Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
baby mali ste niektora brutalne bolesti po clostile ak po ovulacii? Vcera ma zacalo pobolievat podbrusko a vecer to nabralo taku intenzitu, ze som sa nemohla ani hybat poriadne aj tepltoa mi vybehla na nejakych 37.7. Dnes uz teplota nie je, ale bolest ostala aj ked ovela miernejsia.. Su to presne tie iste pocity ako pri ovu, ale ovela intenzivnejsie, cely sppdok a pravou stranou sa to taha hore az niekde nad pupok
@jajoda ovu som bala bolestivejšiu aj ja, ako mesiac predtým, ale včera to došlo zase z ničoho nič a ešte bolestivejšie podľa dr. sú tri možnosti, posunutá OVU, ale to sme vylúčili, kedže ovu už určite prebehla v termíne kedy sme ju čakali, alebo praskol iba jeden folikul z dvoch a spravila sa cysta a tá niekde tlačí, alebo posledná možnosť, cysta už aj prskla.
Záver, pokiaľ to ustupuje tak je dobre, ak sa bolesť vráti mám prísť, prípadne ísť na pohotovosť a ak by nebolo ani tehu ani mrcha, mám tiež prísť
@lucik284 ja som si tiež myslela tento mesiac že som mala 2x ovu, najskôr 12DC, tiež bolesti, ani chodiť som nemohla a potom 17 DC opať, ale to som si robila ovu test a bol viac než pozitívny, takže neviem čo to malo byť tá "prvá ovu". U doktorky som nebola, ale ak sa teraz nezadarilo, další cyklus chcem chodiť na folikulometriu , tak uvidíme
@jajoda dve ovulky v jednom cykle nemôžu byť. Take niečo neexistuje. Ak bol pozitívny druhý test, vtedy bola ovulka. Pokial si ale mala pichnutý pregnyl, tak ten skresluje výsledky aj ovu aj tehotenských testov.
@catherinah nemala som pregnyl, mám nejakú divnú doktorku, nechodila som ani na folikulometriu, kázala mi prísť po mesiaci na kontrolu 🙂
@jajoda nemusi byt, aj ked sa takmer vzdy dava. Ak Ti na tom naozaj zalezi, zmen lekara.
Ahojte, ja som po rocnom snazeni zacala brat clostil 5x1 tbl. a na 18DC mi ukazal pozit. Ovulacny test a citila som aj pichnutie v podbrusku az ma pot oblial... na folikulometriu som isla az o 2 dni a lekar mi povedal ze folikul zatial nepraskol co mi.bolo divne kedze som si bola ista ze som to citila a este aj ovu test bol pozit. O 3 dni som isla zas a nakoniec sa zistilo ze som mala folikul na obidvoch vajecnikoch preto si myslel ze nepraskol lebo videl stale folikul avsak na druhom vajecniku 🙂 a pointa je ze som v 9tt takze sa zadarilo hned na prvy pokus, takze sa netreba vzdavat 🙂 ( a to som mala predtym kazdy cyklus anovulacny )
@domisteve tak to je krasne 😍 takze uz si tehulkujes , krasne tehulkovanie a dakujeme za tvoj pozitívny koment a povzbudenie 😘🙏💛
@jannies15 asi 10 dni po oplodneni mi vysiel negativny ale strasne ma boleli prsia, o 3 dni som si urobila zas a uz tam bola slabulinka druha ciarocka. Isla som k lekarovi ale na usg este nebolo nic vidiet este bolo skoro. Ale o tyzden uz bolo vidno ze je uhniezdnene tam kde ma byt 🙂 zaciatkom 5tt mi uz zacalo byt zle a teraz pekne kazde rano zvraciam a je mi nevolno cely den ale snazim sa to nejako prezit ... hadam to po 3.mesiaci prejde :D
Baby mam taku otazku kvoli comu ste zacali brat clostyl ake ste mali problemy?ja by som ho mala nasadit v novembri no niesom uplne rozhodnuta hoc ho uz mam doma a aj pregnyl... a pregnyl aku davku vam pichali a na aky dc? Na folikumetriu som chodila teraz 2 cykly zatial bez liekov len na pozorovanie...
@babymaminka ahoj aj ja mam začať uživať clostilbegyt , ale niesom si tiež ista ked že mam cystu hormonalnu
@babymaminka nasadzujú ho pri anovulačných cykloch
Ahojte dievčatá, ako pokračujete? Testujete? Ja som dnes 31DC a 14DPO. Testovala som 9DPO a 11DPO ale ani náznak druhej čiarky. Obavám sa že to tento cyklus nedáme :( :( Teplota poklesla, síce sa drží ešte na 37,10 , ale mám pocit že MS je už za dverami, ak nie dnes, zajtra určite dorazí :( :(
@babymaminka mne to dal, lebo mám anovulacne cykly
@jajoda ooooch...to vážne??? :( Škoda...hoci...pokiaľ ešte nemáš ms, stále je šanca....tak uvidíš....ja som dnes 8dpo, testovala som včera a dnes, hoci viem, že je skoro, ale som netrpezliva.... samozrejme je zatiaľ negatívny... stále verím...
@catherinah
@jannies15
Ako dlho sa už snažíte? Ja som brala 10 rokov HAK, vysadila som v januári, ale nezačali sme sa snažiť hneď. Intenzívne pracujeme na bábu od júla. Keby som vedela aké to je ťažké, začneme určite skôr.
Baby neostali niekomu lieky clostyl?
Och, ja som jasná :( Dnes odznovu 1DC :( Som smutná, ale ideme dalej. Verím že do Vianoc to dáme
Dievcata nezufajte, viem ake to je ked uz uz mate nadej a myslite si, ze tentoraz to iste vyslo a pride hnusna mrcha. Ja som si povedala ze do 30ky nebudem stresovat (mam 27) lebo to je este horsie. A tiez mi kazdy daval rady co mam robit a co nemam robit a nemysliet na to a neviem co aj ked ten co to nezazil asi nepochopi. Uz vobec som neverila ze mi lieky pomozu a uz vobec nie na prvy pokus. A tak som sa zamerala na pracu zobrala som veducu poziciu, objednala som pre seba a muza pekny wellnes pobyt a zrazu som to musela vsetko zrusit kvoli tehotenstvu 🙂 takze skuste sa na nieco zamerat alebo si nieco naplanovat a ako to niekedy byva niekto vam tam hore tie plany skrtne niecim este krajsim 🙂

@mirinka1 tak tak, veriť a pozitívne myslieť a nastaviť sa na najkrajší darček 🙂 ešte raz Ďakujeme 🙂