icon

Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti

miminkova
19. nov 2012

Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?

babymaminka
19. okt 2016

@jajoda cize 18dc prebehla cize sa uvolnilo uz aj vajicko lebo ja som tento mesiac mala 3 dni pozitivny ovu test no od posledneho testu to bolo az cca o 1-2 dni ovu nie?ja som si myslela ze pri clostyle rastu vajicka pekne a ze je to uplne v norme 12-16dc ak ma niekto pravidelny cyklus ze sa proste ovu neposuva

jajoda
19. okt 2016

@babymaminka 18 DC som mala pozitívny ovu test, strašné bolesti v podbrušku, tie pokračovali aj 19 DC, ale to som už nemala pozitívny ovu test, tak rátam že vajko sa uvolnilo 19 DC, vtedy išla aj teplota hore

babymaminka
19. okt 2016

@jajoda chapem a cyklus mavas pravidelny 🙂?

jajoda
19. okt 2016

@babymaminka cyklus mám 29 - 31 dní.

babymaminka
19. okt 2016

@jajoda ja mam pravidelny 28 dnovy ovu vzdy na 15dc no tento mesiac som brala inofolic a posunul mi ovu az na 21 dc a bola kratka lutealka aj tak uvidim tento mesiac vysadila som ho

jannies15
19. okt 2016

@babymaminka
@jajoda
Ja vám ani neviem povedať kedy má prebehnúť ovulácia...lebo zo svojho cyklu neviem nič...testujem od 10.DC...A test len slabne...čo to znamená?? To ani s clostylom nebude ovulácia?? 😞😞

babymaminka
19. okt 2016

@jannies15 to teda nechápem ja mam zasa iny problem testovala som minuly mesiac od 6 dc a 17,18 a 19dc take pozitivne testy ze testovacia ciarka silnejsia ako kontrolná som.si myslela ze to neskončí az 🙂 a ovu nebola a pozitovne testy ano kto sa v tom ma vyznat 🙂 tento cyklus mam draheho prec a idem no clostybelg asi v novembri uvidim co lekar usudi buduci tyzden takze ja len tolko hovorím plodeniu zdar 🙂 sama neviem co.bude a pri tom cestovani mojhi muza potrebujem Ovu buduci cyklus do max.18dc takze tak 🙂 tvoje testy este nic neznamenaju ja som take mala od 6dc do 16dc takze este to len pride 🙂 beries clostyl 1 mesiac?a aky mas problem?

lucik284
19. okt 2016

baby takze clostil u mna zabral. Sono ukazalo 2 15mm folikuly zial sliznica 4mm takze vkladam do vnutra nejake tabletky a zajtra znovu sono...

jannies15
19. okt 2016

@babymaminka a minulý mesiac si brala tabletky?? aj keď neskoro, ale predsa len bola ovu.... takže dávam tomu nádej aj ja... len neviem, či mám brať duphaston od 16.DC podľa predpisu alebo radšej počkať na ovu a brať potom alebo nebrať už vôbec... U teba je zas blbé, že ani manžela nemáš stále doma :/ o to zložitejšie sa nejak zosynchronizovať :/ áno beriem prvý mesiac ..problém?? tak činnosť vaječnikov nemam dobru.. anovulacne cykly... preto som brala duphaston aj v minulosti... a nemam ovulaciu.. to povedal .lekar....

noo super... tak už sa len snažiť 🙂 a ktorý si deň? prvý mesiac?
@lucik284

babymaminka
19. okt 2016

@lucik284 ja mam zasa na lavom aj pravom vajecniku 15mm no nerastie dalej ja mam asi tento problem tak to vyzera na clostybelg

jannies15
19. okt 2016

@babymaminka prečo nerastie?? ako to odovodnil lekar??

babymaminka
19. okt 2016

@jannies15 nie ja som.este nebrala teraz sa snazime 4 cyklus po antike no v podstate 5ty v novemri lebo teraz drahý nieje doma doteraz bol stale..ja som chodila minuly mesiac na folikumetriu na vlastnu ziadost kedze mi na preventivke povedal ze nic moc zistili sme ze asi nedorastaju tak tento cyklus pojdem zasa odmerat foliky a buduci mesuac uvidime pravdepodobne clostyl...duphaston si naco brala v minulosti kvôli anovulacnym cyklom ci ako?lebo ja mam pravudelny cyklus 28dnovy

babymaminka
19. okt 2016

@jannies15 no nerastie dalej zatial to neodovodnil nijako preto idem este tento cyklus na folikumetriu bez clostylu a uvidíme

babymaminka
19. okt 2016

@jannies15 proste 15 mm a dost a to mu nechyba zasa az tak vela si myslim ☹

jannies15
19. okt 2016

@babymaminka ahaa... no tak uvidíš.. ale je to beh na dlhe trate vsetky tie problemy a ich riesenia... dufam, ze si aspon trpezliva, lebo ja vobec :D ano brala som kvoli anovulacnym cyklom...

lucik284
19. okt 2016

@jannies15 brala som ho prvy mesiac a aktualne 10DC
@babymaminka no my vdaka kontrole sliznice mozme pozriet ci podrastli, ale obidva mam na kednom vajecniku na druhom nic 😔

babymaminka
19. okt 2016

@jannies15 praveze niesom preto uz aj drahy bol v pondelok na spermiogram nech zistime pricinu cim.skvor tak cakame na vysledky a vcera odcestoval na 3 tyzdne a ja som dnes 5dc ach ☹ tak uvidime co z toho bude a pokracujes dalej v brani ci ti zabral hned?prepac ale uz sa stracam v tych diskusiach 🙂mala bola na prvy sup chceli sme 5 rocny rozdiel vzdy ze do 30tky druhe a asi to nevyjde uz onedlho obaja 29

babymaminka
19. okt 2016

@lucik284 som.zvedava ako to.u teba teda dopadne ale ja myslim.ze nevadi ze mas obe na jednom vajecniku alebo zle si myslim? Ved vzdy by mal ovulovat jeden vajecnik hlavne a jeden dominantny folikul ci.som mimo?

barbor_ka
19. okt 2016

ahojte, je tu nejaká taká, ktorej vôbec nepomohol? Ja som ho užívala dva cykly a oba dozrelo len jedno vajíčko na tých 22 mm.

babymaminka
19. okt 2016

@barbor_ka ale ved 22 mm je super to ti mohol uz aj pregnyl pichnut nie?

lucik284
19. okt 2016

@babymaminka jasne aj jedno staci, len aby dorastlo 😁

babymaminka
19. okt 2016

@lucik284 presne tak mne tiez staci jedno no vraj ked ma uz 18 mm je to aspon minimum tak nam chybaju 3mm potom 🙂 kedy ides najblizssie na folikumetriu? Som zvedava co v tebe po clostyle rastie 🙂 a tebe gyndos ako odporucil brat clostyl?myslim davku a dni.cyklu lebo co citam je to rozne

barbor_ka
19. okt 2016

@babymaminka áno, stačí, len pred IUI je najlepšie keď dozrú aspoň dve

babymaminka
19. okt 2016

@barbor_ka studovala som aj.to IUI kym.som zista.vobec co to je no neviem aky dovod je nato vlastne hlavne som.sa dozvedala ze pomale spermie je to pravda?inak.co to.stoji.v centre?my cakame akurat na vysledok spermiogramu

barbor_ka
19. okt 2016

@babymaminka no je to vlastne inseminácia, kedy ti spermie vstreknú priamo do maternice, robí sa to väčšinou pri zhoršenom spermiograme, stojí to 100€ aspoň v Heliose tak, len je väčšia šanca vtedy keď sú dozreté dva folikuly. Ja som mala vždy len jeden.

jajoda
20. okt 2016

@jannies15 ovu bude asi neskôr, ja som mala až 18DC

lucik284
20. okt 2016

@babymaminka akurat cakam u dr. ja som mala prist dnes aby sme vedeli ci tie tabletky zabrali na sliznicu. brala som od 3DC do 7DC jednu rano a jednu vecer.

catherinah
20. okt 2016

@lucik284 ake si brala na sliznicu?

lucik284
20. okt 2016

@catherinah estrimax alebi tak nejak a pokracujem edte dnes a zajtra rano vecer hlboko do vnutra, leb som stale nizko ale folikuly od vcera narastli na krasnych 20mm

babymaminka
20. okt 2016

@lucik284 to je super krasne folikuly 🙂 takze clostyl s tym.estrimaxom.si brala spolu?