVU sama neoznaci iba ak si zakliknes pozitivny OVU test
@babymaminka no dufam, ze sa ta teplota aj hore udrzi... neviem este ci budem testovat, zajtra nakonoec nikam nejdem, tak rozmyslam, ze este pockam aspon do 30DC
@jannies15 pozri ja mam.taku zbierku doma 😀
@babymaminka no paaani...to je parádna zbierka...mne by dlho nevydržala...už som minula 6 testov 😂😂😂
@lucik284 diky... stiahnem...trz používam len flo...len to vyzerá ako na parádu😂😂
@jannies15 minulomesacna.bola vacssia este no iba tie lacnejsie testy 😀 tieto použijem v pripade ak nieco uvidim az 😀
@jannies15 no podľa mna to tam je!!!!! 😍 ale tiez by som to ešte overila inými testami, joj ale som napätá, držím moc palčeky 👍😊
@zuzulik005 dnes ráno negatívny test...a ms nikde 😞 už keď to nemá byť, mohla by aspoň ta mrcha prísť čo najskôr, aby sme sa mohli zas posnažiť... ako naschvál 😂. A ty ako ??
@jannies15 tiez som tak dopadla 14DPO a test negativny 😞
Ale tak mame novy mesiac pred sebou, len keby ta mrcha mrchata dosla., co najskor
@babymaminka ja by som inak taku zasobu mat doma nemihla, lebo by som mala nutkanie tedtovat kazdy den 😂😂
@jannies15
@babymaminka ja som zatial iba 27DC a pri mojom nepravidelnom cykle ani neviem kedy uz to mam brat tak, ze meska, ale ak buduci tyzden nedojde a nepotvrdi sa tehu mam prist k dr. na kontrolu, ze co sa deje.
@babymaminka no ja mám anovulacne cykly...a s tabletkami príde stále na 27-29 deň.... minulý mesiac na 26.den...ja už neviem...trz som 30dc...a už tretí deň mám občasné kŕče v podbrušku.....mám návaly tepla a vzápätí zimnicu, nafúknuté brucho a i. ms nikde
@babymaminka
@lucik284
@zuzulik005
Bábiky moje, dnes 1.DC ... takže začíname odznova :D Lucik, ako si na tom ty?? Nejaké lepšie správy? 🙂
@babymaminka tak nech príde kľudne aj skôr tento mesiac :D :D nech môžete skôr začať
ahojte zienky, mohla by som sa vas spytat, kedy vam lekar predpisal clostil, myslim po akom case snazenia sa a po akych vysetreniach... co si myslite o tom, ze lekar predpise clostil po jednom mesiaci folikulometrii a u muza bol spraveny spermiogram-v poriadku, snazime sa dva roky doteraz ziadne ine vysetrenia a hned clostil. dakujem
@petkaapalo mne ho predpísal hneď, lebo už 2 roky vedel, že u mňa nedochádza k ovulácii.. folikulometriu mi nerobil, manžela zatiaľ nevyšetroval... neboj sa a začni veriť, že to pomôže 🙂
@jannies15 dakujem za odpoved. a tebe nerobili vobec ziadne vysetrenia? hormonalny profil... nemala si zly pocit z toho, ze idu do teba hned davat lieky, aj ked je problem mozno niekde inde? snad ta neurazim, myslim to v dobrom.;)
@petkaapalo veď oni mi už dávnejšie robili hormonálny profil, písala som, že už dlhšie sme vedeli, že s tým bude problém.. tak keď sme sa odhodlali začať sa snažiť o bábo, prijala som túto "liečbu" 🙂 predtým sme sa pár mesiacov snažili bez liekov, ale nemalo to zmysel, nielenže som nemala ovu, ale ani ms mi nechodila.. proste hruuuza a des...
@petkaapalo ja som nebola na ziadnych vysetreniach, ani krv ani folikulometria.
@jannies15 juj, prepac, to som prehliadla alebo zle pochopila... myslela som, ze ti ziadne vysetrenia nerobili a hned predpisali clostil... no ja nemam ziadny problem, teda o ziadnom neviem, menstruaciu mam plus minus 28 dni a s tou ovulaciou je tak, ze si robim ovu testy a zistila som, ze mam ovu velmi kratko, zacala som robit dva testy denne a dvakrat sa mi stalo, ze bol pozitivny doobeda a uz poobede nebol... ale dakujem;)
@jajoda a zacala si brat clostil? mala si nejake vedlajsie ucinky...podarilo sa ti otehotniet? dakujem.
@jannies15 mozem sa spytat, riesis to so svojim gynekologom alebo v nejakom centre - car?
@petkaapalo v pohode... nič sa ma nedotklo ... asi som to aj ja zle napísala :D 🙂 vitaj medzi nami :D
hmm... tak s tým nemám skúsenosti.. s krátkou ovuláciou.... ja som si ju až tento mesiac odsledovala ovu testami a bola až na 17-18.den.... čiže v podstate nemáte problém a aj tak sa vám nedarí 2 roky?? to ma mrzí :( a je to zároveň zvláštne.... človek by si myslel, že keď máš ovu aj pravidelný cyklus, bude to ako lusknutím prstov :/
riešim to s gynekológom, mala som brať tablety od 5. do 9.DC jednu, ale vo štvrtok sa za ním chystám, trz mám svoje dni.. a uvidím, či ponechá túto dávku alebo budem brať 2 tabletky.... úprimne, nie je mi všetko jedno.. jasné, že sa bojím aj vedľajších účinkov, nedajbože aj nejakých rizík... ale veľmi chceme bábo... a stojí mi za ten "risk"... a na Clostil je všeobecne veľa pozitívnych ohlasov a množstvo vydarených tehotenstiev 🙂

@babymaminka mám iba ďalšie testy rovnakého druhu... zajtra ráno spravím ďalší...kým dotedy nedôjde ms...
O ktorej si merias bt?? Dokážem to už v prvom cykle zhodnotiť?