icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

lucik284
14. nov 2016

@jajoda vôbec sa tým netráp. Na bábätko stačí jedna jediná. Budem držať palčeky a myslieť na Vás, daj potom vedieť ako ste dopadli na tom vyšetrení.

bublinka78
14. nov 2016

@jajoda my sme mali ph 8,2 a patologickych sme mali 80% t.j že boli len 20% dobrych ale to boli len take kyvavé spermie a po troch mesiacoch sme isli na kontrolne a mal 87% palotogickych a už len 13% dobrych bol na hormon. vyšetreni a to bolo v poriadku ani zapal nemal a napokon mne pomohol clostil a na druhy mesiac užívania som ostala tehotna.

babymaminka
14. nov 2016

@lucik284 gratulka prevelika leti 🙂 pisem.az teraz kedze dcerka ma kiahne tak mame.doma karantenu je to strasne uz 9ty den ma horucky ja som kiahne este nemala vraj tak cakam ci ich od nej dostanem ci nie clostyl nasadeny hoc na prebudenie vajecnikov na buduci mesiac tak ked bude zle nebudeme snazilkovat ale zatial nemam ziadne priznaky takze to kludne aj nemusim dostať...minuly mesiac sme sa nesnazili kedze manzel bol v rakusku a teraz ho mam.doma este 2 tyzdne tak uvidime co z toho bude...

lucik284
14. nov 2016

@babymaminka Ďakujem pekne, len ma teraz čakajú dva týždne stresov až do prvého sona 30.11. keďže mi nezobrali ani krv, len mi dali termín, vraj zbytočne ten odber. Tak uvidíme.
No, kedže vy to máte s tým časom tak komplikované ja by som do toho išla. Prípadne si kúp nejaké C-čko na imunitu aby si telo trochu ochránila.

babymaminka
14. nov 2016

@lucik284 clostyl.som dnes nasadila cize uvidime ty si zacala brat aky dc clostyl? Vitamin c beriem pravidelne a teraz som.zvysila davku na 1000mg tak uvidime 🙂
Ved to.ze minulymesiac drahy nebol.doma vobec a teraz je tak uz len sa snazit 🙂
Nič sa neboj vsetko bude u teba ok vylozit nohy a v klude 🙂 velmi ti drzim palceky davajo sebe vediet 🙂
Inak na ktory dc ti pichol pregnyl gyndos?

lucik284
14. nov 2016

@babymaminka clostil som brala 2*1 3 -7DC na 10DC a 11DC som bola na sono foliky boli ok, ale sliznica nizka tak som 10,11 a 12DC vkladala estrimax. Pregnyl mi nepichali, nechali sme tomu volný priebeh. 13DC bola ovulka 32DC prvý pozitívny test.
Juj keby som tak mohla byť v kľude a vyložiť nohy. Ale robím doma generálny uklid, lebo príde mamička a pre nu nič nie je dosť upratané 😀 😀 a na druhej strane, také to nič nerobenie mne moc nejde.
Ale cítim sa ok, aj fyzicky aj psychicky mám pocit, že všetko je tak ako má byť a že všetko bude dobre, silne tomu verím. Skôr premýšľam teraz nad tým, že som mala foliky 2 a že teda koľko ich tam je a ak jeden tak čo sa stalo s tým druhým folikom...

jannies15
14. nov 2016

@bublinka78 a druhy mesiac si uzivala jednu ci uz po dve tabletky?? ja teraz beriem druhy cyklus... a ked to nevyjde,.,. tak uz len jeden pokus mame s clostilom...

bublinka78
14. nov 2016

@jannies15 druhy mesiac už po dve tabletky a mala som 2 foliky cca 30mm na 15 DC a povedal že máme na to čo najskor hupnut 🙂 tak asi 4 dni po sebe bol sex a vyšlo to 🙂

jannies15
14. nov 2016

@bublinka78 ahaa.. no super 🙂 mne povedal, že mam ešte po jednej brať... tak neviem :/ a až buduci mesiac ak sa nevydari tak po dve tabletky...

eliskaad
14. nov 2016

Ahojta baby. Citam vas tu uz dlhsie, lebo aj ja som sa pred nedavnom rozhodovala ci clostil zacnem uzivat alebo nie. Nakoniec som sa rozhodla ze to skusim. On sa moze uzivat len 3 mesiace??

zuzulik005
17. nov 2016

@nuska jéééj, aký krásny príbeh 🙂 gratulujem :* nádherné prekvapenie, 3 dieťatko 🙂 tak už asi vďaka LR máš aj ovulku 🙂

lienka737
17. nov 2016

@eliskaad ano, 3 cykly a potom po prestavke ( neviem ako dlhej, tusim pol roka) sa moze este dalsie 3. Potom uz nikdy viac.

zuzulik005
17. nov 2016

@lucik284 moooooja 🙂 strašne sa teším s tebou, až mi slzy vybehli...gratulujem z celého srdiečka :* posielam objatie - taký smajlík tu nieje :D tak si prvá z nášho klubu....super správa na večer!!!!! a že od šťastia ti spadol do záchodu :D :D :D

zuzulik005
17. nov 2016

@jajoda ajoj 🙂 tak super, že ty si zdravá, a manžel bude tiež ok, neboj 😉 povedz mu , nech nenosí mobil vo vrecku, v oblasti vieš čoho :D nám to poradila doktorka, že mobil ich môže spomaľovať....môj manžel mal na prvom spermiograme 2% aktívnych spermií a na druhom vyšetrení už 3 %, takže sa to mení a upravuje, hlávku hore :*

zuzulik005
17. nov 2016

@petkaapalo ahoj 🙂 tak my sme sa snažili od minulého roka augusta a keďže baby stále nič, tak tento rok v apríli sme to začali riešiť....my žijeme v UK, tak tu to možno robia trochu inak....poslali ma na asi 5 krvných testov....kde mi zisťovali od vitamínov, pečene, menopauzy až po hormóny...potom na 1 ultrazvuku a na špeciálnom vyšetrení- skene vaječníkov, či sú priechodné....všetko bolo ok, až na hladinu progesteronu a podľa toho mi doktorka povedala, že nemám ovuláciu a dali mi clostyl, užívala som ho teraz prvý mesiac od 2-5 dňa...tiež som veľmi zvažovala, či ho začať užívať....či nie, ale potom nám tu začali písať dievčatá ich úspešné príbehy s clostylom a povzbudzovali nás, tak ma to povzbudilo a vzala som si ho 😉 držím palce, aby si sa rozhodla podľa srdiečka 🙂

zuzulik005
17. nov 2016

@eliskaad ahoj, vitaj 🙂 držím palčeky 😉 ja som sa tiež rozhodovala a nebola som si úplne istá....ale pomohli mi povzbudivé príbehy od dievčat, ktoré nám tu začali písať....ktorým clostyl pomohol už 1 mesiac...skús si ich prečítať ako motiváciu 🙂

lucik284
17. nov 2016

@zuzulik005 dakujem krasne, tiez sa mooc tesime, ale zaroven stresujeme, cakame do 30.11. na prve sono a nebrala mi dr ani krv, takze ofiko to este nemam potvrdene, tak preventivne striehnem na BT ci sa to stale drzi hore 😂😂 nejako si musim nervy ukludnovat

nattie
17. nov 2016

Ja mam osobne 2 skusenosti s Clostylbegydom ... neviem ci z dovodu dlhodobeho skoro 10rocneho uzivania antikoncepcie, mi pri marnej snahe otehotniet na zaklade hormonalneho profilu na gynde zistili ze neovulujem. Manzel bol na vysetreni a bol v poriadku. Clostyl som uzivala 2 mesiace a nasledne dovolenka pri mori - vysledok nas vytuzeny syncek Vilko ktory ma dnes uz 8 rokov. Pred 2,5 rokmi sme chceli druhe babo a zase sme sa snazili a nic. Gynekolog mi na zaklade predchadzajucej skusenosti predpisal Clostyl a cele sme to krasne zopakovali - 2 mesiace uzivania, dovolenka pri mori a nadherna dnes 1,5 rocna Anicka 🙂

petkaapalo
18. nov 2016

@zuzulik005 ahoj, dakujem za skusenost. zacala som ho brat tento cyklus, tak uvidim. pekny den.

zuzulik005
20. nov 2016

@nattie nádherný príbeh, ďakujeme 🙂 :*

zuzulik005
20. nov 2016

@lucik284 viem si predstaviť 😀 ale je to normálne 😉 po tom všetkom je na čase sa radovať 🙂 kúp si 10 tích obyč. pásikových tehot. testov a testuj každý deň :D Teším sa s tebou 🙂

petkaapalo
26. nov 2016

dobre ranko zienky...mam otazocku a bola by som velmi rada, ak by sa mi niekto ozval, ci nema podobne skusenosti... zacala som brat clostil 5-9 den, normalne mam cyklus 27-30 a dnes rano bolesti a krvacanie, mala som teda len 20 dnovy cyklus... neviem, co si mam o tom mysliet...

catherinah
26. nov 2016

Normalne to urcite nie je. Pockaj po MS a sup k lekarovi. 10 dni skor je dost. Aj Ti pichali pregnyl?

petkaapalo
26. nov 2016

catherinah - nie, nic mi nepichali... nebola som ani na ultrazvuku - pri ovulacii, lekar povedal, ze netreba. no toto ma dost vystrasilo

jannies15
26. nov 2016

Ani ja nechodím k lekárovi počas brania clostilu, ale nemala som žiadne nežiaduce účinky a už vôbec nie krvácanie 20dc...nechcem strašiť, ale na tvojom mieste by som bola dosť vydesená, asi by som nečakala do konca krvácania a šla k lekárovi čo najskôr...

zuzulik005
3. dec 2016

@jannies15@lucik284 @jajoda ahojte babuľky 🙂 infošky o mne....tiež som dobrala už druhé kolo clostilu 🙂 takže na prvýkrát to nevyšlo. Ale nevadí, ideme ďalej..... 🙂 čo som bola ale prekvapená, days mi prišli na 27deň cyklu...asi preto, že mne clostil nasadili už od 2heho dňa....A vám sa ako darí? To by bolo krásne, keby sme si našli pozitívne testy pod vianočným stromčekom, že?

@lucik284 ahoj 🙂 ako dopadlo sono? videli ste už baby? 🙂

jannies15
3. dec 2016

@zuzulik005 ahojky 😉 tak ja som v očakávaní...ale už ma pobolieva bruško tak to vyzerá na menzes 😞 aj keď ešte stále dúfam v opak 😂 a ked nie... ostáva už len jeden pokus budúci mesiac... mne práveže minulý cyklus prišli dni až 32.den

jajoda
3. dec 2016

@zuzulik005 ahojky. Ja som dnes 1DC ☹ este nam zostava jeden pokus, ale do vianoc to uz nedame😒

jannies15
3. dec 2016

@jajoda prečo by ste to nedali?? Veď okolo 16.12. bude ovu a pod stromčekom 2 čiarky😉

stejja9
3. dec 2016

Ahojte. Citam tu Vase pribehy a zo srdiecka zelam, aby sa Vam postastilo.. 🙂 mala som kratky cyklus, bez ovulacie, brala som duphaston, velmi nepomohlo, potom som bola bez liekov, aby podla slov dr. som nabehla"" sama, ale nebolo zlepsenie. Ked mi dr. povedala ze som bez ovu, prislo mi luto, pretoze by sme este chceli babo... nakoniec nasadila progesteron, ten beriem vyse polrok. a clostyl, ten beriem druhy cyklus. chcem sa opytat, vacsia sanca otehotniet je len pocas trojmesacneho cyklu, ked sa berie clostyl? hovorila som dr. ze ja mam manzela 2 mesiace v zahranici, cize teraz to beriem vlastne zbytocne""...(mam dr. ktora nepocuva, a velmi rychlo ordinuje, cize asi to prehliadla. :( ) a ja som sa o clostyl. dozvedela len tu z mk a netu, kedze ani som nevedela co mi vlastne predpisala... :( este vychadza treti cyklus, teraz na vianoce. chodili ste po jednotlivych cykloch na prehliadky? dakujem za Vase skusenosti a rady. 🙂