Ďalší neúspech
Ja uz neviem co robime zle alebo co mame robit aby sa to podarilo.Ale sme z toho uz uplne zufaly.Neake triky od vas na otehotnenie?
Presne tak
@kacenkablazniva Tak ťažko radiť, ked neviem, čo ste všetko skúšali, ja ti možem poradiť dať si vyšetriť štítnu žľazu, ak si ešte to neabsolvovala a možno takú netradičnú vec skús brušné tance, ja som tam chodila a inštruktorka vravela, že je to veľmi dobré aj pre tie ženy, čo majú dáky problém s otehu, proste tým tancom sa to všetko uvolní a spevní sa svalstvo, tam kde bežné cviky nezaberajú a je to veľmi príjemné.
@kacenkablazniva zalezi od toho ako dlho sa snazite,podla najnovsich studii ma ist par za odbornik .led ma vek po 35po polroku snazenia,inak po roku.Ale poznam pary kt sa to podarili aj po 7r snazenia ale podarilo,ked uz vsetka nadej opadla.Sranov si nejaky cas aak nic tak by som zasla za odbornikmi ak ste este neboli.mNiekedy staci mozno zmenit zamestnanie.krajinu a zadari sa.to je zas priklad mojej kamaratky..Drzim palce
@ciernypes Dakujem.Mame momentalne dost stresujuce obdobie,ak doma tak aj v praci.A nevidim moznost ako sa to zmenit.Mam 29 a manzel 36rokov.
@kacenkablazniva a ako dlho sa snazite? Vidis.tak mozno za tym.je stres.ale v tom si musi sama urobit poriadky.
@kacenkablazniva Stres je nepriateľ otehotnenia číslo jeden, takže ako to zmeniť musíš uvážiť ty a manžel. Možno treba zmeniť prácu alebo zaradiť viac odpočinku, nejaký welness alebo výlet cez víkend, vždy sa dá niečo robiť.
@ciernypes Zatial 2mesiace.Viem je to malo,ale aj tak.
@kacenkablazniva 😕 😕 😕 prepac, ale dva ti pripada dlho? my tri...roky
@kacenkablazniva Nezartuj....2 mesicace a ty si z toho zufala? 😅 Co maju hovorit zeny, ktore sa snazia aj 2 roky a viac, maju za sebou neuspesne umele oplodnenie...? V tvojom veku je priemerna doba na splodenie potomka 6 mesiacov 🙄
@seahorse27 Ano sme zufaly,lebo sme si mysleli,ze nebude s tym problem.
@kacenkablazniva Nehnevaj sa kacenka, ale tvoj nick ta uplne vystihuje 😅
@seahorse27 Nick s tym nema nic spolocne..A ked vidim,ze mojim znamym to ide hned,a aj kamaratke sa to podarilo hned na prvy sup.A ja nic,tak ma to jednoducho trapi.
@kacenkablazniva ukľudni sa, tvoje obavy su neopodstatnene...najskôr si niečo naštuduj o oplodnení, pozri si štatistiky a uvidis, ze stresujes úplne zbytočne.
@seahorse27 Vies,my sme to tak naplanovali,ze do septembra hadam sa to podari.Ale asi to nebude take jednoduche.
Prestante sa snazit a uzivajte si sex, tak kazde dva tri dni, ak mas pravidelny menzes a ziadne ine zdravotne problemy mohlo by sa to do 6m podarit, ale nemysli na to, ze za kazdu cenu musis okamzite ostat tehotna, lebo boze ved vsetky kamosky ostali na prvy sex tehotne, mozno si to tie kamosky iba vymyslaju, ty im do spalne nevidis
@kacenkablazniva jaj, dalsia, co si nieco naplanuje a ked to nie je hned, tak depky? Ja niekedy fakt zasnem, ako su niektore zeny posadnute porovnavanim sa s inymi a planovanim
@moni244 Neporovnavam sa s nikym.A to ze si planujeme,ved hadam to neni hriech.Vela ludi si planuje dopredu co by chceli,len nie vzdy sa to podari.
@kacenkablazniva to si doteraz bola zvyknuta, ze vsetko, co si si naplanovala, tak sa vzdy aj podarilo? No, stastny to clovek...Uvedom si, ze niektore veci sa nedaju naplanovat a najhorsie, co mozes urobit v tejto veci, je tlacit na pilu. Psychicky sa tak zablokujes a znechutis aj svojho partnera, ze nebude mat ani chut na plodenie 😒 Prepac, ale este som sa nestretla s tym, ze po 2 mesiacoch niekto takto stresuje. To ta naozaj tak zerie to, ze tvojej kamoske sa to podarilo hned? Co keby si sa sustredila na seba a nie na iných. Tehotenstvo a materstvo nie su dostihove preteky. Uz vidim, ked to dieta raz budes mat, ako tu budes pisat, ze kamoskine uz davno chodi a hovori a tvoje este nie a aka si z toho zufala 🙄
@seahorse27 vystizne a dobre napisane
Skuste alchemilku pit. Je perfektna,da sa kupit v lekarni ako sypana alebo porciovana. Upravi vsetko u zenske a mozno sa aj uvolnite.;) drzim palce. Ja som to tuez takto vninala :D
@seahorse27 Mna nezerie to,ze kamoske sa to podarilo.Ved som s nou stale,doprajem jej babenko a tesim sa s nou.Len ja sa o to tiez sa snazim a chcela by som aby sa to podarilo,to je vsetko.A porovnavat dieta s ostatnymi nikdy som to nerobila ani nebudem.
Som zvedavá, ako budeš vystrájať ked sa ti nebude dariť 2-3 roky 😀
@kacenkablazniva pre Boha to sa nehanbis sem vobec napisat ze sa snazit 2mesiace??????? Kolko zien sa tu snazia roky.. a ty sem capnes takuto sprostost? Normalne mi to pride ako keby si sa im vysmievala..
@kacenkablazniva Na jednej strane ťa chápem, ako sa cítiš. Keď som začala túžiť po bábätku, mala som zázemie, zdravie, manžela, novostavbu, ukončené vzdelanie, prácu. Nevidela som dôvod, prečo by som nemala hneď otehotenieť. Prešlo 6 mesiacov a išla som k svojmu Dr. so slovami - mám problém. Po všetkých tých vyšetreniach, ktoré sme museli absolvovať ma Dr. poslal na hysteropalpingografiu (mala som anovulačné cykly) a hneď na nasledujúci mesiac som otehotnela. Až po čase som si uvedomila, že mi chýbalo niečo podstatné - pokora. Nebrať veci automaticky ale vážiť si ich. Teraz sa teším z ročnej dcérky 🙂 Takže keep calm and calm down. Myslím, že sa snažíš príliš krátko, aby ťa vôbec Dr. vypočul. Samozrejme však, držím palčeky, aby si si našla čím skôr // 🙂
@kacenkablazniva ja ťa celkom chapem, my sme sa snažili pol roka a potom sa to podarilo..a tiež ma to nebavilo, to čakanie, sklamanie, ked príde MS...ale viem, aj z vlastnej rodiny, že niekedy to trvá aj pár rokov....ja neviem, či mi to pomohlo, ale v ten mesiac, ako som začala piť alchmilku, tak som otehotnela...a gynekolog mi poradil, že po styku sa mám dať na brucho a podložiť si pod zadok malý vankušik...že tak sa spermie lahšie dostanú cez krčok 🙂 tak držím palce...mne sa zadarili hned dvojičky 🙂
@kacenkablazniva ono sa to dava tazko z hlavy von ak xces a strasne xces a nemyslis na nic ine, vacsinou to je o hlave a v hlave.. Chapem cakala si ze otwhotnies na prvy sup, takto to vacsinou nefunguje a ked tak neplanovane 😉 skus sa baozaj zamerat na ine veci v zivote lebo ti to prerastie cez hlavu a najhorsie ze to znwchutis manzelovi...nesleduj sa , neries, uzivajte si jeden druheho, co ma prist pride...
Toto je hádam dáky žart iba 😅🙊🙆
@candii Nikomu sa s tym prispevkom nevysmievam.Ked uz mame s priatelom vsetko co sme chceli v zivote dosiahnut,aj zazemie a domov,chceli by sme aj babenko.A co podla teba mam sa tesit z toho,ze sa nam nedari?
@nikadomi Neni to ziadny zart.A myslim si,ze je to normalne ak som sklamana z toho,ze sa nam nedari.Alebo co mam sa tomu tesit?
@dobromila1111 Dakujem za radu,vyskusam ten caj.

@kacenkablazniva jediný a účinný...prestaň sa snažiť