icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

lululka22
27. jan 2017

@olliviaa ahoj ja som na laparo nebolo a ani sa nechystam... Clostilbegyt beriem druhy cyklus stredu idem na sono a uvidime co povie lekar. Ale tiez nemienim ist sa rezat ani na prefuky. Necham to racej na nahodou a casom sa uvidi. Nemam este ani 30 tak mozem s tehu popripade pockat ak sa nam hned nezadari. Snazime sa viac ako rok.

olliviaa
27. jan 2017

@lululka22 vsak ja sa jej chcem tiez vyhnut, zvazujem navstevu car a uvidim, spravia vsetky testy tak ci tak hadam mi ten Clostil niekto predpise, vidim v nom velky potencial :D

lululka22
29. jan 2017

@olliviaa drzim palce 😁

zuzulienka04
13. feb 2017

Ahojte dievčatá, aké máte skúsenosti s tabletkami Clostilbegyt? Ja som ich brala minulý mesiac, ale nepodarilo sa mi otehotnieť ☹ som z toho veľmi nešťastná, lebo som tajne dúfala, že sa to podarí. Lekárka mi vravela, že mesiac musím mať pauzu a potom mi môže dať ďalšiu dávku.

stejja9
13. feb 2017

@zuzulienka04 ahoj. Mne dala dr. naraz tri davky na tri mesiace. Kedze manzel pracuje v zahranici, ja som prve dva mesiace brala clostyl ""zbytocne"". Pred vianocami som mala poslednu davku,uz som ani nedufala,povedala som si,ze urobili sme co sme mohli,ze sa vratim do prace... a tu v januári meska menzes,test hned s // ..😍🙏 ..asi menej na to mysliet a zadari sa urcite. A mas este dve pokusy s clostylom. Drzim palceky.

zuzulienka04
13. feb 2017

@stejja9 takže Vám sa zadarilo na 3 pokus? Chodila si pravidelne aj na kontroly k lekárke? Vieš ja si poviem, že nebudem na to myslieť, no nedá sa to ☹
Verím, že nám pomôže niektorá dávka a aj my sa budeme môcť tešiť z // na teste

stejja9
13. feb 2017

@zuzulienka04 opravujem pokusov vela, a dve davky 😉 a ako dlho sa snazite? je tu vela tem s podobnou problematikou, skus pocitat a niektore zienky ti poradia viac, kedze my sme okrem tabletovej formy, nakoniec s clostylom a 2,5 roku snazenia, nic ine nepodnikli".

alilka
13. feb 2017

@zuzulienka04 ahoj ..Aj ja beriem clostylbegit 3ti mesiac a zatiaľ nič 😕 teraz som po ovu..Tak uvidíme ale akosi tomu nedávam veľa nádeji..Tiež musím mať teraz 3mesiace pauzu 😁

stejja9
13. feb 2017

@zuzulienka04 viem pochopit zienky co prezivaju a snazia sa o prve babo a to sklamanie, kazdy mesiac, ked dojde mrcha. ja som pri dr. bola v koncoch, ked mi povedala ze nemam ovu, a prilis skrateny cyklus.. hovorim jej, ze chceme este babo. ale popri tom ako sa nedarilo, som sa viac pripravovala na to, ze ostaneme pri dvoch a ze pojdem do prace a vzhladom na vek, uz by to bol konecny pocet. potom mi dala este clostyl, a ja som uz bola v rozpakoch, lebo bola som na vazkach ci chcem sa zase pokusat a snazit ale zaroven aj dalsie sklamanie, atd. kolotoc. dala mi ho s tym ze mam spomalene" vajecniky a upozornila ma, ze ak chcem otehotniet, tak ok, ak nehcem tak ze si mam davat pozor. dovtedy som ani nevedela co ten clostyl je. zacala som zase dufam, ale mesiac, nic, druhy zase nic, sklamanie, az posledna davka a vianoce zafungovali.. 🙂 nie praveze som medzi cyklami clostylu nebola ani na jednej prehliadke, zase som mala pocit, ze dr. nieco podcenila, ked som tu citala ine, ako chodia na kontroly.. uz na to nemyslim. zelam ti aby sa to podarilo..🙏

zuzulienka04
13. feb 2017

@stejja9 minulý rok som potratila .... prešla som k inej lekárke a tá mi zistila že nemám vôbec ovuláciu, tak preto mi nasadila tie tabletky. Snažíme sa od júna, a zatiaľ nic ☹
prvýkrát som otehotnela tak, že som ani nevedela kedy... a teraz nič ☹

zuzulienka04
13. feb 2017

@alilka ja mám pred sebou mesiac bez tabletiek, tak uvidíme či sa to podarí alebo nie... no tajne dúfam že áno 🙂
držím silno prsty nech na teste nájdeš // čiaročky 🙂
mne meškala 1 deň mrcha a keď sa ma manžel pýtal či som dostala tak sme mali takú malilinkú nádej že sa to podarilo... no o deň na to prišlo sklamanie a plač ☹

lululka22
14. feb 2017

@zuzulienka04 ahoj ja som brala dva mesiace clostilbegyt potom kontrolne sono a bol krasny 18mm folik tak o par dni bola ovu(viem podla testu aj BT) a boli sme v tom case na dovolenke takze uvidime co prinesie 😁😁 som po ovu a ak sa nezadari mam este na 4cykli a uvidime. Lekar vravel ze max 6mesiacov sa moze brat. A po dalsich dvoch pojdem na sono aby sa dake cysti nahodou nevytvorili.drzim palce

zuzulienka04
15. feb 2017

@lululka22 ja keď som brala prvýkrát tabletky, tak som mala 28mm folik a lekárka mi povedala, že je to super, že mám tu najmenšiu dávku a že sa to dobre rozbehlo. Verila som a dúfala, že sa mi podarí otehotnieť, no mrcha mi meškala 1 deň a bola som rada že som ju nedostala. Ale v nedeľu sa to všetko zmenilo a prišla ☹ dúfam, že som nič nespravila zle, lebo boli sme na svadbe a samozrejme že som tancovala aj čardáše....

lululka22
16. feb 2017

urcite si nic zle nespravila ked to ma byt tak to pride a ak sa ma babenko udrzat tak mu nic nebrani aby ostalo. Neboj isto to dame. Ja som tiez momentalne pred ms tak uvidime verim ze to vyslo aj ked teplota zacina klesat tak uvidime co prinesie vykend. @zuzulienka04

lenka04m
16. feb 2017

Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu-doktor mi predpísal Clostilbegyt a Preglyn. Clostil mám užiť v 3. deň menzesu, jednu tabletku po dobu 5 dní. Potom na 12.deň mám ísť k doktorovi na injekciu preglyn. Ten 12. deň sa ráta od začiatku menštruačného cyklu alebo odo dňa užitia prvej tabletky clostilu? DAKUJEM.

lenka04m
16. feb 2017

@lululka22 a @zuzulienka04 vedeli by ste mi s tým poradiť? .. ďakujem

alianka33
16. feb 2017

@lenka04m 12ty deň cyklu, teda od prvého dňa menštruácie

lenka04m
16. feb 2017

@alianka33 Ďakujem ;)

zuzulik005
16. feb 2017

@lenka04mahoj, 12 den cyklu je 12 den od prveho dna ked ti zacnu days 😉

lenka04m
17. feb 2017

@zuzulik005 Ďakujem 🙂

ria294
18. feb 2017

Ahojte, moja Dr mi predpísala clostil od 5DC /1tabl, užívam ho prvý krát. Pred 5mesiacmi som podstúpila ivf s vysokými davkami hormónov , ale bez úspechu. Mám nízke AMH a už nechodím do car, teraz sa o mňa stará moja Dr , ona mi nechce nasadiť vysoké dávky hormónov, nakoľko mi veľká dávka skôr uškodila. Užívala ste niektorá clostil po neúspešnom ivf?

zuzulik005
19. feb 2017

@stejja9 dakujeme za pozitívne povzbudenie 💚❤💙💛💜😘 ja teraz idem na 2x1 tabletku, prvý 2mes. Cyklus nezabral tak mi dali 2 dávku, tak stále verim.... 😉prajem krasne tehulkovanie 😊

zuzulik005
19. feb 2017

@lucik284 @jajoda@jannies15 ahojte babule, tak ako sa Vám darí? Ako sa Vám dvom jannies15 a lucik284 tehulkuje? Verim, ze vsetko je v poriadku...😉mne nasadili teraz 2x1 tabletku , prvé dva cykly nezabrali, tak mi dali 2-tu dávku...ale zmizla mi cysta, co som mala, tak sa tesim a verim, ze to je na výbornej ceste 😊jajoda a ty co nové? Drzkajte sa a prajem vsetko dobre 😘

jajoda
20. feb 2017

@zuzulik005 Ahojky. U nás zatial nič nové, všetko po starom, nakúpili sme ešte nejaké vitamíny, macu. Kúpila som si aj inofolic, povedala som si že to vyskúšam, ale ešte som to nezačala brať. Manžel ešte nebol na kontrolnom spermiograme, tak nevieme zatial či tie vitamíny vôbec pomáhajú. Manžel teraz mení robotu, a u nás v práci je to tiež také všelijaké, tak dávame teraz na chvílku pauzu so snažením, lebo náhoda je "sviňa" . Musíme počkať aby sa situácia trošku ustálila. Som rada že si sa ozvala 🙂

lucik284
25. feb 2017

@zuzulik005 ahoj, no my sme zatial relativne v poriadku v stredu sme sa dozvedeli, ze cakame dievcatko a hlavne, ze podla sona vypada byt absolutne v poriadku...
akurat mna trochu trapia zapaly, som si teraz doma odlezala zapal mocovych ciest v subehu s vaginalnou infekciou, tak som zvedava ako dopadne kontrola buduci tyzden.

mlenna15
27. feb 2017

Ahojte baby chcela by som sa spýtať či ste niektorá otehotnela po dobrati Clostilbegytu,?zevraj účinkuje ešte dva mesiace po dobrati

zuzulienka04
1. mar 2017

@lenka04m ja som brala len tabletky na 5 deň od menzesu. Injekcie som nebrala žiadne. Takže s týmto skúsenosti nemám ☹ Lekárka mi vravela, že prvú dávku, ktorú mi dáva je najslabšia a potom bude postupne zvyšovať, ale z mesačným odstupom.
podľa mňa 12.deň by sa mal rátať od začatia menštruácie. Ale či je to tak neviem ☹

janulienkaaaaa
1. mar 2017

@mlenna15 ja som otehotnela na druhy krat, prvykrat som ich brala zbytocne, lebo manzel musel v tom case ist na sluzobku, ale druhy krat, som brala tu istu davku ako pryvkrat, na piaty den cyklu a vyslo.

ria294
1. mar 2017

@janulienkaaaaa prosím ta akú dávku si brala, prečo ti chce predpísali, aký bol u vas problém ? Aj si bola na folikulometrii a vytvorili sa ti vajíčka ?

ria294
1. mar 2017

@janulienkaaaaa alebo si otehotnela hneď, ani na kontrolu vajíčok si nemusela ist?