Digitálny teplomer a meranie bazálnej teploty
Dievčatá čo meriate BT digitalnym teplomerom, ako ste spokojné s presnosťou? Ja som začala tento cyklus merať a v podstate to vychádza ok, je vidieť vyššie teploty po ovu a nižšie pred ovu. Ale aj tak nie som si istá, či to čo nameram je aj pravda 😒 lebo dnes napr. som mala 36.47, zdal sa mi to byť veľký skok oproti predošlému dňu, tak meriam este raz a ono že 36.67 😖 kukam na to ako puk, tak že este raz a bolo 36.48 a štvrtý pokus 36.70 alebo take cosi... Nie su tie rozdiely príliš veľké? Meriam v ústach. Ortutovy teplomer nechcem skúšať, lebo čo ked s tým zaspim? Nechcela by som potom vypluvat guľôčky ortute 😀 Je možné, že si zakaždým dám ten teplomer trochu inde pod jazyk alebo inak zavriem ústa a už je teplota iná?
@sebyouk a @zuzankaa0102 - aj ja som ho objednala z mall - geratherm. Merala som 4cykly s teplomer. na 1desat.č. a teraz chcem merať týmto presnejším ale trošku som z toho zmätená... Zuzanka este ti asi neprisiel, či?
@blienkal ano uz dosiel pouzivam ho asi sest dni. Ked zapipa stopnem si este minutu a tuto nameranu teplotu si poznacim, a takto to robim kazdy den. Podla mna je na tebe ako si to das ty len meraj potom vzdy rovnako dlho. Preco si zmatena?
@blienkal ahojky...ja uz nemeriam... 🙂 🙂 🙂 .....merala som vzdy dole len chvilu...ked zapipal tak uz som nemerala....
@zuzankaa0102 - z toho merania 🙂 ktoru hodnotu brat ako finálnu. Zrejme to otestujem, spravím pár meraní skúšobných podľa starého teplomera. alebo ako hovori @katkaronkova - zapipa a hotovo 🙂 ďakujem za info žienky. 🙂
Necitala som vsetko - takze prepacte ak tu tu nuekto pisal 🙂
ja mam tiez "speci" teplomer ...ten debil pipa po 8 sekundach ze domeral.... a tak som.sa naucila ze ho aj po zapipani stale necham merat 🙂 cca 1 minutu...
@blienkal alebo zacni pouzivat novy teplomer od noveho cyklu. Podla mna nemeraj viackrat za sebou. Raz odmeraj zapises a ides dalej ;) tak mne napr minutu po zapipani ukazalo o cca 0,2 stupna viac co je dost. Preto treba stale rovnako dlho merat
@ivca88 ja to robim rovnako ;) mne to aj v lekarni povedala sice pri klasickych digitalnych ze je lepsie este pockat aspon minutu po zapipani... 🙂
@zuzankaa0102 zacinam praveze novy cyklus merat,asi to tak spravim - zapipa a šmitec 🙂
Ahojte baby chcela by som sa opýtať či je do možné aby som mala plodné dní od začatia menštruácie 25 deň až po 31? A plodné sú vtedy keď mám najvyššiu teplotu že?
ahojte. viete mi prosim v skratke vysvetlit ako funguje to meranie bazalnej teploty, resp. ako viem, ze kedy je ten SPRAVNY cas na otehotnenie?
Dakujem
mne zapipa už po 50 sek, je to ok?

@katkatonkova - prosím ťa ako s nim meriaš, dnes mi prisiel ale trosku som z toho mimo lebo po par sek. zapina ale pisu ze este dalsiu minutu nechat lebo stale meria ale potom uz nezapipa iba blika a meria stale a viac ako minutu tak kedy mam vediet ktora teplota je spravna... ked sa neustaluje... ty beries do uvahy hned tu prvu po zapipani??