@matilda72 aha no ale práve preto by si si mala robiť rovnaké testy, od rovnakej značky... A keď máš ovu taký silný tak na tom niečo bude... Inak aj ja mám doma ešte jeden ovulacny test... Ale nechcem si ho robiť, lebo je to predsa len ovulacny... Neboj bude dobre, ráno si urob znova 😉
@butterfly333 myslim ze ano, ale daj vediet.
@lauritka ok dam vediet. Verim že to bude ok.
a to som ked tak rátam podľa hlienu cca 14 max 16 odp takže neviem, bud sa drobec nechcem prebrať alebo čo 😀
a prečo neurobiš tehu ? 🙂
@emakiki ja som ho tiež nerobila z raného ale teraz a možno si pomyslíš že som blázon ale išla som si urobiť další 😀 lebo ich tu mám v kabelke od rybky požehnane 😀 tak reku nebola som dlho cikať tak skúsim ani som nič cca 2 hodky nepila a čiarka je výraznejšia o dosť 😀 takže bolo to asi zriedené ale testovania už stačilo dám si pauzu a testnem len dakedy v sobotu bože baby držte palce modlita sa nech to dáme do šťastného konca 😀
@lauritka moj čo mysliš bola ešte len teraz ovu ked je tam tan pokles.
@simonezet gratulujem prajem všetko dobre
@butterfly333 to je iba popirg toho co ti robili. Podla mna nic patologicke.
@emakiki ale je zaujímavé, že ma vôbec nebolí brucho ani krče nič tak ako to zvykne bývať ked sa blíži ms ani prsia nič ozaj nič. ale mala si dnes vidieť muža do teraz to bral z rezervou ale dnes ráno ked som si umývala zuby som hodila poriadnu tyčku do umývadla a to bolo radosťi že mi je zle 😀
@butterfly333 popis malo byt.
@kakatulik no neviem uvidim čo gyn povie
@butterfly333 nic tam nemas,je to ok. 😀

@lauritka to je čo som bola na hysteroskopii a laparke. Mysliš že je to ok? Prave sedim u gyn tak som zvedava čo mi povie.