@butterfly333 prajem ti aby ti to vyslo cim najskor.je to cele frustrujuce a clovek sa snazi urobit vsetko mozne...ja som mala na plane zacat s gynexom a zrazu bum jak z jasneho neba prislo to...v ten mesiac sme.sa snazili len 3x aj to s odstupom ani som nevedela kedy mi graf vyznaci ovu ani nic.proste to prislo aj same.viem iba ze sme predtym mali 4dnovu pauzu.ale to mokro som mala ako uz dlho nie.mozno to bol ten správny hlien i ked som na nohavickach nic nebadala.bolo to len vnutri a to stacilo..som si to asi vymodlila ozaj.teraz sa modlim aby vsetko dobre dopaldo.ozaj sa bojim ked tu čítam vselico aj ako to dopadlo s aluskou...ale verim ze to bude fajn a dufam ze pride aj tvoja chvila.ani nebudes vediet...prajem vam to vsetkym babulky moje.
@veronika1603 ajooj, vcera som povedala manzelovi. Skoro sa rozplakal. Velmi sa tesil a potom povedal. Ze este sa velmi nebude tesit az ked nam to lekar potvrdi a kazal mi dnes testovat. Testla som a ciarocka bola silnejsia😀. Myslim, ze nie je co vahat😍
@emakiki ano je🙂. Hned rano som poslala muzovi mail. Napisal mi taky krasny email🙂. Som stastna ze mam takeho super muza co sa tesi na miminko. Vcera mi povedal, ze teraz budem ako v bavlnke a bude sa o mna starat😍. Drzim vam palce baby. Ja som to teda do maja stihla, budem musiet ist do druhej skupiny. A inak BT je nad 37🙂
@simonezet no vidis...super gratulujem....neviem ci stihas decembrovky...ked ano cakam ta tam
@veronika1603 Krásne si to napísala moja aj ja sa modlím každý večer aby sa aj nám zadarilo verím že to tento rok bude.Ja som gynex brala mne nejak nepomohol teraz beriem Femigard uvidim,
Ženy, ja sa sem tolko tolko odhodlavam napísať, aby som zase niečo nezakríkla, ale nedá mi to... Musim sa s vami podeliť a poradiť, lebo asi mi už z toho začína prepínať 😀
14DC bola ovulka, dnes 30DC, cykly mavam 29-30 ale tento mesiac už do 27DC malinko spinim, cize dnes sú to už 4 dni a MS stále nikde... A tak sa bojim uro it si test... Brucho ma boli stále ako pred MS, prsia ma začali bolieť až dnes... Prosím držte mi palce, nech už nepríde... Ak do zajtra nepride urobim si test...
@kakatulik All babenky moje radte,Prave so si bola po výsledky z histologie píšem čo tam napísaliZáver patologia hnedošedé excízia sliznice do objemu 1cm kubický celé.
@veronika1603 Záver patologia nález -Utržky pokročilého sekrečného endometria,ednocervikálnej sliznice a krvné koagulá.Dnes idemajku gyn som zvedavá čo mi povie,A čo poviete na moju spravu neviem čo toznamená.
@butterfly333 no mojko netusim.tak daj vediet co povedal doktor
28dc a test samozrejme biely, kedze som neovulovala, uz nech prde mrcha....
@butterfly333 to maš z čoho patologiu, mne sa to zda ako normalny nalez
@emakiki noo inak mohla by si aj dnes....tak zajtra cakame fotecku s //🙂
@lauritka
@veronika1603 ďakujem baby ale ja sa tak bojim po 10 mes. 🙂 jasne hneď ako urobim odfotkm a pridám 🙂
Baby tak ja uz mam dve ciarocky na teste :D
@emakiki verim ze sa bojis.aj my sme sa snazili 10mes a testovala som len ze ci cakat mrchu alebo nie.len.pre klud na dusi...a boli 2čiarky jak z jasneho neba..rano testni
Baby posielam Vám baciľky. Nech ste skoro v tom, držím palce, ja už nemám dôvod váhať. @veronika1603 možno stihnem ešte december, podľa kalkulačky mi to vychádza na 30. 12. :D. Takže sa vidíme v decembrovkách ;)
@butterfly333 ahoj nie som síce odborník, ale podľa popisu sa to javí ako záver, že si po zákroku a čo tam teraz máš - aké ranky a pod. Nemalo by to byť nič vážne, držím Ti silno palce, nech si skoro zdravé
takže chváliť som sa nechcela ale som taká nervozna. ms mešká test síce pozitivny ale mám pocit, že miesto silnenia slabne. vôbec ma nepichá v brušku, necítima ani tlaky ani pms príznakz ani prsia nebolia jednoducho nič. akurát že som dnes nestrávila ranajky a skončili v umývadle. a to mi dnes mešká cca 5 den a pri prvom som to mala podobne testy aj na 5 den meškani slabé a ms prišla na 10 den a pri druhom tehu neskutočné bolesti, prsia brucho, nevolno, závraty a test na 5 den meškani silný ako hrom. čo sme komu urobili, asi budem čakať pekne na ms. ale tak hádam na druhý krát
@simonezet
@veronika1603
@lauritka aj mna lame, ale počkám radšej do rana, nech je to na 100% inak stále behám na wc že už prišla mrcha, lebo sa cítim strasne mokro a stale nic... Dufam, že už nepríde... A hlava má boli hrozne ☹
@emakiki ja viem, nie ale som taká nesvoja že čo ako ako, už to nechcem zažiť. no urobila som si pred chvíľkou ovu test a len tak po chvíľku kukám, že hm tak nič a potom pozriem lepšie a test otočím tak ako mám a tá testovacia čiarka je taká silná, že som si ich pomýlila 😀 😀 ale prečo tehu test 10 je taký slabý, že tá čiarka je viditeľná ale na ten den čo mi mešká mala byť silnejšia je pravda, že som si robila cca pred hodinou čiže nie ráno a sú to testy od rybky. neviem síce kedy bola ovu lebo ovu test som si robila naposledy na 15 dc a bol negat. no a testovala som v den ms. tak bol duch a to na 25kovom, v utorok bola čiarka výrazne silnešia no a teraz že skúsim test lebo mi práve prišli poštou a kukám a čiarka slabučká ešte slabšia ako na tých 25kových 😒 tak neviem čo si mám o tom myslieť

@veronika1603 ved to nechcela som merat ani nič po tej laparke ale nedalo mi to kedže som to ovu testom nezachytila no čo už .Uvidím čo povie gyn,asi si skusim kupit tu soju miesto clostilu neviem čo už kupit skušam všeli čo no už ma to nebaví,