Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@chuchu86 ja som mala slabý ružový výtok 1x (jedno poobedie jedna vložka...) v období keď som mala dostať menštruáciu...no už som bola tehotná (to som netušila čakala som na ms)..a ja som to vôbec neriešila keďže by ma ani nenapadlo že som tehotná.
Bola som v Rakúsku plno práce neriešila som.to
Iba o ďalších 13 dní som si robila test keďže mi neprišla riadna menštruácia a tam 1 bordove paličky 😍😍😍 vtedy som prišla z Rakúska jasné že uz som vtedy tušila že asi tam.nieco bude...len bála som sa tešiť sa keďže sa nám nedarilo ale test nakoniec potvrdil 🙂
Skús ešte testovať 🙂 držím palce
2dc 😢 , prvy cyklus s clostilom nevysiel ideme skusit druhy....pokracujete aj vy dievcence?
Ahojte, mne dnes doktor predpísal Clostilbegyt od najblizšieho cyklu mám užívať... vôbec neviem čo ma čaká 🤒 ale verím 🙏, že pod stromček dostaneme kráááááásny darček 🙏
@vever111
Ahoj, tak sme tam boli. Spisal s nami anamnezu a hovoril co nas dalej caka. Na imuno vysetrenie mi zobrali krv, spravil usg a este ma caka zistenie priechodnosti vajickovodou. Ostatne vysetrenia mame. Dal mi na vyber laparo alebo kontrastnou latkou. Ja som si vybrala laparo a tak mi dal aj predbezny datum ale stale o tom premyslam lebo mimo CAR by mi laparo spravili bezplatne a ak ma bude operovat on tak 249e 😏
Ahojte. V prvom rade chcem srdecne zablahozelat tehulkam, nech su babanka silne a nech to potiahnete do uspesneho konca ❤ 🙂 Dnes som dostala po vyvolavacke mrchu po 3 tyzdnoch meskania, uz som si myslela, ze sa nam to podarilo, no nevadi, ideme dalej 🙂 dnes mi doky predpisal clostyl, budem ho brat prvykrat, tak som zvedava, po akej dobe sa nam zadari 🙂 chcem sa opytat, mate niektora syndrom PCO?
@katka435 Ahoj 🙂 uf, tak asi nas je dost. pred 2 a pol rokom som ostala necakane tehotna, doteraz o neviem pohchopit, ko sa malinke zadarilo 🙂 no v 12tt mi zistili, ze babanku nebije srdiecko, diagnostikovany missed abortion. Zrutil sa mi cely svet. No ideme dalej 🙂 Odvtedy sa nam nedari, mam velmi dlhy cyklus, 40-45 dni. V lete tohto roku som zmenila gynekologa, spravil mi vsetky vysetrenia a zistil, ze m PCO. Tak od tohoto mesiaca zaciname liecbu. Vy sa ako dlho snazite? 🙂
@luscyn To je mi ľúto, ale zas ber to tak, že raz sa to už podarilo, tak šanca určite je len si treba na ňu počkať...My sa snažíme 1 a pol roka, už mám za sebou laparoskopiu, tiež som brala clostilbegyt, folikuly boli ale nazadarilo sa. Tak teraz uzivam inofolic a metformin, už asi 5 mesiacov. Ovulka z toho bola asi 3 krát, aj to si nie som istá, či určite bola. Taže aj my čakáme, či vôbec to niekedy príde 🙂
@katka435, ano, berieme to tak, ze babanko pride ked ma prist a ked sa same rozhodne 🙂 neboj, urcite sa vam v blizkej dobe podari 🙂ja som tiez brala inofolik, asi 3 mesiace, teraz mam pauzu a chcem ho zacat brat znovu. Dokazal mi upravit cyklu na 30 dnovy, co pred tym nikdy nebolo :D aj ty mas tak dlhy cyklus? Vraj pri PCO je jeden z typickych priznakov.
Ja som dobrala Clostyl 3.cyklus v kombi s Duphastonom a nic.... takze smer gynda a ak do Noveho roku nic smer MARTIN & NITRA ☝️
@luscyn No, keď som sa začala liečiť, tak mi MS neprišla sama od seba...Presne po svadbe mi začal haprovať cyklus, dovtedy bol pravidelný 31 dni. Taže som chodila na vyvolavacky, potom mi dr. zistila, že neovulujem, tak mi nasadila clostilbegyt a Duphaston. Cyklus bol opäť pravidelný ale mala som veľmi bolestivú MS...tak som to vysadila a teraz beriem iba ten inofolic a metformin a cyklus mám 33 dňový...tak aspoň takto sa mi to upravilo 🙂 ale snažím sa aj zdravšie jesť + pohyb keďže mám sedavé zamestnanie, tak uvidíme, dúfam, že sa nám aj vám co chvíľa zadarí 😉
Babenky, velmi dolezite je pozitivne myslenie. @alaza , ja som si tiez presla MA, depresiami, ked som videla tehotnu zenu alebo mamicku s babankom, vzdy mi vysli slzy... no od jedneho obdobia pravidelne kazdy vecer zapalujem sviecku pri prvej a zaroven poslednej fotke babanka, ktore mi odislo, a ver, je mi na dusi lepsie, citim sa vyrovnanejsie. Uz som sa s tym akotak zmierila, no nezabudnem nikdy. Ale myslim si, ze Clostyl nam urcite pomoze 🙂
Caute kocky, musím sa vyspovedať... mna čakajú tiež lieky - tento mesiac som bola na folikulometrii kde zistili,že mi vajíčka nedorastaju dostatočne rýchlo - gynekológ mi ju robil len do 17 DC ( podľa ovu testov mám ovulaciu až okolo 21DC). Ako mi začne menstruacia mám prísť opäť:( pre lieky. Len neviem čo robiť, nakoľko ma čaká náročný január a taktiež letím do Brazílie na dovolenku. Vraj sa neodporúča lietať v prvom trimestri. Sestra žije v Kanade a počas tehotenstva lietala stále - u nich gynekológ v Tom nevidel problém. Tak neviem či tu liečbu nemám posunúť :( len mám pocit, že to neustále posuvam. Lietaniu sa aj tak extra nevyhnem - bo pracovne lietam často.
@luscyn ďakujem za názor. Ja som to tehotenstvo odkladala, potom keď sme chceli sa zas nedarí :( už to budú skoro 2 roky, dlho to lekar ani nechcel riešiť :( teraz mi zas kolegyňa povedala o tom lietaní -tak som googlila a tam milion odporúčaní :( moja Segra sa smiala,že jej gynekológ aj vždy zaprial nech si oddýchne poriadne a to ma už 2 detičky... neviem či to mám riešiť s gynekológom - ten by najradšej neriešil tuším nič
@honey7777 keď čítam tvoje príspevky veľmi sa mi podobajú na moje "trampoty" 🙂 tiež som tento mesiac chodila na folik. a zistil ze vajíčka pomaly dozrievaju...odkladanie tehu.... zhovorčivý gynekolog 😂 ..... Ja by som na tvojom mieste určite do toho išla a neriešila to kvôli lietaniu... ✈ 🤰

@janedoe napisala som ti 🙂