@matilda72 presne tie
@senselinka takže to sú také kadejaké testy??? a ja že sú dobré lepšie ako v lekárni 😀 takže žiaden stres čiarka tam je a basta ono ozaj asi záleží ako sú napustené 😀
@tinka881 ja som prišla o prvé bábo- dcérku, začiatkom šiesteho mesiaca, potom som mala syna a teraz toto v 9tt... nemám zatiaľ žiadne lieky, beriem iba femibion, ale som sledovaná na hematológii, mám čosi s doštičkami a nejakú mutáciu mi zistili ešte po prvom potrate, pri synovi, som si nemusela riešiť žiadnu liečbu, vždy boli výsledky hraničné, ale neprehupli sa k medikácii a teraz uvidíme... predsa len aj vek aj všetko možné zaváži.... po prvej strate sa nám podarilo až o deväť mesiacov a myslím, že šlo hlavne o psychiku z mojej strany, tak veľmi som chcela, až sa nedarilo. So synom som mala krásne bezproblémové tehotenstvo a táto druhá strata ma dosť zasiahla nepripravenú.. človek si myslí, že to zlé už bolo, ale nikdy nevieš čo sa stane... preto sme si s mm povedali, že nebudeme na silu tlačiť na pílu a proste necháme veciam voľný priebeh, všetko bude tak, ako má byť 🙂
@tinka881 ved nemusíš ísť hneď do centra keď ťa pošle zlatko... ja mám ešte tento cyklus v pláne riešiť, a potom je mi to fuk, budem čakať až do septembra a potom to zase riešiť, lebo fakt to kvapká na karbid, merať, testovať, čakať, k doktorovi, no celé zle
podľa mňa si tiež uži leto, oddychuj, more je upokojujúce, naplánujte dovolenku dakedy v strede cyklu, možno to vyjde práve tam ak nie teraz 🙂
@maryennn1 nie moja tie čisto zelené su ovu testy.
@mia295 ale to si ten ovu robila z ranneho moču?ja som ho skušala včera ale to bolo o 11.30h a do ms mám4-5dní Ja som ten ovu nerobila preto lebo som mala nejakeho tušáka že som tehu skrátka len tak ma to napadlo.
@matilda72 akurat som prisla domov, este nic nebolo vidiet, mam prist vo stvrtok... ☹ a robila som si teraz test, ale mala som velmi zriedeny moc a mam zase len taku slabulinku ciarocku... Ja uz neviem co si mam o tych testoch mysliet, ale dr. ni povedala, ze nevadi ze je slaby ale dolezite je zre tam ta ciarka je... Tak zasre neviem na com som..
@senselinka prosim ta a ake mas skusenosti s testami pepino? Ja uz som si urobila 3. a stale len slabunke ciarocky, neviem ci by som ich aj odfotila... A predtym som si robila lady secret baby a na nom mi ukazalo tiez slabo ale trosku viac ako na tychto...
@butterfly333 ja som si to len tak tiež robila že aký bude, lebo som vedela že príde MS 🙂 poobede som si ho robila 🙂
Baby poradte mi, meska ms, tehu niesom, ako ju mam privolat? Uz som skusila asi vsetko, slahnut ma ide......

@kakatulik no to by už išlo všetko 😀