icon

Ďalšia ovulácia za mnou a priateľ sa k ničomu nemá

angela5
4. okt 2015

Tak...dalsia ovulacia za mnou a moj priatel sa zas k nicomu nema.. A to velmi dobre vedel, ako sa tesim a ako tuzim po babatku... 😖 Vcera sme sa milovali a on 'ho' nakoniec tesne pred vytiahol.... Tak som radsej isla do kupelne si poplakat, o mojej tuzbe vie uz velmi dlho a slubil mi,ze na tom budeme pracovat.... Najhorsie je, ze ani nemam kde ist (sme mimo slovenska).... nic ma nebavi, od rana mi je zle, .... uz neviem ako mu to vysvetlit, slubil mi ze budeme na tom pracovat, kazdy mesiac mi slubuje ze ten dalsi, ze nech chvilu pockam... je mi do placu a uz aj ten sex ma prestava bavit.... 😒(mam 31, on 37)

ena70
4. okt 2015

@janikm ja som otehotnela pocas ovu na prvy sup 😉 ...prvýkrát sme skusili naplno a bolo baby 😉 ...a to som nebola ziadna 20-tka 😉

janikm
4. okt 2015

@alaguema vidis presne skvely priklad toho co som pisala.. radsej vydrzat a pride nieco ooovela lepsie 🙂

janikm
4. okt 2015

@ena70 och kiezby malo viac zienok take stastie 🙂 len som chcela zakladatelke poukazat na to ze moze a nemusi to vyjst hned 🙂 my sa snazime len 3. cyklus ale uz teraz si moj muz tuka po cele ze naco to odkladal lebo ratal s tym ze v polke jula na dovolenke ovulka a v auguste uz chystame vybavicku 😀 😀 😀

ena70
4. okt 2015

@angela5 hlavne nanho netlac, lebo sa uplne stiahne! pozri, nemate vhodne podmienky na babo, tak kam sa plasis??? zit v jednej izbe ALE s dietatom?? to co mu chces dat za podmienky? si ako dieta ktore place ze nema svoju oblubenu hracku...cim viac budes plakat a fnukat, tym viac sa mu zhnusis. na dieta musia byt dvaja. on ma mozno viac rozumu ako ty, a uvedomuje si ze do takých podmienok nechce priviest dieta. ak je dieta tvoja prvorada méta, tak sa s dotycnym rozid a hladaj si niekoho iného, lebo z tohto mraku ocividne nezaprsi. ja som svoje dieta porodila takmer ako 33 rocna, a tu som!! a to som ako som uz hore uviedla otehotnela na prvy sup!!! tak neviem co stresujes. moja svagrina porodila svoje prve dieta pred mesiacom a to ma 37 rokov!! baby, ja nechapem kam sa vsetky nahanate!!

ena70
4. okt 2015

@janikm ono treba ist na to tak zlahka...myslim psychicky... ze skusime - uvidíme...ak sa nezadari, nevadi, neriesim, ale hlavne to netreba brat ako dostihy... za dietatom... ja som nebola vôbec snazilka, proste sme si povedali, skusime-uvidime a doslova to bola sranda, ze aha, zadarilo sa. a este ja som bola po "tom" taka ze ale sak sme hadam este nemuseli zarabat na babo...a ako vravim zarabali sme na mimino ako 32-rocni 😀 😀 ...a ja som furt tie hodiny a ani zvony nepocula bit... brala som to tak zlahka...mozno preto to vyslo hned 😉 .... psychika musi byt total "light" 😉 ..

janikm
4. okt 2015

@ena70 to je pravda stres v tomto nepomaha a ani tie dostihy ako hovoris robit z toho dostihy a mat sex aj ked chut nie je len aby sme nepresvihli plodne dni... Ja som celkom v pohode ked pride menzes, nejak strasne to neprezivam, jasne ze ma zamrzi ale vsak co na dobre sa oplati pockat 😀

ena70
4. okt 2015

@janikm drzim palce, ale si este mladucka tak neboj a zatial si len uzivaj ten "trening" 😉 ....

angela5
autor
4. okt 2015

@petra7777 ale to by bola krajna situacia (keby sa o dieta nechcel starat) co nemozem s istotou vediet dopredu... pretoze dufam,ze to dieta by mal rad a staral by sa... ale keby doslo k najhorsiemu vedela by som sa postarat aj sama o dieta, to som tym chcela povedat.... keby som bola taka svina povedala by som mu ze beriem antikoncepiu a otehotnela by som ale tak to urcite nechcem.
Okrem toho mi uz davno, asi pred 8 mesiacmi slubil, ze sa budeme o dieta snazit....
@alaguema gratulujem a dufam,ze jedneho dna naberiem odvahu a tiez odidem... ako som uz pisala,dam mu sancu este mesiac, dva a potom idem prec....
@charity ano tiez ma to napadlo... on uz zenaty bol a do svadby sa nehrnie....

a nebyvame v jednej izbe ale v jednom byte ale spime v jednej izbe kedze mame jednu spalnu tym padom nemam kde inde prespat....

janikm
4. okt 2015

@ena70 dakujem 🙂 presne tak aj obdobie snazenia ma nieco do seba 🙂

elenolor
4. okt 2015

@angela5 ahoj podla toho co pisem strasne tlacis na svoj ho priatela asi neni pripraveny alebo ma strach a nechce aby si sa nesklamala a otehotniet mozes aj pocas neplodnych dni . Ked nebudes tlacit tak sam stym zacne tazko mu budes vysvetlovat. Prestan tlacit plakat a uvidis ze to pomoze

angela5
autor
4. okt 2015

@elenolor ved pocas tejto poslednej ovulacie som mu nic nehovorila bola som kludna, a nic.... a este sa ma pri ' tom' spytal ci to ma dat do mna, hovorim ze hej a aj tak to vytiahol a po sexe sa ma spytal, ze keby som bola tehotna,ci by mi nevadilo ze budem slobodnou mamickou .... (asi to myslel tak ci ked zostanem tehotna sa budem chciet hned vydat a pod... lebo on sa zenit nechce) ...

sono2
4. okt 2015

@angela5 bož, ty chceš dieťa on evidentne nie. Za chvíľu tu budeš písať, že si ťa nevšíma, nestará sa O dieťa. Načo chceš mať dieťa S takýmto človekom? Ved toto je vážna vec, ktorú musia chcieť obaja!

sono2
4. okt 2015

@angela5 si riadne naivná teda, že asi myslel....Pre mňa je slobodná mamička bez muža.

angela5
autor
4. okt 2015

@sono2 pretoze ta tuzba po dietati je obrovska a zacinam citit neskutocny strach ze ho mat nikdy nebudem, ked od priatela odidem nechcem mat dieta s hocikym, okrem toho sa s nim citim fajn nie je zly a vyhovuje mi...az na toto...

elenolor
4. okt 2015

@angela5 no vidim ze on neplanuje dieta ze si chce len tak zit len uz je vysokom veku . Hmmm tak nabuduce povedz ze je ti to jedno . Ale podla toho co pises neviem a miluje ta ??? Kolky tak ziju bez svadby !

angela5
autor
4. okt 2015

@sono2 ja som sa ho pytala co tym myslel slobodna mamicka a on ze ci by som sa chcela hned vydavat kvoli dietatu... (ako som spominala on uz zenaty bol a zenit sa musel kvoli tomu ze jeho ex zostala tehotna, potom potratila a po 2 rokoch sa rozisli)...

sono2
4. okt 2015

@angela5 až na toto najpodstatnejšie 😒

sono2
4. okt 2015

@angela5 a čo mu bráni, aby si ťa zobral tehotnú? To chce žiť len tak? Viem, aby sa hocikedy mohol zdvihnúť A nemať záväzky. Týmto ti dokazuje lásku. Pekný kvietok je priateľ. A vidim, že ženu podržal V najhorsom 😖 tým, že ju opustil. Ja si myslím, že si to časom rozmyslis a dieťa chcieť nebudeš. Alebo ak sa aj podarí, aby si potom po nociach neplakala. Chcieť dieťa s niekým ktorý takto kalkuluje je risk, ale tebe to evidentne nevadí. Neviem, čo tu chceš počuť!

vydrnik
4. okt 2015

@angela5 moj muz ma uz deti dospele 20,18r a dievca 25 co vychoval ako svoje.Ja mam dievca 9,r.a spolu mame 14 mesacneho chlapca.Ked zme zacli spolu byvat planovali zme aj babetko.Zadarilo sa nam na druhy pokus a po ,5 mesacnom vztahu.Loni v Juli sa narodil Filipko a keby to bolo mozne chceli by zme este jedno.

charlie1980
4. okt 2015

@sono2 = najdokonalejsia "sudkyna sveta" Musim uznat.

babydesire
4. okt 2015

@angela5 No nic,musim z tejto debaty odist,prepac ale je tu tolko neepatickych ludi..neda sa to citat...ja ta uplne chapem a mrzi ma,ze su tu aj zeny ktore tiez mali dieta neskor a miesto toho aby sa vzili do situacie a snazili sa pochopit tak ta tu poucaju a utocia na teba..ved kazdy sme iny,,to ze to niektore brali tak ze bud budu matkami alebo nie je zas ina natura,ja doslova chapem ako sa citis,lebo opisujes to tak ako som to ja tiez dlho pocitovala...akoby som citala svoje vlastne slova... Prajem ti vela stastia a vytuzene dietatko 🙂

veonka
4. okt 2015

prečítala som si tvoj príspevok a to je riadne dejavu. Úplne ťa chápem, pred pár rokmi som zažívala to isté, ten tlak na hrudi že ja chcem bábo ... a nezabral ani plač ani hrozby ani pokojné rozhovory. 3 roky som takto fungovala a čakala. Potom som sa dočkala a máme Adamka, síce mi muž pár krát povedal, že som si ho vydupkala... ale mne to bolo vtedy už fuk. On chcel ešte postaviť dom, a zarobiť aspoň prvý milión a malého sme mohli mať neskôr. Brali sme sa keď som bola v 5tom mesiaci. Malý sa narodil mesiac pred mojimi 30tymi narodeninami. Môj manžel je skvelý otec, malého by sme nevymenili za nič na svete. Malý je úžasný, milujem ho, ani som netušila, že láska dokáže byť až taká silná a nekonečná. Ale ... keď mal malý 1 rok, hovorila som mužovi že chcem druhé bábo, zasa som pocítila tú silnú túžbu... a dnes má 2,5roka a nič... takže ... chápem ťa. Chcem mať viac detí. Aj muž chce, len chce ten dom, ideme stavať, takže mám pevný cieľ. Beriem to zatiaľ v klude, že však 1 dieťa už mám,... ale nie je to ono. Po viacerých stránkach... veď môžeme stavať a byť aj tehotní, podľa mňa. Ale muži ťažko robia dve veci naraz. ... A pravdupovediac obdivujem tu tie ženy čo píšu, však počkaj, ešte si mladá, ešte máš čas a podobne... každý sme individuálny tvor so svojimi pocitmi a túžbami, niektoré ženy túžbu asi nepocítia nikdy, tak také mi môžu niečo vravieť 🙄 . Rodiť prvé dieťa v 37mičke, klobúk dolu, akože môže byť že sa nedarilo a podobne, ale žena určite pocíti že to je už na ňu dosť záber, lebo má svoje roky, už nie je taká trpezlivá, a podobne, to je proste od prírody dané, kedy je najlepší reprodukčný vek, to nie je nejaký výmysel. A dosť pochybujem, že bude mať ešte ďalšie dieťa/deti. ...Treba počkať na lepšie bývanie, na lepšiu prácu, na lepšie zázemie... to sú tie kecy ktorými nás chlapi masírujú a vždy ma zarazí že to takto dokáže vnímať žena s tikajúcimi biologickými hodinami. To je blud dnešnej spoločnosti, čo všetko novorodenec potrebuje 😕, ľudia proste majú iné nároky. Kedysi v dákej chatrči bývali aj 3generácie, mali po 6-8 detí a fungovali. Dnes je "štandard" iný. Podľa mňa už aj trochu na hlavu. Pozri: Vek na dieťa máš, nie si žiadna bláznivá pubertiačka, si zrelá žena, tvoje túžby sú úplne normálne a zdravé, máš vzťah s mužom, ktorý už podľa mňa má tiež najvyšší čas mať dieťa lebo síce chlapi môžu hocikedy,,, ale tiež nebude ako dedo behať s malým po ihrisku. Bývať máte kde. Takže nevidím problém, iba v tom, že dnešní chlapi nemajú gule založiť si rodinu. Oooo, na pána nemožno teraz na tú tému ani prehovoriť, ani zvýšiť hlas, ani ho požiadať, ani na neho kričať, aby sa pán tvorstva náhodou nezľakol a nezaťal... s pánom len v rukavičkách... a čo tvoje pocity? túžby? to ako sa ty cítiš? ... Ty musíš vedieť ako moc toho muža miluješ, či chceš mať práve s ním dieťa ... a čo on na to, či ho naozaj chce ale neskôr alebo ho už nechce vôbec. Podľa mňa, keĎ povedal že dieťa bude, a vyťahuje ho von, tak mu normálne povedz nech ti teda povie kedy bude, a nie len že bude, lebo to je dosť neurčitý termín. Dohodnite si proste pevný termín kedy idete na to. A pokiaľ slovo nedodrží, tak dovidenia. .... a k tej slovodnej mamičke, mne by to asi vadilo, my obaja sme z úplných rodín a aj ja chcem kompletnú rodinu. Keby sa ma muž opýtal, či mi bude vadiť keĎ ostanem slobodná mamička, tak asi by mi to vadilo, lebo zasa vravím nemá ten chlap gule, tak buĎ chce rodinu a bude za ňou stáť, alebo rodinu nechce a nech si hľadá nejaké mladé žabky alebo nejakú karieristku a s tou nech plánujú čo ja viem dovolenky, shopingovanie, nech si kúpia škrečka alebo rybičky a možno budú šťastní aj bez toho aby ich niekto v živote oslovil maminka- tatinko 😵 ... veľa šťastia prajem.

charlie1980
4. okt 2015

@veonka 😀 Super napisane 😀

veonka
4. okt 2015

A veĎ nech si aj on uvedomí, že ty si tiež niekto, ty si tiež človek čo má svoje ciele, túžby a chce niečo dosiahnuť. Chceš byť mama. A buď sa chopí šance a zapracuje na tom s tebou, alebo nech ti na rovinu povie, že to nie je nič pre neho a nebudeš s ním strácať čas. Treba si aj dupnúť, aj dať najavo že ti na tom nielen záleží, že je to pre teba dôležité, ale že je to aj smerodajné. Skrátka máš svoj cieľ a buď máte spoločnú cestu alebo nie. Ľahko sa to píše, ťažšie urobí, keď toho človeka zároveň aj miluješ, ťažko je dávať ultimáta. Držím ti palce.

angela5
autor
4. okt 2015

nejde len o dieta, to dieta som chcela prave s nim, nie s hocikym,... Chcela som aby bol prave on otcom toho dietata, on je flegmatik ja cholerik, vie ma ukludnit ked treba skratka citim sa pri nom fajn, ale co je vela to j vela...chodit okolo neho po spickach ako keby on bol nieco viac nez ja, ako keby moje pocity neboli podstatne... stve ma to... tento mesiac som nerobila paniku, naznacila som mu ze mam plodne dni a on nic... akoby som nic nehovorilaa to mesiac predtym sme sa o tom bavili a on prikyvol na to ze Ano buduci mesiac cize tento sa budeme snazit....... zas sa v nom ozvala ta jeho flegmaticka povaha...
Buduci mesiac pockam co sa udeje a ci vobec nieco, ak nie balim veci a odchadzam od neho prec odtalto...mam toho uz po krk a uz vobec nemam cas na taketo hry..... ☹

janinah
4. okt 2015

@angela5 na toto treba dvoch...a máš pravdu,na toto nemáš čas

janickacrazy
5. okt 2015

@angela5 Prečo mu vobec hovoríš kedy máš plodné dni? Vieš o tom, že to muži nemajú radi a berú to ako nátlak? Nič mu nehovor a milujte sa normálne hocikedy a ani ty si nevšímaj, či máš plodné alebo neplodné dni. Moja sestra napr. otehotnela 2krát úplne mimo ovulácie a takých žien je kopu. A ak to teda za celý mesiac nedá do teba, tak je to jasné, proste to dieťa nechce. Má 37 a to už je aj na chlapa dosť. Ako dlho ste už spolu?

veonka
5. okt 2015

tiež som muža neinformovala kedy mám a nemám plodné dni, aj keď som to ja samozrejme vedela, pre chlapa je náš cyklus španielska dedina, a keď sa snažíte o potomka tak pôjdete naplno celý cyklus, bezohľadu na plodné a neplodné dni, budete si snaženie užívať a nebude sa predsa milovať len tých pár dní za mesiac. Ale ako si písala, proste sa porozprávajte a dohodnite si termín, napr. čo ja viem, že od novembra idete na vec a hotovo. Keď na to kývne tak je podľa mňa namieste aby svoje slovo dodržal, nie je už tiež pubertiak aby si z teba len strieľal.

deltaa
5. okt 2015

@angela5 skus sa zamysliet ci by si s nim bola aj keby ste dieta vobec nemali. Ak by si s nim bola i napriek tomu tak to nechaj tak a neries, bud to bude alebo nie a ak nebude tak neva sak zem sa nezruti, umiret neumires ani ty ani on, je kopu dalsich veci a cinnosti co mozes robit bez dietata. Ak si s nim iba koli tomu aby si mala dieta a ak by si ho s nim nemala tak by si bola v depresii tak ho nechaj tak a najdi si niekeho kto ti to na prvy sup spravi.

ena70
5. okt 2015

@veonka ked niekto porodí svoje dieta v 37-tke nemusi to znamenat ze sa skor nezadarilo!!! na zaklade coho sudis? ved tu zenu nepoznas, ja ju poznam velmi dobre, je to svagrina a problem ziadny nemali. takze takto asi... podla mna tento jej chlap evidentne nema zaujem o dieta a je vyslovene sebecke od neho, povedat jej po milovani ci chce byt slobodna mamicka. ako uviedla jedna kocka, ja by som si pripadala ze ma má len na šukačku a nič iné.