@simonezet mmt ti z krvi nezisti, to je na tom najstrašnejšie 😔
@senselinka
@butterfly333 u mna to tiez asi nepojde lahko..... budeme musiet vytvorit novu temu, zase raz......
@senselinka uvidi. Mala by som byt normalne tehotna. Nekrvacam a kamoska ked bola v5 tt tak uz jej nasiel na sone prcka. Tak snad mi poskytne dostacujucu odpoved
@butterfly333 ja grafom bt vobec nerozumiem 😲 a myslim ze ovu test sa nerobi z ranneho mocu takze to je ok 😉 tak zajtra skus tehu test.A kedy mas dostat mrchu?
@simonezet jasne, že to nie je mmt ✊😘
Len mmt ti môže potvrdiť iba sonom, z krvi zistí tehotenstvo, ale môže byť vnutri aj mimo... To je také blbé. Drzim palec, nech vidno aspon bodocku v maternici 😍
@evinqua ako citam kazdy dr ma iny pristup mne nedal pri 3tom tehu fraxik povedal ze az ked to bude vidiet na sono
@senselinka dakujem pekne. Ja si vravim, ze ak by bolo mmt tak by mi nevysile predsa pozitivny test uz v 12dpo. A dnes som 17 dpo a ciarka je krasne silna- z 5 testov vsetky tmavli pocas dni. Pri mmt je zname, ze sa hladiny hcg nedaju tak skoro zachytit a nestupaju aspon tak som to pochopila z netu. Tak verim, ze som skutocne tehu a na silvestra ho uz budem drzat 🙂
@senselinka mojka ja to mám brať len preventívne lebo mi zistili nábeh na upchávanie ciev myslím že sa to volá muticia PAI 4G/4G
@senselinka a nestraš ma tak 😀 ja budem mať asi len takú ľahkú dávku mne to napísla hematologička že je to na gyn. a je to len ako prevencia ale že nič vážne to nie tak hádam to nebude také zlé
@matilda72 ale to je jedno, ak tam je riziko, práve teraz su cievocky uplne tenké... Ako strašiť ta nechcem, len ti strasne prajem zdravé babatko.
@senselinka dakujem dobre budem zajtra volať sestričke a vysvetlím jej to uvidíme či ma zoberú hned
@matilda72 prepac, ak som ťa vystrasila, to som nechcela 😱
Len viem, čo to je prist o babo viackrát a nikomu to neprajem... Drzim palce, nech ťa zajtra zoberú, aby si mala srdiecko na mieste 💖
@senselinka
@matilda72 ak sa to ma pichat tak hmed oni nechcu strasit mne vysadila hematologicka fraxik po 2 tyzdnoch v sestonedeli a potom ma museli cistit koli tomu ze som tam mala zrazeninu,clovek nikdy nevie lebo ani doktori nevedia casto co a ako
@maminka12345 veru, ja som pichala fraxik 5 týždňov po pôrode a teraz po kyrete týždeň fraxik plus beriem ďalej anopyrin... A aj tak sa bojim, ci to stačilo 😨
@zuzka2208 ms o 4-5dni by mala príst dufam že nepride.
@senselinka to nikdy nevieme ci staci ale asi ano pri malom teda prvom tehu som nevedela ci nieco mam a v poriadku som ho donoslila aj bez fraxiku az ked som chcela druhe tak som viac krat potratila a az potom prisli nato ze preco tak ma cakali vcelicky cely cas ☹ ale zasa koli drobcom sa oplati vydrzat i ked niekedy tie modriny po celom tele strasne ale co uz sme silne tak to dame 🙂
@senselinka aká detoxikácia to je? 😀
@aluska2999 taký papaci, veľa som teraz pribrala, zle sa citim...
Detox podľa Macingovej
@senselinka no zajtra ma určite nevezmu ale tak v utorok hádam áno a dúfam, že sa dovolám 😀 lebo môj gyn. to je niekedy ako volať na lampáren ale poslednú dobru klop klop mi vždy zodvihli
@matilda72 nieže môže, u mna napríklad musí, ja kombinujem anopyrin a fraxiparin!
Len účinky nie sú úplne totožné... Fraxik riedi krv a anp zabraňuje tvorbe krvných zrazenin

@matilda72 zlatko, ak mas brat niečo na riedenie krvi, smaraj okamžite k lekarovi!!! Rizikový je 5-8 tt. Máš pichat fraxik? Ja ti poslem aj môj, neriskuj, prosím ťa! 😨