icon

Dieťa okolo 40tky

mirkava
26. jún 2016

Mam 37 a dvojrocneho synceka a uvazujem ze mozno este jedno... Baby co mate dieta okolo 40tky ako ste to zvladali? Tesim sa na odpovede 😊

Strana
z3
zuzicek88
31. aug 2016

@ivankalaco ahoj,nechcem sa tu moc zapajat,je mi luto,ze si prisla o babo,viem ake to je..ja mam 40 a stale som sa nevzdala nadeji,ze raz budem mamou

ivankalaco
31. aug 2016

@zuzicek88 Ďakujem ti..si milá..želám ti nech sa ti to čo najskôr splní 😉

zuzicek88
31. aug 2016

@ivankalaco dakujem krasne,aj ja tebe

malabiba
31. aug 2016

@mirkava urcite sa to zvladnut da a samozrejme, ze je to narocnejsie ako v 25-ke...a navyse kazdy sa citi inak...mam 42 a 1,5 rocneho vnuka, v pohode ho zvladame postrazit, nebol by problem ho vychovat, no za mna je to daleko narocnejsie a tazsie...clovek ma v urcitom veku uz iny pohlad na svet, iny rytmus zivota, co je prirodzene a dieta to zmeni...

siska53
31. aug 2016

@06lienocka ahoj,neboj,zvladnete. Ja som rodila prve v 35r.,druhe v 37r.
Mam kopec kamosiek.,co rodili dokonca po 38cke,dve dokonca po 40tke.
Ja mam teraz 41r., bezne hravam s malym futbal. Sice vela nebeham,ale nie kvoli veku,mne zakazal behat doktor v 23r.kvoli kolenam.vsetko ostatne mozem. Teraz sice nemam cas,ale pocas MD som pravidelnz chodila cvicit. Moja mama ma vyse 60,cvici pravidleen 2x do tyzdna,takze staci aj cvicit a si na tom lepsie a je to zvladnutelnejsie. Ja akurat nerada ponocujem,take vseliake akcie uz nemusim,ale na tie mi presla chut uz davno pred detmi, asi kvoli nocnym,ktore ma kedysi bavili,no nakoniec som zacala mat poruchy spanku a odvtedy nejak diskoteky ci firemne ci ine party nemusim.

lune
31. aug 2016

Ja by som do toho nesla... ale to je na Tvojom rozhodnuti...

06lienocka
31. aug 2016

@siska53 ďakujem za podporu tak verím tomu že to zvládneme o týžden idem len na prvu navstevu k lekárovi tak snad bude všetko ok

burka8
31. aug 2016

Prvú dcéru som rodila v 35 r. a druhú ako 41 ročná. V prvé tehu bolo ťažšie, bola som na ririkovom, s druhou dcérou som pracovala do konca 33.týždňa. S malou by bolo všetko v pohode, hoci je veľmi živá. A staršia zložila by na kolená aj 20 ročnú matku.

majuska167
Odpoveď bola odstránená
mircalla
26. jan 2021

@majuska167 Suhlas

Strana
z3