icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

zuzka2208
15. mar 2016

@butterfly333 idem na laparku pretoze som chcela 🙂 aby sme urobili vsetko pre to aby to uz konecne vyslo.A hlavne ma tlacia do umeleho a ja nechcem ist na ivf pokial sa neurobi vsetko a ak to aj tak nepojde tak potom budem zvazovat ivf.

butterfly333
15. mar 2016

@zuzka2208 a kolko máš rokov ak sa smiem spýtat?aj my sme obaja vporiadku no len sa nejak nedarí vyše rok a pol tiež na tou laparkou uvažujem kolko to trva kym sa to vybaví??Kedy ist ku gyn a začat to riešit po ms pred ms??Neviem dni mesiace utekaju a stale sa nedarí.Dnes mám prave ovu tak neviem kedy to začat riešit u gyn a kolko to trva,

renimac
15. mar 2016

@katy2210 súhlasím, aj u mňa je hlien pred ovu 😉

kachita
15. mar 2016

Tak nic 😞 tento mesiac to nevyslo

renimac
15. mar 2016

@zuzka2208 ale vy tiež ešte nemáte bábo, či? Lebo je iné, keď už niekto jedno dve má. Snažíte sa dlho? Prepáč za toľko otázok 😀.

zuzka2208
15. mar 2016

@butterfly333 ja mam 38 rokov a u doktoroch pocuvam len o tom aka som stara sice ja sa citim velmi mlado 😀 ja som si laparku pytala este v CAR ale tam ma od toho odhovorili ze ja to urcite nepotrebujem a ze ked pojdem na ivf tak na to oni nepotrebuju priechodne vajcovody 😕 no biznis.Len mi to stale nedalo a isla som za mojim znamym gynekologom a ten ma hned poslal na predoperacne a ked som zacala krvacat do tyzdna mi dali termin pretoze je to najlepsie robit v prvej polovici cyklu @renimac nie este nemame deti a snazime sa 1,5 roka ale ja to moc neratam pretoze som mala vysoky prolaktin a na ten som sa zacala liecit az pred pol rokom takze vlastne az teraz je hodnota prolaktinu v norme a vhodna na otehotnenie.

butterfly333
15. mar 2016

@zuzka2208 ja sice už dve deti mám no tužime ešte po jednom ak by sa dalo ja budem mat v lete 37r tak neviem či zavolat gyn a začat to vybavovat ved dokedy mám čakat či sa zadarí,Som si povedala že ked sa to tento rok nepodarí tak sa na to vykašlem.

renimac
15. mar 2016

@zuzka2208 OKI, síce som mladšia, ale snažíme sa dlhšie 😉. Minulý mesiac mmt s odobratim vajcovodu, takže vyhliadky ružové 😀. Držím palce 😉.

kakatulik
15. mar 2016

@zuzka2208 len tak pre zaujimavost.Ako sa znizuje vysoky prolaktin?

veronika1603
15. mar 2016

@butterfly333 moja ja ked bude vsetko v poriadku tiez pojdem na tu laparku.ked je manzel v poraidku a tebe ovulka podla bt prebieha tak podla mna problem moze byt naozaj v priechodnosti...nemusi naisto ale moze.mne doktor hovoril ze to sa robi operacne a ze tam vstreknu nejaku kontrastnu latku a sleduju ci prejde v pohode tam kam ma.ak nie spravia prefuk a mozno je po probleme.nevyhodou je ze musis byt v nemocnici den dva a je to bolestive...ale za babanko to stoji.ved co je uz horsia bolest ako porod.zvladli sme ten zvladneme vsetko...a ako som pislala ze mozno aj psychika..mas aj hocijake vitaminy aj gynex aj vsetko uz mozne aj ty aj manzel ste v podstate zdravy tak v tvojom veku by som dlho uz necakala...zajdi po ms za doktorom a skus sa ho nato popytat..:-😉

kakatulik
15. mar 2016

@veronika1603 netreba po ms,kedykolvek,lebo treba termin vybavit,predoperacne a tak.
Ale tu uz niekto pisal,ze priechodnost sa da aj menej invazivne ako operacne vybavit zistit....ale neviem naisto. 🙂

kika2810
15. mar 2016

Ahojte, je tu nejaka snazilka z Ba vo veku 22-25r?

butterfly333
15. mar 2016

@veronika1603 mne už raz laparku robili ešte v 1997r to je dost dávno ale zajtra zavolám gyn a riešim to,dnes mám asi ovu kedže mám to moje ovu krvacanie,som18dc no vobec nepozorujem ten hlien natahovací či nieje aj tam chyba no pijem citronovu vodu celý den sa nalievam vodou jedla som lanove semienka asi týžden predovu čaj gynastan som vypilacelu krabičku a od 1Dc som pila ten malinikový čaj tak ja už neviem.a beriem femi kvapky

veronika1603
15. mar 2016

@kakatulik aj ja myslim ze sa da aj inak.citala som tusim ze aj nejak ultazvukom ale mne doktor hovoril len o tejto moznosti.ja mam "len"31rokov (zajtra 🙂) )ale uz nechcem dlho cakat.budem 3mes merat tu teplotu ale potom uz pojdem na vsetky vyšetrenia..teplota stale 36,2 36,3 ale ja uz pomaly citim ze bude ovu.dnes teda riadny hlien este trochu hustejsi ale hlavne ze je.este skusim tie kvapky gynex uz ich mam doma.len zacnem az 1dc..este tento mesiac pockam co mi povie teplotka..snad z nej vyzistim ci ovu prebehla.

veronika1603
15. mar 2016

@butterfly333 no stym hlienom je to na prd aj umna.raz je raz nieje.ale vraj nemusi byt vidiet staci ked bude vnutri pri krcku..dnes zas umna zacal teda hojne...som to dlhi tak nemala.uzaj vecer manzela znasilnujem 🙂

blanch12
15. mar 2016

@zuzka2208 ti hovoria, ze si stara???..ja som neceleho pol roka pred 40 prisla o babatko a odrovnalo ma to psychicky a doktori ma 'vysmiali', ze co vystrajam a stresujem...ze som zdrava a jedno uz mam a ze vek nemam riesit a skusat dalej...😉...tak ja kazdej radim - kaslite na vek...ide o pocit 🙂...sice u mna uz presiel rok a zstial nic, ale stale to nevzdavam 🙂

kakatulik
15. mar 2016

@veronika1603 mas pekne predovulacne teplotky a ak uz aj hlienik je tak urcite ovulka pride.
Iba ultrazvukom to urcite nepojde.Ale ambulantne.Urcite to nie je bezbolestne,ale asi ta moznost existuje...
No tak gratulujem vopred k narodeninkaaaa.
Jasne ze ty nepotrebujes. 🙂

veronika1603
15. mar 2016

@kakatulik dakujem pekne..🙂 maleho sme splodili na sibacku mohlo by to aj teraz vyjst...@butterfly333 zavolaj mu teda a daj vediet co ti povedal..

zuzka2208
15. mar 2016

@kakatulik mne na prolaktin dali parlodel a myslim ze to su jedine tabletky na to 🙂 nie su moc dobre lebo znizuju tlak a clovek sa citi fakt divne ale po pol roku si moje telo uz na to asi zvyklo lebo uz ich necitim 😀

zuzka2208
15. mar 2016

@blanch12 no vsade kde prideme mi to davaju ze uz nemam vela casu a mala by som ist na umele a tak.Ale ked to tak necitim tak sa do toho nebudem nutit a hlavne ked viem ze sme este neurobili vsetko aby sme mohli povedat ze ok nejde to prirodzene ideme na ivf 😔

zuzka2208
15. mar 2016

@veronika1603 ale ved to ta uspia ci je to bolestive potom po zakroku?

michala.s
15. mar 2016

Ahojte, mam otazku baby co si merate BT, tak kedy zacat? hned ako skonci MS? A ake teploty cca mam ocakavat?

kakatulik
15. mar 2016

@michala.s mozes zacat uz koncom ms ked uz velmi nekrvacas....to sa neda pausallne povedat.kazda ma ine teploty,ale tie predovulacne su nizsie a po ovulke stupnu minimalne o 0,2,ale cim viac tym lepsie.Peŕed MS znova zacnu klesat.

zuzka2208
15. mar 2016

@blanch12 to mi je luto co sa stalo viem o com hovoris my sme si presli biochemickym tehotenstvom a tiez ma to dalo dole tak sme si dali pauzu od vsetkeho 3 mesiace kym som nabrala silu a odvahu skusat dalej.

veronika1603
15. mar 2016

@zuzka2208 tak urcite az ked ta zobudia to boli.ved pokukaj na google o tom..
@kakatulik a ta bt by mala pred ovu klesnut trocha ze?mne raz vyskocila na 36,5ale ten vecer sme pili vinko s mm a tulili sa.mohlo to byt tym?

lanci23
15. mar 2016

Baby po ako case zacne ucinkovat inofolic??, Ja ho beriem 13 den po jedno vrecusko..ale zatial nic..ziaden hlien, neviem ci som uz mala ovulaciu alebo este len pride..bu.dakujem

kakatulik
15. mar 2016

@veronika1603 to nevadi.Necakaj neviem aky pokles,ale trochu by mala.Nefixuj sa na ten pokles,skor na ten vzostup po ovu.

kakatulik
15. mar 2016

@lanci23 to je individualne,ale Inofolic nerobi hlien.Mal by pomahat dozrievat vajickam a prispievat ku ich kvalite.Moze sa stat,ze posunie cyklus.Uz sa to tu stalo viacerym .

butterfly333
15. mar 2016

@veronika1603 baby neviem či toma niektora z vas no ja od kedy sa snažíme mávam cez ovu ovulačne krvacanie volala som gyn je tov poriadku no zabudla som sa spýtat ked mám to ovu krvacanie neviem či už vajíčko praska alebo čo?neviete niektorá?Bolí ma dnes dost pravy vaječník tak neviem či je dnes ovu či pride zajrta ?,
@kakatulik zistím to podla BT?? snažili sme sa sobota nedela a dens tak aby sme to neprepasli

veronika1603
15. mar 2016

@butterfly333 no to neviem.nemavam to.podla mna ked prskane uz moze byt troska krvi..alebo.praskne a caka na oplodnenie?no.som z toho jelen