icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

lenakiss
26. okt 2017

@janedoe napisala som ti 🙂

lazikova
26. okt 2017

@chuchu86 ja som mala slabý ružový výtok 1x (jedno poobedie jedna vložka...) v období keď som mala dostať menštruáciu...no už som bola tehotná (to som netušila čakala som na ms)..a ja som to vôbec neriešila keďže by ma ani nenapadlo že som tehotná.
Bola som v Rakúsku plno práce neriešila som.to
Iba o ďalších 13 dní som si robila test keďže mi neprišla riadna menštruácia a tam 1 bordove paličky 😍😍😍 vtedy som prišla z Rakúska jasné že uz som vtedy tušila že asi tam.nieco bude...len bála som sa tešiť sa keďže sa nám nedarilo ale test nakoniec potvrdil 🙂
Skús ešte testovať 🙂 držím palce

chuchu86
27. okt 2017

@lazikova - ahoj
Ďakujem, že si napísala svoj príbeh .
Ale od včera mi nabehla ms, síce zatiaľ slába už druhý deň
Uvidíme či sa rozbehne 😉

vever111
2. nov 2017

2dc 😢 , prvy cyklus s clostilom nevysiel ideme skusit druhy....pokracujete aj vy dievcence?

chuchu86
2. nov 2017

@vever111 - držím palce aby ten ďalší cyklus bol plodný.
Ja už neberiem clostil, v januári ideme do centra,som zvedavá

vever111
2. nov 2017

@chuchu86 dakujem, drzim ti palce nech ti cakanie rychlo ubieha 🙏 👶

1nikuska9
3. nov 2017

@vever111
Ja som uz absolvovala druhy cyklus, teraz mam chvilku pred ovulaciou ale uz v stredu sa ideme poradit do centra ako dalej

vever111
3. nov 2017

@1nikuska9 daj vedieť co ti povedali

1nikuska9
3. nov 2017

@vever111
Ano, dam vediet. Chceli sme pockat do januara ale nakoniec som a rozhodla, ze pojdeme skorej. Aj moj gyn je rad, ze sa ma zbavi.

vever111
4. nov 2017

@1nikuska9 dobre ze ides skor toto cakanie je nekonecne,aspon sa posuniete 👍

alaza
6. nov 2017

Ahojte, mne dnes doktor predpísal Clostilbegyt od najblizšieho cyklu mám užívať... vôbec neviem čo ma čaká 🤒 ale verím 🙏, že pod stromček dostaneme kráááááásny darček 🙏

1nikuska9
8. nov 2017

@vever111
Ahoj, tak sme tam boli. Spisal s nami anamnezu a hovoril co nas dalej caka. Na imuno vysetrenie mi zobrali krv, spravil usg a este ma caka zistenie priechodnosti vajickovodou. Ostatne vysetrenia mame. Dal mi na vyber laparo alebo kontrastnou latkou. Ja som si vybrala laparo a tak mi dal aj predbezny datum ale stale o tom premyslam lebo mimo CAR by mi laparo spravili bezplatne a ak ma bude operovat on tak 249e 😏

luscyn
9. nov 2017

Ahojte. V prvom rade chcem srdecne zablahozelat tehulkam, nech su babanka silne a nech to potiahnete do uspesneho konca ❤ 🙂 Dnes som dostala po vyvolavacke mrchu po 3 tyzdnoch meskania, uz som si myslela, ze sa nam to podarilo, no nevadi, ideme dalej 🙂 dnes mi doky predpisal clostyl, budem ho brat prvykrat, tak som zvedava, po akej dobe sa nam zadari 🙂 chcem sa opytat, mate niektora syndrom PCO?

katka435
9. nov 2017

@luscyn Ahoj 🙂 myslím, že väčšina báb v tejto skupine má syndróm PCO, aj ja ho mám. Dlho sa snažíte o mimčo? 🙂

luscyn
9. nov 2017

@katka435 Ahoj 🙂 uf, tak asi nas je dost. pred 2 a pol rokom som ostala necakane tehotna, doteraz o neviem pohchopit, ko sa malinke zadarilo 🙂 no v 12tt mi zistili, ze babanku nebije srdiecko, diagnostikovany missed abortion. Zrutil sa mi cely svet. No ideme dalej 🙂 Odvtedy sa nam nedari, mam velmi dlhy cyklus, 40-45 dni. V lete tohto roku som zmenila gynekologa, spravil mi vsetky vysetrenia a zistil, ze m PCO. Tak od tohoto mesiaca zaciname liecbu. Vy sa ako dlho snazite? 🙂

katka435
9. nov 2017

@luscyn To je mi ľúto, ale zas ber to tak, že raz sa to už podarilo, tak šanca určite je len si treba na ňu počkať...My sa snažíme 1 a pol roka, už mám za sebou laparoskopiu, tiež som brala clostilbegyt, folikuly boli ale nazadarilo sa. Tak teraz uzivam inofolic a metformin, už asi 5 mesiacov. Ovulka z toho bola asi 3 krát, aj to si nie som istá, či určite bola. Taže aj my čakáme, či vôbec to niekedy príde 🙂

luscyn
9. nov 2017

@katka435, ano, berieme to tak, ze babanko pride ked ma prist a ked sa same rozhodne 🙂 neboj, urcite sa vam v blizkej dobe podari 🙂ja som tiez brala inofolik, asi 3 mesiace, teraz mam pauzu a chcem ho zacat brat znovu. Dokazal mi upravit cyklu na 30 dnovy, co pred tym nikdy nebolo :D aj ty mas tak dlhy cyklus? Vraj pri PCO je jeden z typickych priznakov.

sevinka
9. nov 2017

Ja som dobrala Clostyl 3.cyklus v kombi s Duphastonom a nic.... takze smer gynda a ak do Noveho roku nic smer MARTIN & NITRA ☝️

katka435
9. nov 2017

@luscyn No, keď som sa začala liečiť, tak mi MS neprišla sama od seba...Presne po svadbe mi začal haprovať cyklus, dovtedy bol pravidelný 31 dni. Taže som chodila na vyvolavacky, potom mi dr. zistila, že neovulujem, tak mi nasadila clostilbegyt a Duphaston. Cyklus bol opäť pravidelný ale mala som veľmi bolestivú MS...tak som to vysadila a teraz beriem iba ten inofolic a metformin a cyklus mám 33 dňový...tak aspoň takto sa mi to upravilo 🙂 ale snažím sa aj zdravšie jesť + pohyb keďže mám sedavé zamestnanie, tak uvidíme, dúfam, že sa nám aj vám co chvíľa zadarí 😉

luscyn
9. nov 2017

@katka435 strava a pohyb je urcite dolezity, ja sa tiez znazim zdravo stravovat, pohybu mam dost, kedze v praci sa dost nabeham a cez volno sa venujem mojim konickom. Joj, ja verim, ze nam to obom vyjde a dostaneme krasny vianocny darcek 🙂 sevinka, vy sa ako dlho snazite?

alaza
9. nov 2017

@luscyn babule ja sa k Vám pripojím a tiež verím ze budeme mať ten najkrajší darcek... ja nemám PCO.. ale doktor zistil ze som prestala ovulovať tak mi nasladil Clostyl a nejako ku koncu mesiaca by som mala s ním začať. 🙏

luscyn
9. nov 2017

@alaza ahoj 🙂 takze ides aj ty na clostyl? Ja som zvedava, ako to budeme znasat, vraj pri brati citit silne bolesti pri ovulacii. Ak to tak je, tak aspon budeme vediet, kedy je ten najlepsi cas na lasku s manzelom 🙂 ako dlho sa snazite o babanko?

sevinka
9. nov 2017

@luscyn My ideme na plno 2 roky ale planovane je to rok aj kusok...takze... 💆‍♀️💆‍♀️ A to 1 uz mame a surodenec nie a nie 🤤🤤🤤

alaza
9. nov 2017

@luscyn ano ano nejako ku koncu mesiaca mi to vychádza.. mna upozornil doktor ze to budem cítiť... nám sa podarilo na prvy šup.. bohužial skončilo to MA v 7tt ale prišli na tom az v 12tom tt 😒 a odvedy je už rok a štvrť a nič 😔

luscyn
9. nov 2017

Babenky, velmi dolezite je pozitivne myslenie. @alaza , ja som si tiez presla MA, depresiami, ked som videla tehotnu zenu alebo mamicku s babankom, vzdy mi vysli slzy... no od jedneho obdobia pravidelne kazdy vecer zapalujem sviecku pri prvej a zaroven poslednej fotke babanka, ktore mi odislo, a ver, je mi na dusi lepsie, citim sa vyrovnanejsie. Uz som sa s tym akotak zmierila, no nezabudnem nikdy. Ale myslim si, ze Clostyl nam urcite pomoze 🙂

honey7777
9. nov 2017

Caute kocky, musím sa vyspovedať... mna čakajú tiež lieky - tento mesiac som bola na folikulometrii kde zistili,že mi vajíčka nedorastaju dostatočne rýchlo - gynekológ mi ju robil len do 17 DC ( podľa ovu testov mám ovulaciu až okolo 21DC). Ako mi začne menstruacia mám prísť opäť:( pre lieky. Len neviem čo robiť, nakoľko ma čaká náročný január a taktiež letím do Brazílie na dovolenku. Vraj sa neodporúča lietať v prvom trimestri. Sestra žije v Kanade a počas tehotenstva lietala stále - u nich gynekológ v Tom nevidel problém. Tak neviem či tu liečbu nemám posunúť :( len mám pocit, že to neustále posuvam. Lietaniu sa aj tak extra nevyhnem - bo pracovne lietam často.

vever111
9. nov 2017

@1nikuska9 hmm je to dost penazi, a tu kontrastnu latku si nezvazovala? Ja zase idem zajtra na krv na zistenie ci nemam vela prolaktinu lebo ked si dtlacim bradavku ide mi par kvapiek sekretu 😒 bola som aj na sono a brali mi syer tak v pondelok bude vysledok tak sa bojim.

luscyn
9. nov 2017

@honey777 ahoj. Ja si myslim, ze by si to nemala odkladat, skus brat lieky, pokusajte sa, mozno sa zadari hned, mozno nie, nestracaj cas. Ked doktori v zahranici neriesia lietanie v tehotenstve, nemoze to byt az tak rizikove, ako to prezentuju u nas. Nic neboj, 🙂

honey7777
9. nov 2017

@luscyn ďakujem za názor. Ja som to tehotenstvo odkladala, potom keď sme chceli sa zas nedarí :( už to budú skoro 2 roky, dlho to lekar ani nechcel riešiť :( teraz mi zas kolegyňa povedala o tom lietaní -tak som googlila a tam milion odporúčaní :( moja Segra sa smiala,že jej gynekológ aj vždy zaprial nech si oddýchne poriadne a to ma už 2 detičky... neviem či to mám riešiť s gynekológom - ten by najradšej neriešil tuším nič

alaza
10. nov 2017

@honey7777 keď čítam tvoje príspevky veľmi sa mi podobajú na moje "trampoty" 🙂 tiež som tento mesiac chodila na folik. a zistil ze vajíčka pomaly dozrievaju...odkladanie tehu.... zhovorčivý gynekolog 😂 ..... Ja by som na tvojom mieste určite do toho išla a neriešila to kvôli lietaniu... ✈ 🤰