icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

tinka881
autor
29. apr 2016

@maryennn1 az na pondelok?to mas dobru trpezlivost....ja kazdy den testujem ako chora

mia295
29. apr 2016

@renimac fakt? som myslela, sranda, ale že hneď máš novú 🙂 asi to tak má ozaj byť 🙂 juj držím prsty nech je tam dobre 🙂 a budeš robiť to čo aj predtým?

butterfly333
29. apr 2016

@maryennn1 nie vobec nič ma pred ms nebolieva ani prsia podbruško nič no ved uvidím.

renimac
29. apr 2016

@mia295 v podstate to iste, len sa budem venovat viac koncepcnym veciam ako administrative 😉. Co ma tesi.

simonezet
29. apr 2016

@matilda72 preco su vyvolene tie co citia nieco??

maryennn1
29. apr 2016

@tinka881 no ja som bola tehotná už trikrát... z toho dieťatko mám len jedno ☹ natestovala som sa už habadej... teraz už len pokorne čakám na verdikt... zistenie či som, či nie, mi aj tak neujde. Ale neboj boli časy, keď som aj ja dobre že nie dvakrát denne netestovala 🙂

matilda72
29. apr 2016

@butterfly333 nie absolútne nič. aj preto mám trošku strach ale u dr. bolo všetko ok aj testy sú už také silné že už aj testovacie čiarka je silnejšia ako kontrolná 😀

matilda72
29. apr 2016

@butterfly333 ale tak zase pri prvom ma bolelo brucho aj ma vnom pichalo a vidíš neskornčilo to dobre 😒

matilda72
29. apr 2016

@simonezet no lebo vedia, že sa niečo deje a ked nič tak je to čudné aspon pre mna lebo pri prvom som vedela že sa niečo dej a teraz nič absolútne nič

simonezet
29. apr 2016

@matilda72 ja totiz od 5dpo citim bolesti v podbrusku na pravej strane stale. Niekedy nic. Niekedy uplne malinko. Nie su to neprijemne bolesti. Len sa bojim, ci to nie je to mimo. Lebo v pondelok budeme mat oslavu a budu chciet do mna nalievat chlast. A gyn. Mi kazal az o dva tyzdne prist lebo ze teraz tam nic neuvidi😕

butterfly333
29. apr 2016

@matilda72 držim palce aby bolo všetko v poriadku až do uplneho konca. 🙂

matilda72
29. apr 2016

@simonezet no čo ja viem, mna bolelo brucho dosť ale už ani neviem či po straných alebo kde ale stále som cítila akoby mali prísť a občas som dostala aj krče a tak som brala magnezium, a kedy si bola u dr. ja som bola včera a už tam bol vačok a to som podľa posledej ms asi 5+5 ale podľa mna ovu bola neskôr takže to bude skôr len 5+1tt ale ak by si mala mimo tak by videl niečo vo vaječníkoch či vajcovodoch??? či?? lebo mne kukal aj tie a všetko ok. alebo si mala špinenie nie?? neboj bude dobre hlavne nestresuj ja som tak stresovala celé dva týždne ma bolelo bruchu kým mi dr. neukázal ako krásne bije srdiečko

simonezet
29. apr 2016

@matilda72 nemala som ani kvapku krvi. Nepozeral ma vobec len mi vzal krv. A potom potvrdil ze som tehu. Bolesti su uplne slabunke skorej len take simranie na pravo

matilda72
29. apr 2016

@simonezet a čo ja viem z tým alkoholom možno pre pokoj a zvedavosť si môžeš trochu dať ale len trošku a potom nerieš ja som takto dala červíka do hlavy všetkým v doma lebo som si nechcela dať pivo a čo ja mám pivo rada 😉 ale napr. ešte pred pár dnami som mala pohár vína nechcem z toho robiť kovbojku minule som stále strestovala a dávala si na všetko pozor a aj tak to zle dopadlo, takže hlavne klud a žiaden stres a držím palce nech je to dobre 😉

mia295
29. apr 2016

@renimac tak parádička 🙂 držím prsty moja 🙂

renimac
29. apr 2016

@mia295 dakujem 🙂

matilda72
29. apr 2016

@simonezet no tak to ta šimrá drobček 😉 neboj bude dobre ak by to bolo mimo tak by si mala veľké bolesti a krvácala by si. daj si magnezium to je dobre na krče ak budeš doma bude ta boleť bruško tak si trošku ľahni vylož nohy a oddychu ale to sa ti teraz rozťahuje maternica neboj bude dobre 😉

matilda72
29. apr 2016

@butterfly333 dakujem veľmi pekne trošku ma to bezpríznakové tehotenstvo znepokojuje ale večím že je všetko ok 😀 tak ako má byť a nech je o dva týždne srdiečko ako zvon 😵

simonezet
29. apr 2016

@matilda72 dakujem krasne lebo v pondelok je velmi dobra prilezitost to oznamit rodicom a nechce sa mi vyhovarat preco nepijem. Nasi by mi lieky neuverili oni vedia ked som chora a svokra do mna bude chciet nalievat tvrde.
Magnezium si davam, ale nic moc. Robim si srandu ze bude po tatovi hyperaktivny tak preto vsetko citim😆

butterfly333
29. apr 2016

Dakujem za srdiečko niektorej z vás. 🙂 🙂 🙂 🙂

tinka881
autor
29. apr 2016
matilda72
29. apr 2016

@simonezet no mi to chceme oznámiť tak v koncom tretieho mesiace alebo v polke 4 mesiaca uvidíme možno aj skôr lebo ako sa hovorí plány sú na to aby sa menili. lebo pri prvom sme to vykvákali hned no ... 😒 i ked skoro polka rodiny to tuší ale ešte nič nevedie a možné je aj to že ak si nebudem vedieť pichať injekcie tak to budem musieť povedať svokre lebo ona je sestrička ale verím že to zvládneme 🙂

simonezet
29. apr 2016

@matilda72 urcite to zvladnete😉

petulik1991
29. apr 2016

@butterfly333 Mna medzi 10dpo a 13dpo pobolievalo pordbrusko veru, tak stiplavo 🙂

senselinka
29. apr 2016

@tinka881 pepino a lady max sú super oba 👍

butterfly333
29. apr 2016

@petulik1991 ja by som mala byt dnes 10DPO no nič necítim len trocha mám biely výtok ako telové mlieko.

maryennn1
29. apr 2016

@butterfly333 no zajtra, alebo v nedelu by si mohla skúsiť test...

butterfly333
29. apr 2016

@maryennn1 prečo myslíš??ty si kolko DC a DPO

petulik1991
29. apr 2016

@senselinka Oba su ozaj dobre 🙂

maryennn1
29. apr 2016

@butterfly333 myslím preto, že mne nikdy pod 10 DPO neukázalo ani ducha, ale ak som robila po tom desiatom dni po ovu a bola som tehu, dúšik sa už objavil. Ja som dnes 13 DPO a 32DC. Ja mávam 32- dňové cykly a potom prichádza ms, preto čakám či príde zajtra.