Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@luscyn Júúúj tak to máš dobre... ja sa práveže stále nad tým zamýšľam.. v práci mam také obdobie že úplne malinko roboty.. 😒 No ja mávam MS bud na 25ty deň čo je v sobotu alebo na 28 utorok... a tak sa mi to strieda... ale mam silné nutkanie spraviť test.... prvý krát mi test ukázal // už 9 DPO, ale tam som aj cítila uhniezdenie. Takže asi určite nebudem taká trpezlivá ako ty 😅 🙏
Nadherny sen.😀
Ahojte kocky 😊 no ako sa mate? Clostik zabral? 🙂
baby ked sa mi vcera vecer spustila MS tak dnes je uz druhy DC?
@natalia11111 nie..dnes je 1dc 😁 ak sa spustí poobede až večer ráta sa až ďalší deň ako prvý..
@alilka super dakujem potrebujem to vediet koli clostylu ze kedy zacat 🙂
@natalia11111 chápem 😁 ja som to tento mesiac tiež riešila keďže sa mi spustila podvečer..síce nebrala som clostil ale fytosoju a tá sa berie tak ako clostil..😁
@alilka no ja s mojím pco nvm ci by som mala z tej sóje niečo, ale do clostylu davam velke nadeje :D lebo ked uz toto nepomoze tak len zazrak :D
@natalia11111 no aj ja mám pco na ľavom vaječníku ..pravý je Okey ale v marci som mala mimomaternice a vzali mi tam vajcovod..,🤔 čiže tiež žiadna sláva..ale musím priznať že do teraz som vždy otehu na 3ti mesiac..(6x som už bola tehu,žiaľ vždy to dopadlo zle..)..a naposledy v júly presne s fytosojou 😁 teraz je druhý cyklus čo sa opäť snažíme tak uvidím..ale cítim už práve ten vaječník kde nieje vajcovod..😔 ten ovuluje častejšie..
@alilka no ja si ta pametam zo snaziliek 2017 alebo z podobnej skupiny tak viem.. ja verim ze tento rok sa to podarí, konecne to doktor zacal riesit a podla vsetkeho mi folikuli nenarastu alebo prerastu v cysty:D verim ze 2018 sa nam zadari 🙂)
@natalia11111 áno som dávnejšie chodila 😁 jasné že sa zadari a už do úspešného konca.😁 Čiže ty teraz aj pregnyl ?
to som sa snim este nebavila ze uvidí, zatial mam len ten clostyl brat jednu tabletku 5 dní, a uvidíme ale asi ho nato ukecam, aby som mala istotu, ale zas som čítala ze to je zasah do organizmu ten pregnyl, mam prist na 12dc na kontrolu a volam tam a oni ma odpalkovali sestricky ze vtedy maju dovolenku ze o mesiac.. normalne ma znechutili tak vravim ze mne sa robia cysty ze musim na kontorolu a dali ma teda na 11dc.. neviem ci je v CARoch lepší prístup ale ak to 3 mesiac nevyjde asi skusim CAR
@natalia11111 tak ale píšeš že ti prerastú v cystu tak potom ti ten pregnyl treba..
@alilka no on povedal ze uvidí ale asi si nepametal ze som mala na sone dve cysty ktoré potom zmizli, tak mu to budem musiet pripomenut tam maju tolko ludi ze si pametat nemoze🙂
No tak na 11DC tri dobre folikuly :D zajtra pregnyl :D mam strasnu radost🙂
@natalia11111 ahoj sme na tom rovnako 11dc a 3 folik. Zajtra idem na kontrolu a povedal ze bude pichat pregnyl... 😊 aj ja som straaasne zvedava 🙏
@alaza
@natalia11111 drzim vam palce, dievcence 🍀🍀🍀😊
@alaza a treba sa snazit po pregnyle na druhy den ci radsej uz v ten den ked ho pichnu? Bojim sa aby sme to nepresvihli.. doktoro povedal ze po pochnuti do 24 hodin pride ovu:D a bojim sa aj toho pichania trocha😀
@natalia11111 no ja prave zhanam lekaren v ktorej ho maju .... a nedari sa mi 😠 ... mne povedal ze za 1-2 dni ovu.... ale tak my sa budeme s manzelom snazit najblizsie 3 dni urcite 😉😀

@alaza ahoj 🙂 vsetko v poriadku, nestiham sledovat, ako tie dni utekaju. Nestresujem sa, testovat planujem.najskor o tyzden v pondelok, kedze ms by mi mala prist v sobotu. Ale popravde, vobec sa nad tym nezamyslam, mam teraz vela prace, tak to nechavam plynut. Co ty? Kedy by mala byt ms? 🙂