@kakatulik no ale občas to trošku prehána. ale čo už sním ked ho tak ľúbim 😀 😀 ale to je dobre ak to nebudem mať vplyv a hlavne nech to zaberie 🙂 ved dostal toľko kozmetiky od dr. že ich má viac ako ja na tú sobereu 😀 už sa neviem, dočkať ked to zdedia naše detičky 😀 😀 lebo že vraj je to genetické. lebo tá má aj jeho mama, aj sestra 😀
@zuzka2208 ahoj no ako??ty máš dnes tu laparku tuším,držím palce aby všetko dobre dopadlo,potom daj info,
Ahojte. Som mesiac po kyrete. Rozhodla som sa ze po mrche to s mm vyskúšame ale ta ešte neprišla, brucho má bolí, nervózna som plus kolegyňa dneska oznámila že je tehotná tak k tomu všetkému mi je smutno ☹ ( len sa stazujem baby)
@petka9 aj mne pomáha trošku sa posťažovať aspon sa ti uľaví. no ja som 4 mesiace po pôrode v 20TT a dnes my oznámili, že moja švagrina je tehotná ale už min v 5 mesiaci a teraz príde na veľkú noc. takže sa budem 5 dní kukať na spokojnú tehuľku. nezávidím, len mi to prišlo neskutočne ľúto. no ja 4 DC tak sa už aj teším ked ms skončí a budem si užívať manželíčka
Ďakujem za srdiečko🙂))))) dnes som nejaká depresivna keďže zajtra mam aj skúšku v škole ( samozrejme sa mi nechce učiť).Pamätám ako po kyrete som sa ráno zobudila s plačom a pocitom že nemám sa na čo tešiť. Nebavilo má nič, nič sa mi nechcelo. Teraz je to trosku lepšie len ostala som nejaká prázdna, čítam tu diskusie na modrom koniku(obzvlášť jedno staré fórum kde ženy boli po kyrete a písali až pokým neotehotneli som prečítala ako román) no a stále keď zbadám pozitívny tehu test si spomeniem na ten svoj ☹ no stále mám nádej že po čase môžme pracovať na babu a ostáva mi len čakať ☹ len sa nejako bojím to skúsim po prvej mrche aj keď má to láka
@butterfly333 tak mam to uspesne za sebou 😊 miom na maternici a endometrioza inak vajcovody priechodne 😊 vsetko je odstranene tyzden pooddychujem a ideme na to 👍🏻
Ahojte žienky ako sa mi máte??
@aluska2999 Co my?Ale ty ako?
@zuzka2208 no super...mas to za sebou...pooddychuj troska a uz aj nato a babanko je tu cobidup....jaaaj v dobrom zavidim.mna mozno este toto vsetko este len caka...tak skore zotavenie...🙂
@petka9 presla som si tym istym.Viem ako ti je.U mna to bolo pred 10 mesiacmi a este stale to boli.Hlavne v tom case ako sa malo babo narodit.My zeny sme silne.Kazdy mesiac si hovorim,ze raz sa to zadari a hlavne ked to nebudeme cakat.Odporucujem ti pit vela alchemilkoveho caju.To mi poradili v nemocnici.
@veronika1603 dakujem velmi pekne a som rada ze to mam za sebou este vydrzat par dni lebo teda musim povedat , ze dnes ma to dost boli 😕
@zuzka2208 super moja tak skore uzdravenie. A ako dlho budeš v nemocke?
@butterfly333 ja uz som doma uz vcera vecer ma pustili ale mam prikazane lezat a pravdu povediac nic ine sa ani robit neda 😄 lebo aj len na zachod idem v predklone 😀
@zuzka2208 to si bola v normalnej nemocke??to si tam nespala ani jednu noc??Jaidemv nedelu v pondelok ma idu operovat a neviem kedy ma pustia domov čo myslíš??
@butterfly333 bola som na Sliaci v Gynpore jednodnova chirurgia rano o 8:30 ma operovali a o 7 vecer som isla domov.Ale ak su komplikacie tak sa tam ostava spat.Inak super klinika , krasne zariadena a personal fakt uzasny. 😊
@butterfly333 myslim ze v normalnej nemocke si asi 2-3 dni ale neviem isto 😊
@zuzka2208 bože to hádam nieee sa mi tam nechce ležat. 😒 😒
Ahojte zeny.... no ja som tu po dlhsom case, chcem sa opytat ci ste mala niektora nieco podobne, som presne v case ovulky a ked sa utriem na wc tak mam vzdy rano na papieri krv, ale cervenu cerstvu aj s hlienom...nie je to len ruzovkasty vytok. Ide velka noc, dnes uz neordinuju a ja som na nervy :( Vdaka

@kakatulik no tak tomu ver 😀 horší ako ja a to ja som iný perfekcionista. ale vieš ja sa mu ani nečudujem po tom čo sa stalo. ešte doteraz ho vidím ako sa skoro zložil ked nám ukázali aké je maličké postihnuté. nikdy by som nepovedala, že to chlapi môžu tak prežívať, doteraz sa čudujem že neskončil na v nemocnicy, lebo kým som bola ja v nemocnicy tak mával bežne tlak 160 a vyššie . no je to moje pedantné zlatíčko 😀 😀