Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@petkaapalo oooch, aj mňa straší vek, hoci všetci navôkol vravia, že ešte mám čas... necítim sa na to, že mám "veľa" času.. proste, už by som bola rada mamou, nakoľko už máme ostatné veci poriešené, je ideálny čas... a koľko máš rôčkov, ak sa môžem opýtať? Taaak to sme na tom ozaj podobne, čo sa cyklu týka, ja začnem od piatka.. no uvidíme... tiež by som chcela tento mesiac... ja som tká pragmatická a nechcem, aby dieťaťu vychádzali zle roky :D aj keď viem, že je to v konečnom dôsledku blbosť :D Veľa šťastia aj tebe 🙂 Veď sa budeme priebežne informovať :D
@jannies15 nuz priznavam... doteraz som planovala, vyska, praca, dom, svadba... ale zistila som "clovek mieni, pan Boh meni"... naucila som sa, ze vsetko sa neda naplanovat a mat veci ako chceme... bola som naivna... v pohode, za vek sa nehanbim, no teraz viem, ze som mala zacat skor a necakat, kym vsetko okolo toho bude nachystane... asi... neviem. jednoducho som chcela, aby sme mali vsetko zariadene tak, aby nam nic nechybalo i ked viem, ze vzdy sa moze zrazu nieco zmenit ()... v piatok mam krasnych 31.;)
@petkaapalo to máš úplnú pravdu... ja som chcela bábo už pred rokom, ale manžel stále našiel nejaký dôvod, tak sme urobili kompromis, počkali rok.. a teraz už nemá námietky... už chce aj on... ono stále sa dá nájsť nejaký argument prečo nie teraz, čo ešte treba, čo by mohlo byť lepšie... ALE, ako si napísala, keď to človek nakoniec dosiahne, môže byť "problém" v tom najhlavnejšom a nemusí byť práve najjednoduchšie to odstrániť... Zároveň verím, že tento tvoj narodeninový mesiac Ti prinesie šťastie a podarí sa 🙂 Veď mnohým ženám zabral Clostil na prvýkrát 🙂
@jannies15 tak ja len 3 zatial ale aj to sa mi zda trochu dost, kedze som este len 16DPO a priznaky ziadne...
@petkaapalo ahoj mna mojavdr rovno poslala do car, koli suhre viacerych diagnoz a tam mi hned od nasledujuceho cyklu po prvom vysetreni dala dr. clostil, uz od 3DC koli skrateniu cyklu, jedze moj priemer je cca 45dni /28-65 dni/ a taktiez hlavne preto, ze mije cykly su bez ovu
baby sorry za prekley to ten telefon blby
@jannies15 dakujem a z celeho srdca ti zelam to iste ;)
@lucik284 dakujem za skusenost a radu ;) drzim palce.
@petkaapalo myslím že mi ho predpísala kôli tomu, že som 10 rokov brala HAK. Minulý mesiac som ho brala prvý cyklus, teraz beriem druhý cyklus 2x1tab. Vedlajšie účinky - mala som dosť bolestivú ovuláciu a tých 5 dní keď ich beriem, tak sa mi robia podkožné puky, dosť bolavé. Ale či to je spôsobené práve clostylom, to neviem.
@jajoda aha, no tiez som dlho brala hak... tak uvidime, co bude. dakujem za odpoved a drzim palce ;)
@babymaminka @jannies15
baby tak BT síce jemne kolíše, ale drží sa hore. Momentálne 18DPO minulý mesiac na 19DPO dorazila mrcha. Včera som robila test, síce až večer, niečo som tam zahliadla, ale nešlo to odfotiť a po uschnutí to zmizlo, tak neviem či to tam bolo alebo som len chcela aby to tam bolo...
Tak či tak čakám, či zajtra BT klesne alebo nie a či sa mrcha objaví, pokiaľ nie v piatok ráno robím test.
@jannies15 ahoj, mam na teba este jednu otazku...;) zacnes teraz brat ten clostil? ja by som ho mala zacat brat zajtra a lekar nevravel nic o kontrole, teda ultrazvuku v okoli ovu... tak som teraz taka... chcela som sa spytat, ci ty budes chodit aj na ultrazvuk alebo nie. mne teda nejde ani nic pichat, co som citala u niekoho, ze picha... tak neviem... dakujem ;)
@petkaapalo ahoj... začnem brať na 5.DC, t.j. v piatok.. a zajtra idem k lekárovi tak sa poradím... pregnyl pichá len tým ženám, ktorým folikul nepraskne po užití clostilu sám.... predpokladám, že mi povie, že sledovanie počas cyklu nie je nutné... tak uvidíme... ale nestresuj zbytočne... všetko bude dobré 🙂 Ja som si ovu odsledovala ovu testami
@petkaapalo a teraz sa budem opakovať, ale minulý mesiac som brala rovnako clostil a ovu bola až na 18.DC... čiže nejak by si si to osledovat mohla aj ty.. alebo to nechaj na osud či náhodu 🙂 a majte sa radi každý deň 🙂
@jannies15 juj, som rada, ze som ta este zastihla...;) snad bude vsetko dobre...lebo som tu citala, ze sa ma chodit na ultrazvuk, aj som sa ho pytala a on, ze to je zbytocne...tak snad mi to nejako neublizi... ja zacinam zajtra - od piateho dna, pat dni po jednej. tak uvidime... a tu tvoju poslednu vetu manzelovi odkazem ;) dakujem este raz, a ak sa ti bude chciet, napis zajtra ako si dopadla ty... pekny vecer
@jannies15 ahoooj 🙂 dlhšie som tu nebola, sťahujeme sa, tak si vieš predstaviť.... 😉 no my máme teraz plodné obdobie 🙂 a je to celkom komické, minule som zaspala po sprche v posteli a zobudím sa ráno holá :D :D :D a manžel mi vraví: ,, no zaspala si, tak nič nebolo" :D :D :D , ja si nič nemeriam, ani nesledujem ovulku....keďže sa už snažíme cca rok a pol a min. rok som to tak robila....teraz tomu nechávam voľný priebeh a verím, že to vyjde 🙂 cítila som také mierne pichanie v podbrušku pred pár dňami, ale to je asi normálne....inak nič zvláštne....a som za to vďačná, že sa moje telíčko skamarátilo s Clomidom :D (clostilom)
@jannies15 moooja, škoda, ale hlávku hore....ideme ďalej :* aj keď podľa toho testu som verila, že to tam je.... nevadí 🙂
@lucik284 Ďakujem, budem informovať ;)
Ja mám dve deti, obe po požití Clostilbegytu. No pri druhom to bolo hrozné. Vtedy som manželovi povedala, že keď sa to nepodarí už neskúšam. Mala som stavy, že sa mi zahmlievalo pred očami, vysoký tlak, čo normálne mám nízky, nenormálne teplo. No strašné, neprajem nikomu. Bola som aj na kardiologii. No podarilo sa a malý ma teraz 1,5roka. No čo sa mi nestalo. Začala som pracovať pre firmu LR a teda poctivo aj skúšať ich produkty - aloe vera gel, reishi a keď niečo na mňa liezlo dala som si colostrum a bolo dobre. Sex sme s manželom mali ako deti dovolili 🙂 antikoncepcia žiadna, len prerušovaný sex. Veď aj tak nemám ovuláciu, tak sa nič nestane 🙂 No stalo sa. Zrazu som zistila, že menzes neprišiel, meškal týždeň a test je pozitívny. Moje skvelé výrobky mali aj takýto vedľajší účinok. Som teraz z toho mimo, tretie dieťa som už veľmi nechcela, no čo ak motyka vystrelí a po dvoch chalanov bude konečne baba 🙂
@babymaminka @jannies15 @zuzulik005
baby je to tam..... foto dodám zajtra lebo od toľkého šťastia mi v práci padol rovno do wc a druhý pri sebe už nemám, nemôžem tomu uveriť.... roky ma strašili lekári, že v mojom prípade to bude dlhá cesta a vyšlo to v podstate na druhý pokus, prvý s podporou vitamínov a liekov.
Ahojte dievčatá. Dlhšie som tu nebola. Behali sme po vyšetreniach, tento cyklus mám krásne dva folikuly, ale MM má zlý spermiogram. Tento týždeň ide ešte na nejaké vyšetrenia. Som rada že sme to začali riešiť už po 3 mesiacoch snaženia. Ja už další mesiac nebudem mať clostyl, kedže u mna to vyzerá že je všetko ok.
@jajoda môžem sa opýtať aky zly ma tvoj MM spermiogram môj mal tiež velmi zly a teraz mame polročnu dcéru 🙂
@bublinka78
@lucik284 vôbec nám to nevysvetlil, ide tento týžden na vyšetrenie, tak mu snád povie v čom je problém. Do papierov napísal ph8-9 , 20% s pohybom a+b, 3mil sper v 1ml , Z:OAT
Rozumiete tomu? Nám DR povedal len že to je slabé.
@jajoda toto som našla na nete
Kedy je spermiogram normálny?
Aby boli hodnoty spermiogramu normálne, mal by ejakulát spĺňať nižšie uvedené normy (WHO, 2010).
Objem ejakulátu: minimálne 1,5 ml
pH: 7,2 - 8,4
Koncentrácia spermií: minimálne 15 miliónov spermií/ml
Celková pohyblivosť spermií: minimálne 40% pohyblivých spermií
Počet progresívně sa pohybujúcich spermií (WHO trieda a+b): minimálne 32%
Počet morfologicky normálnych spermií: minimálne 4% morfologicky normálnych spermií
takže to vypadá na horší pohyb aj množstvo

@jannies15 tiez nechapem... jednoducho si to babatko k nam cestu este nenaslo... tak velmi by som chcela, obidvaja... manzel to berie stale v pohode, stale vravi neboj, podari sa...;) alebo to sklamanie dobre skryva...;) no chcela by som uz aspon trocha niekam pohnut, uz citim, ze takto to nikam nevedie... som na tom podobne ako ty, tiez to tak beriem s tym clostilom a aj mne naposledy povedal, ze od piateho dna, idem si po recept v stredu a od stvrtka zacinam, tak snad to bude dobre. a to som mala dobry pocit tento mesiac, ze si v piatok na narodky najdem dve ciarky...;) uz aj vek ma strasi.;) tak ti prajem vela stastia