icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

emakiki
25. apr 2016

@kakatulik no to by už išlo všetko 😀

emakiki
25. apr 2016

@simonezet tak ako? Bola si?

kakatulik
25. apr 2016

@emakiki 😀😀😀len aby si pani doktorku neocikala.😀😀😀

emakiki
25. apr 2016

@kakatulik a to hádam nie 😀

matilda72
25. apr 2016

@emakiki ja som len dnes volala vieš aby na sone bolo niečo vidieť tak idem vo štvrotok ráno

simonezet
25. apr 2016

@emakiki zajtra idem k lekarovi

senselinka
25. apr 2016

@matilda72 presne tie

july_pk
25. apr 2016

@matilda72 ja som tiež do 13tt musela oboje. Nemá rovnaké účinky ako frax, ale lepšie je ho brať kým nejdes K hematologovi. Tiež riedi krv

tinka881
autor
25. apr 2016

@maryennn1 pozeram,ze si dosla o babo v 9tt,ja presne tak isto,ale v lete.A odvtedy sa nedari.Gyn povedal,ze ked sa do leta nepodari,posle ma do centra ☹ ja si meriam BT a zatial sa drzi hore teplota.Aj beries nejake lieky? Ja clostil + duphaston

tinka881
autor
25. apr 2016

@mia295 nejako tomu neverim,neviem preco a hlavne sa stresuje to,ze gyn povedal,ze ked sa nepodari do leta,ma posle do centra ☹ ja by som ešte ked tak skusila more v lete,dovolenku,vypnut a užívať si.

ajana1
25. apr 2016

@martinaj neboj je nas tu zial este viac ale tento mesiac to dame ;)

matilda72
25. apr 2016

@senselinka takže to sú také kadejaké testy??? a ja že sú dobré lepšie ako v lekárni 😀 takže žiaden stres čiarka tam je a basta ono ozaj asi záleží ako sú napustené 😀

maryennn1
25. apr 2016

@tinka881 ja som prišla o prvé bábo- dcérku, začiatkom šiesteho mesiaca, potom som mala syna a teraz toto v 9tt... nemám zatiaľ žiadne lieky, beriem iba femibion, ale som sledovaná na hematológii, mám čosi s doštičkami a nejakú mutáciu mi zistili ešte po prvom potrate, pri synovi, som si nemusela riešiť žiadnu liečbu, vždy boli výsledky hraničné, ale neprehupli sa k medikácii a teraz uvidíme... predsa len aj vek aj všetko možné zaváži.... po prvej strate sa nám podarilo až o deväť mesiacov a myslím, že šlo hlavne o psychiku z mojej strany, tak veľmi som chcela, až sa nedarilo. So synom som mala krásne bezproblémové tehotenstvo a táto druhá strata ma dosť zasiahla nepripravenú.. človek si myslí, že to zlé už bolo, ale nikdy nevieš čo sa stane... preto sme si s mm povedali, že nebudeme na silu tlačiť na pílu a proste necháme veciam voľný priebeh, všetko bude tak, ako má byť 🙂

mia295
25. apr 2016

@tinka881 ved nemusíš ísť hneď do centra keď ťa pošle zlatko... ja mám ešte tento cyklus v pláne riešiť, a potom je mi to fuk, budem čakať až do septembra a potom to zase riešiť, lebo fakt to kvapká na karbid, merať, testovať, čakať, k doktorovi, no celé zle
podľa mňa si tiež uži leto, oddychuj, more je upokojujúce, naplánujte dovolenku dakedy v strede cyklu, možno to vyjde práve tam ak nie teraz 🙂

martinaj
25. apr 2016

@leticia22 ano vcera aj predvcerom a bol tam skurat kanal, nic viac 😩

butterfly333
25. apr 2016

@maryennn1 nie moja tie čisto zelené su ovu testy.

butterfly333
25. apr 2016

@mia295 ale to si ten ovu robila z ranneho moču?ja som ho skušala včera ale to bolo o 11.30h a do ms mám4-5dní Ja som ten ovu nerobila preto lebo som mala nejakeho tušáka že som tehu skrátka len tak ma to napadlo.

matilda72
25. apr 2016

@emakiki no čo ako si dopadla??? som netrpezlivá ale verím, že dobre 😉

emakiki
25. apr 2016

@matilda72 akurat som prisla domov, este nic nebolo vidiet, mam prist vo stvrtok... ☹ a robila som si teraz test, ale mala som velmi zriedeny moc a mam zase len taku slabulinku ciarocku... Ja uz neviem co si mam o tych testoch mysliet, ale dr. ni povedala, ze nevadi ze je slaby ale dolezite je zre tam ta ciarka je... Tak zasre neviem na com som..

maryennn1
25. apr 2016

@emakiki a nevzala ti krv? mne vždy hneď vzala, výsledky sú hneď na druhý deň, a podľa výšky HCG potom vie určiť približný týždeň tehotenstva.

emakiki
25. apr 2016

@senselinka prosim ta a ake mas skusenosti s testami pepino? Ja uz som si urobila 3. a stale len slabunke ciarocky, neviem ci by som ich aj odfotila... A predtym som si robila lady secret baby a na nom mi ukazalo tiez slabo ale trosku viac ako na tychto...

mia295
25. apr 2016

@butterfly333 ja som si to len tak tiež robila že aký bude, lebo som vedela že príde MS 🙂 poobede som si ho robila 🙂

emakiki
25. apr 2016

@maryennn1 ano krv zobrala ale vysledky budu az vo stvrtok, prip. v stredu aby som zavolala, ci nahodou uz su.. ☹

martinaj
25. apr 2016

@emakiki skus este ladymax 😉

emakiki
25. apr 2016

@martinaj uz kaslem na to, mam este jeden pepino, urobim rano a koncim, pockam si na vysledky... Aj ked som brutalne nervozna... Vrrrrr

kakatulik
25. apr 2016

@emakiki ocuvaj ma moja zlata. Uz ziadne testy nerob,lebo cim viac ich urobis,tym budes zmagorenejsia a hlavne o nic viac ani menej tehotnejsia.

martinaj
25. apr 2016

Baby poradte mi, meska ms, tehu niesom, ako ju mam privolat? Uz som skusila asi vsetko, slahnut ma ide......

matilda72
25. apr 2016

@emakiki ale tak krv ti brali u nás máš výsledky na hcg do pár hodín 😀 tak potom budeš vedieť či je tam hcg a v akom množstve a nepovedal ti či je sliznica vysoko ako pri tehu??

emakiki
25. apr 2016

@kakatulik hovorim si to po kazdom teste 🙂 nepomaha 😀

emakiki
25. apr 2016

@matilda72 nie, nic mi nepovedala ale kazala mi sa setrit a zakazala sex, tak asi pripusta tu moznost 😉 no ved ja sa cudujem, ze vy tu mate vysledky este v ten den a u nas az za dva... To je zakon schvalnosti toto...