@tinka881 problem je ze ja mam gyn. 250 km odtialto. V nedelu ked som si nahodou urobila test, lebo sa mi nezdala menstracia, a test bol pozitivny utekala som na pohotovost. Este nic nevideli, bolo skoroa kazali nove testy. Bola som dnes u syna mojej gyn. Ten ma ale iskor specializaciu na ine gyn. Problemy a nie tehu. Ale aspon kvoli krvi. Nemozem si teraz zobrat volno a riesit so sefkou mozne tehu nie je este takto skoro moc dobre. V pondelok sme sa dohodli na znovu otestovani. Koncom mesiaca by som sla k mojej, ak bude hcg stupat. Potom si uz musim zobrat kartu a najst gyn tu v ba. Krce nemam, skor take jemne pichanie alebo " mravencenie". Aj prsia ma bolia.
Tiez ti drzim palceky.
@petulik1991 prave papam hrozno.chces aby som sa od smiechu zadusila?🙂chlap sa nezapre.snad mal gumu a nebude robit drobcov kade tade 🙂
@tinka881 moja z toho si nič nerob aj ked su to negatívne spravy,čo sme tu taka si skoro každá druha prišla o bábo ja o svoje štyri a viem ake je to tažke v tehu prežívat strach no nemysli na zlé mysli na to žeto bude všetko v poriadku aj ked máš strach uvidíš všetko bude v poriadku na to sme tu aby sme sa jedna druhu podporili.
@tinka881 som s nou spokojna, brala ma prednostne po znamosti a okrem mojich problemov so spineniami som nepotrebovala ku gyn. casto chodit, tak som nemenila po prestahovano do Ba. Ale uz bude nacase, len tu musim niekoho najst vhodneho;) hlavne ked sme sa zacali snazit o babo.
@veverka24 Ved chod ku sukromnemu. V Interklinik ti urobia vysetrenie hned, len si zaplatis 🙂
@petulik1991 s interklinik si spokojna? Lebo mam moznost si tam kupit z prace z benefitneho programu rocny poplatok. Vysetrenie mi zatial urobili na poho a dnes u toho znameho lekara. Len je este skoro a nevidiet zatial nic, takze budu sledovat hcg. Mam ist na krv v pondelok. mam problemovy cyklus, lieta mi od 23-28 :(
@veverka24 Ano, znamy je plasticky chirurg, pracuje tam a vravel, ze tam chodi cim dalej tym viac zien, najma tehotnych. Maju dobru prenatalnu starostlivost s perfektnym pristupom 🙂 Ja, ked sa prestahujeme konecne z Holandska do Ba, tak hned mierim tam!!
Hlásim 1DC po kyrete 🙂 ach jaj to sú bolesti ☹
@tinka881 držíme s Eli všetky palce!!! ✊
@tinka881 Držím palčeky nech je všetko v poriadku 🙂 🙂
Ahokte baby,tak ja som bola dnes u dr,sme 5+1ttbolo pekne vidiet dutinku a zltkovy,zatial je to ok,tak sa tesim.o 10dni udem zasa,tak uz dufam bude knizka 🙂
@bambulalala gratulujeeem.a kolko mm mal gestac.vak?
Este mi gyn povedal,aby som 2x denne jedla duphaston.Ten je na co dobry?pre rast alebo udrzanie?
@tinka881 tesim sa s tebou.uz som napinavo cakala co napises.velmi sa tesim s tebou a teraz pekne usmev a tes sa nech sa babatko pekne vyvija...duphaston je na udrzanie
@tinka881 joj,to neviem,ale podla ms aj podla uzv mi to vychadza rovnako,tiez este nebolo mrnuska vidiet,ale je to este ok...tiez pojdem bud v poatok alebo v pondelok.uvidis ze bud.tyzden uz budeme mat knizky 🙂 tesim sa aj za teba 🙂 a duphaston je na udrzanie...tak uz ziaden stres.vsetko je tak ako ma byt 🙂

@tinka881 No podla mna to bol nejaky nevernik a nechcel, aby ho zena uvidela vonku vlacit sa s cundrou, tak sa schoval aj s nou u nas doma..typicky muzi 😀