Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@lenakiss možno kúsok odveci ale....ja som dostala tehotenskú knižku v 7 týždni ;)
Môj gynekológ je super !!! Veľa ich čaká neviem dokedy...ale môj vedel že som strasne chcela bábätko a aj to vedel že mi pridá na psychickej pohode keď mi dá aj knižku 😍 dnes mam doma 11 mesačne krásne zdravé dieťatko 🙂 držím palce 😘
@lenakiss Ja som z Fiľakova 🙂 a vy?
No do piateho týždňa veľmi nevidno ešte nič preto odporúčaju niekedy ísť pozdejsie ku gynekológovi cca tie 2-3 týždne po meškaní ms alebo sa robia krvné testy a tie ukáže aj skôr 🙂 zájdite si tak o týždeň alebo dva a už to bude vidno 🙂 alebo si dajte krv odobrať ;)
@lazikova ja zo seredi 🙂 ukazovala som mu testy povedal ze je to tehotenstvo...a ked ma pozeral zo spolu povedal ze to nevyzera tam ako pred Ms a to mi meska asi tyzden. Mam kratky cyklus. Ms som mala 19 steho tak je pravda ze pri normalnej 28 dnovej by este ani nemeskala ale ja som mala dostat 11steho
Ahojte pichali niekomu aj pregnyl?
Ahojte dievcence ako sa vam dari?cakate ci uz testujete?

@alilka no uz ho nekupim 🙂
@chuchu86 fuuu no keby nestal 9 eur....nemala som to srdce tam nechat tolko penazi za jeden test :( radsek kupim nieco malemu. Zaktra skocim.k dr a ked tak mo zoberie krv 🙂