Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@daniela123321 čakám na menzes a idem ku gynekologičke a mala by som začať, tak uvidím. Ako dlho ste sa snažili prvý krát, predtým ako si začala s clostilom? my sa rok snažíme, tak som zvedavá na ten clostil veľmi
@dkzuzana Ja som mala potrat ..potom sme sa rok snažili..išla som na laparoskopiu (mala som moc veľkú cystu) a na ďalší mesiac mi bol nasadený ten clostilbegyt a hneď som otehotnela.Drzim ti palce ✊
@daniela123321 Dakujem
Dievčatá prosim vas, pôsobí clostil na zmenu nálady a celkovej pohody?
@dkzuzana u mna tak pôsobil.. neviem či z toho že sa 5 mesiacov s ním nezadarilo, ale bolo to depresívne obdobie..
@dkzuzana a ešte som mala návaly tepla
@natalia11111 🙏🙏 ďakujem, ja už som začala o sebe pochybovať, či už som vážne není normálna. V noci neskutočné návaly, nemôžem spať a nedajbože mi niekto niečo povie, tak hneď plačem a depky
@dkzuzana áno presne aj ja som to tak mala 🙂 tie návaly boli strašne 🙂
@natalia11111 tak potom musím len vydržať ☹ tie návaly sa dajú zvládnuť, len tie depky by nemuseli byť také intenzívne
ahojte žienky, chcela by som sa spýtať, či sa niektorá z Vás stretla s takýmto postupom.. gynekologička mi nasadila clostilbegyt, dnes som bola na folikulometriu (12.DC), našla 6 folikulov veľkosti 10-15mm. Na ďalšiu ma neobjednala, ani na pichnutie pregnylu, mám si robiť ovu testy a progesterón si teraz nenasadiť, ale až keď by som mala pozitívny tehotenský test.. ďalšie 2 cykly clostilbegyt brať nebudem (pričom toto bolo 1x, čo som ho brala), že vraj jeho účinok trvá dlhšie... tak ja neviem, som z toho trošku mimo, lebo čo tu čítam, tak baby chodili na folikulometriu častejšie, brali ho dlhšie, pichal sa im aj pregnyl a potom brali progesterón. O bábo sa snažíme 1,5 roka, mala som medzitým 1 missed abort v 11.týždni (kedy som otehotnela práve až keď som začala brať progesterón)
@misickast ahoj, ja tiež prvýkrát po clostilu od 5 DC päť dní po sebe 2x1, potom folikulometria na 11 DC a 13 DC-vtedy doktorka videla 4 folikuly 20 mm /3 na ľavo a jedno na pravo-ten bol menší/ v ten deň mi pichli pregnyl 10 000. /29.11./ potom ma ešte objednala na kontrolu 3.12. v pondelok, hovorila, že všetko OK, ovu prebehla ak má byť a teraz leeeen čakať. Tiež sa snažíme vyše dva roky. uvidíme 🙂
Ahojte , viete mi poradit? Beriem 2 cyklus clostil, robila som si ovu test a 14 dc bol pozitivni aj som citila bolest podbrusku. 16 dc som bola u lekara na sono a tvrdil mi ze mam 1cm folik najvacsi . Tak teraz nechapem ovulacia teda este nebola ? I ked mi test ukazal dve ciarky a na druhy den uz bola len jedna.na 16 dc je malo 1cm folik ked som brala clostil od 6dc 5 dni ?
Alebo je mozne ze praskol dominatny folik skor a lekar vidi len mensie ked ich je viac?
@macka9 nechce dať pregnyl???? akože nechce? ja som dostala hneď dvojitú dávku pregnylu 10 000, a to som nemusela ani pýtať. akože len v centre?:nezmysel, doktorka vypísala recept a v lekárni som dostala inekcie. tiež mávam 28 dňový cyklus a na sono chodím 4-5 krát za mesiac. ešte pozrie ma aj po prasknutí, či je všetko ok. nechceš zmeniť lekára??? tiež som chodievala jednému, vedel, že sa snažíme o bábo, len sa nám nedarí a stále hovoril o tom, že to pôjde, že mám dobré výsledky a bla bla...pomaly mám 35 a bábo nikde. ľutujem, že až takto neskoro som zmenila doktora, mohla by som skorej.... :/ ale už viem, že som v dobrých rukách
@zuzanag09 ano už nadtym premyslam ze zmenim lekara, lebo spravil mi horm.profil po roku snazenia povedal ze vysledky su v poriadku ,presiel dalsi rok nasadil mi clostil a dupaston a raz za mesiac pozrie len ci sa netvoria cysti, a povedal ze 3 mesiace to skusime ci sa zadaria ze ak nie tak viac nevie spravit len ma poslat do centra. Jedneho syna mame ma 11 rokov, prve tehu nebol problem hned na prvy sup, zrejme to bude vekom mam 36 r.
@misickast ahoj, nevyšlo to, dostala som menzes o dva dni skorej na 26 dní.hmmmm, takže tak, prvá dávka clostylu mi nepomohlo a teraz tento mesiac s clostylom ani neskúšam, tak sme sa dohodli s doktorkou, hovorila, že nevedela by ma tak sledovať ako sa malo, takže radšej nie. teraz som oveľa kľudnejšia, bude čo bude, meriam si aj BT, dnes som 7 DC. Tebe držím palce mooooc, prajem ti aby to vyšlo + test na Vianoce 🙂
@macka9 bola som na tom podobne, hormonálny profil v pohode, výsledky dobré, spermiogram tiež...a predsa...teraz beriem už druhý mesiac Femibion, priateľ Folandrol, uvidíme čo to spraví. neni som odborníčka, ale to neni normálne že ťa nesleduje, ja som tam chodievala každý druhý deň ešte pred robotou a aj po pichnutí pregnylu ma pozrela pre istotu. Objednala som sa aj na reprodukčnú imunológiu. skús prehodnotiť, čo lekár spravil pre teba, mne to pomohlo a mala by som to spraviť oveľa skôr
@zuzanag09 tak to ma mrzí :( mne moja doktorka vravela, že clostil účinkuje ešte aj 2 cykly po tom, kedy si ho brala.. že má takú skúsenosť, že málokedy jej otehotnejú ženy práve v tom cykle, ale až v niektorom z ďalších dvoch po dobratí.. takže tiež mi ho dala zatiaľ jednorázovo a potom budem bez. Tak uvidíme, dúfam, že to vyjde tak ako ona vraví..
@zuzanag09 ,tak dupaston som začala brat od 20 dc kedze som sa bala ze ovu bude neskor, brala som ich len 5 dni ,aby som si neposunula cyklus kedze mam 28 dnovy. Predchadzajuce 2cykli som dostala po dobrati o 4 dni menzes ,a teraz mi este neprisli dnes je 6 den po poslednej tabletke.mohlo to sposobit ze som ich brala len 5 dni?

@dkzuzana Teraz mám clostilbegyt druhý cyklus a mám už aj endo cystu ale zatiaľ ma 2cm.No a pred troma rokmi mi pomohol na prvý cyklus😁a ty ho už užívaš?