@veronika1603 nechcem sa tesit predcasne.uvidime....mam zmiesane pocity,tesim sa a zaroven mam strach
@tinka881 neboj musis sa tesit....koľko si nato cakala...kludne sa tes a never na ziadne povery...chcem vidiet testiiiiiuikkk
@veronika1603 ak si v skupine snazilky,tak tam som ho teraz pridala.Nrciem preco mi to sem nejde dat
@maryennn1 ano moja biely a BT 37,2
Podľa rôznych ovu kalkulaciek mi vychádza ovulácia na 1.5. Dnes mám taký hustý a žltkasty "výtok" potvrdzuje to ovulku, či moc nie? Ešte dnes však musím zobrať Atb (kvôli chorobe) oplatí sa začať pracovať na bábätku alebo ešte počkať do plodných dní? (kým hlien nebude číry a menej hustý?)
@tinka881 nie som.skoda neviem to nájsť
@danusskaaa kalkulačky tvoje telo nepoznaju 😝
takze sa kludne moze ovulacia aj posunut.. ano hlien musi byt čiry vodovy.. pripadne natahovaci ako vaječny bielok.
@danusskaaa nemusí byť číry, môže byť aj biely ale hlavne natahovaci...
@emakiki tak, on je taký natahovaci ale vôbec nie biely, či číry. Je úplne žltý.
@danusskaaa
@danusskaaa tak to nie je v poriadku, ale môže to byť spôsobené ATB...
@butterfly333 a kedy pred ms ti zvykne klesnut?
@maryennn1 no mne den pred ms klesne o 0,1 stupna
@martinaj inofolik pomaha k dozrievaniu vajíčok.Aj ja ho mám už doma už len počkat kedy ta hnusoba dorazí.
@butterfly333 Inak ja ofporucam kupit iba Inozitol prasok 🙂 Vyjde to omnoho lacnejsie ako predrazeny Inofolic
@petulik1991 aj ten si idem kupit ked ten inofolic doberiem bola to velmi dobrá kupa tu na mk tak som ho vzala ale kupim aj ten inozitol.Snád to pomože.
@butterfly333 Skus si najst na nete v prasku, take vacsie balenie 🙂
@petulik1991 a v lekarni nemaju v prašku??Je to lepšie než tabletky??
@petulik1991 presne, akurat som to chcela napísať 😉 ale to ti dr. nepovie, lebo z toho nemá prachy...
@butterfly333 a klesla ti? nože šupni graf
@butterfly333 ja som mala tieto
http://www.nutri-zdravi.eu/zdravi-sk/eshop/0/3/...
Popozeraj, ma tam vselico, ja som brala aj pyridoxin, zinok, kotvicnik pre mm...
@senselinka
a ostatné am si idete odtiaľ niečo objednávať, pridám sa k vám do objednávky ja by som si tiež zobrala ten inositol, ale ako poznam tieto e-shopy, tak poštovné bude 5 eur...
@emakiki hej,kuriérom to bolo 5€, len si nepamatam, či sa nedalo aj poštou... Ja teraz nepotrebujem nič, všetko mám a ten obchod je v LM, naši sú odtiaľ, tak ja pôjdem potom osobne o dva mesiace. Zatiaľ cakam este len mrchu po kyrete
@maryennn1 nie neklasla stale 37,2
@senselinka ja som pozerala že to maju v Dr,Max lekaren.tak pojdem kuk.
@butterfly333 moja, my uz iny predsa nebudeme potrebovat 😊 inofolic zabere a februar je nas 😆😃😉😊
@martinaj tak to by som sa nato pozrela keby to nevyšlo musí sa to konečne zadarit verím tomu.
@butterfly333 pocuj ale sak ty si uz mozno tehula 😍

@maryennn1 pekné, mne tiež má prísť dnes ale graf nemám...a dúfam že nepríde 😉