icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

lenakiss
16. okt 2017

@alilka no uz ho nekupim 🙂
@chuchu86 fuuu no keby nestal 9 eur....nemala som to srdce tam nechat tolko penazi za jeden test :( radsek kupim nieco malemu. Zaktra skocim.k dr a ked tak mo zoberie krv 🙂

chuchu86
16. okt 2017

@lenakiss - tak to hej , potom daj vedieť.
Držím ti palce 😉😍😘

lenakiss
17. okt 2017

@chuchu86 nie je este nic vidiet :(
Tak dufam ze bude vsetko v poriadku...podla testu povedal ze by sa malo jednat o tehu lebo je ta ciarka na teste hruba pekna...keby bola len nejaka tenka len obrysy ze to lubia klamat testy

chuchu86
17. okt 2017

@lenakiss - k dokimu preto je lepšie ísť keď si v ,7-8 týždni, vtedy už by mal vidieť aj plod aj srdiečko.
Skús vypočítať v ktorom týždni môžeš byť.
Neboj bude všetko ok 😁

lenakiss
17. okt 2017

@chuchu86 zajtra mi ma zacat 5 tt ...povedal ze ked som nedockava mozem prist aj o tyzden.

chuchu86
17. okt 2017

@lenakiss - tak to potom hej, to ešte skoro si išla, úplne stačí keď pôjdeš o 3 týždne

lenakiss
17. okt 2017

@chuchu86 a ked mu neprekaza ked pridem a tam skoro nikdy necakam a je mily...ze kludne sa stavte hoci kedy 🙂

chuchu86
17. okt 2017

@lenakiss- tak to máš fajn, u môjho človek sa musí objednať 2 týždne dopredu a stále čakám minimálne hodinu kým sa dostanem dnu.
On má strašne veľa pacientok.
Čo už je to jeden z najlepších gynekológov

lenakiss
17. okt 2017

@chuchu86 aj tento ma velmi vela. Aj tie co odidu do ineho mesta sa k nemu vracaju 🙂 ale on neobjednava. Neosvedcilo sa mu to.
Mozem ti napisat spravu tu ? 🙂

lazikova
17. okt 2017

@lenakiss možno kúsok odveci ale....ja som dostala tehotenskú knižku v 7 týždni ;)
Môj gynekológ je super !!! Veľa ich čaká neviem dokedy...ale môj vedel že som strasne chcela bábätko a aj to vedel že mi pridá na psychickej pohode keď mi dá aj knižku 😍 dnes mam doma 11 mesačne krásne zdravé dieťatko 🙂 držím palce 😘

lenakiss
18. okt 2017

A od kial ste ? @lazikova ja som dostala tiez na zaciatku 8smeho tyzdna ;) a maly ma uz dva a pol ...ale uz tam bolo aj sediecko. Teraz tam nebol ani plodovy vacok :(

lazikova
18. okt 2017

@lenakiss Ja som z Fiľakova 🙂 a vy?
No do piateho týždňa veľmi nevidno ešte nič preto odporúčaju niekedy ísť pozdejsie ku gynekológovi cca tie 2-3 týždne po meškaní ms alebo sa robia krvné testy a tie ukáže aj skôr 🙂 zájdite si tak o týždeň alebo dva a už to bude vidno 🙂 alebo si dajte krv odobrať ;)

lenakiss
18. okt 2017

@lazikova ja zo seredi 🙂 ukazovala som mu testy povedal ze je to tehotenstvo...a ked ma pozeral zo spolu povedal ze to nevyzera tam ako pred Ms a to mi meska asi tyzden. Mam kratky cyklus. Ms som mala 19 steho tak je pravda ze pri normalnej 28 dnovej by este ani nemeskala ale ja som mala dostat 11steho

lenakiss
18. okt 2017

@lazikova
@chuchu86 no uvidim. Hadam bude dobre 🙂

chuchu86
18. okt 2017

@lenakiss - krásne čiarky 😁

lazikova
18. okt 2017

@lenakiss wau! Určite to bude dobre 🙂 nechcelo sa hneď ukázať kúsok naťahuje maminku 😇

lenakiss
18. okt 2017

@chuchu86 dakujem 🙂
@lazikova bo keby len to. Ale ani ten plodovy vak ani naznak :( tak drzte palce

vever111
18. okt 2017

Ahojte pichali niekomu aj pregnyl?

chuchu86
18. okt 2017

@vever111 - mne, iba raz

vever111
19. okt 2017

@chuchu86 a nezabral?

chuchu86
19. okt 2017

@vever111 - nie, vôbec

vever111
24. okt 2017

Ahojte dievcence ako sa vam dari?cakate ci uz testujete?

chuchu86
24. okt 2017

@vever111 - ahoj,
Dnes mala doraziť mrcha, no zatiaľ nikde.
Zajtra by som chcela skúsiť testovať.

1nikuska9
24. okt 2017

@vever111
Ahoj, mrcha prisla takze prvy mesiac s clostilom neuspesny. No ideme dalej, ovu testy, foliklometria a uvidime

chuchu86
25. okt 2017

@vever111 - dnes som spravila test, a nič.
Takže ideme už teraz do centra

vever111
25. okt 2017

@1nikuska9 drzim ti palce,viem ze toto cakanie je ťažké ostava nam len verit 😇🙏 ja som len 6 dpo tak cakam....

vever111
25. okt 2017

@chuchu86 😔 to ma mrzi a kedy si mala ovulku? Mozno to mas posunute....

chuchu86
26. okt 2017

@vever111 - ovulku som mala na 13 dc, to som mala potvrdené od dokiho.
Mali sme aj lásku vtedy
Včera poobede som si všimla hnedé spinenie, a neviem si to vysvetliť,čo ti môže byť?;
Nemáš skúsenosti s tím ?

vever111
26. okt 2017

@chuchu86 bolo to len kratkove spinenie to by nemuselo vobec vadit, sprav si este test....

janedoe
26. okt 2017

@lenakiss Ahoj. Mozem sa opytat na meno Gynekologa? Ja mam momentalne v BA a chcem si najst niekoho trosku blizsie 😊 Kludne mi odpis do IP. Dakujem.