@veronika1603 no ja neviem ten orgazmus a tie vztahy maternice niesu dobre v tehu to mi aj gyn vravel. Ja by som neriskovala.
@tinka881 ja som sa bala o babo nechcela som znova onho prist tak cele tehu bez sexu.
@denidi @kakatulik @butterfly33 inak nemoze take mnozstvo kyseliny listovej skor uskodit pripadne skor zabranit otehotneniu? Urcite su aj na vitaminy max odporucene davky
@tinka881 ja som bola pri malom na rozikovom... a hneď začiatku mi dr. povedal, že sa máme zdržať sexu (pretože je celé to tam dole veľmi prekrvené a aj jemné natrhnutie, môže znamenať krvácanie) a aj orgazmu, presne preto ako hovorí @butterfly333 orgazmus môže spôsobiť sťahy maternice a teda spustenie vypudenia plodu... presne tak mi to dr. hovoril. Takže smesexíkovali až tesne pred pôrodom, keď sme drobca vyháňali z bruška von 😀 teraz tak isto... bála by som sa.
@tinka881
@butterfly333 nie nepotratia.normalne mam skoro 10rocneho chlapca a teraz cakam druhe.a pri prvom som sa pytala dokyho ze ci mozem sex a on ze a preco by som nemohla.a ze by niekto prisiel o dieta kvoli orgazmu tak to teda podla mna nie.iba ked ma zena nejake problemy si myslim.
@maryennn1 presne moja ako hovoríš načo zbytočne riskovat nestoji to zato prist o vytužene bábo. Ja som prisla uz o 4 deti viem očom hovorím. Ja by som neriskovala.
@butterfly333 presne tak.. ja o dve a tiež by som neriskovala a môj mužík tiež nie,... sú aj iné spôsoby, aby aspoň jeden bol spokojný 😀
@tinka881 samozrejme, že môžeš sex,..myslím si, že to je hlúposť, že pri sexe potratíš..nemusíte ísť ako králici 😀 ja som s mojím mužom mala od začiatku práveže až veľa sexu,..tak nejak nám chutilo...potom už prišli problémy ako mykóza, takže celibát...ale ak nemáš nijaké problémy a tehotenstvo je ok, nemusíte sa nijako zvlášť obmedzovať.. 🙂
Ja som pri oboch detoch mala sex a este častejšie ako predtym, lebo som mala chut. A su v pohode a zdravé.
Baby boliiii ma brucho .. . . cca nieco podobne ako pred kramami :( co to ??? Ale test ukazuje ze som tehu.
@kakatulik Tak ja užívam momentálne Gynex, Vitex, alchemilku mám pauzu a ešte pridám Inofolik, lebo môj cyklus je jedna katastrofa. A už teraz mám v tom hokej😁 A to ste ma tu ešte navnadili na tú materskú kašičku.
A ty načo toľko toho užívaš, máš nejaké problémy, či chceš byť len na 100% pripravená ☺
@tinka881 ja som bola pri dcerke celý čas bez sexu, nemala som žiadny problém, ale kvôli predchadzajucim potratom zákaz až do 37 tt. Teraz rovnako, sex bol naposledy 11.2. a potom az teraz, po mrche po kyrete. Je to ťažké, ale vydrzali sme, vieme kvoli comu sme to robili. Neriskovala by som ani za nič!!!
@ajana1 ja napríklad musim užívať kyselinu listovú 1000ku kvoli krvotvorbe, dokonca ju mám na predpis od hematologicky...
Tu je to vcelku fajn popísané 😉
http://www.svetvomne.sk/clanok/3047/Vitamin-B9-...
@senselinka to aby som veru navstivila lekaren. Inak viete co sposobuje nedostatok B12? Lebo to mam na papieriku od lekara na rozbor krvy co doteraz este nezistovali.

@veronika1603 lebo odkedy som zistila,ze som tehu tak este nic nebolo.strach mam,ale uz dnes sa na chlapa vrhnem jasne za jemno.ty si dosla tiez o babo niekefy?ci tvoje prve?