Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kakatulik min cyklus som mala ovu na 11 den... Inofolic asi robí svoje, nakoľko teraz mam 14DC a testovacia čiarka mi vybehla ešte to ani namočené poriadne nebolo 😀
Včera sme plodili, no dnes to dáme znovu, teda dúfam, že mi chlap neodpadne po práci do postele... 😕 🙂 Inak sa tomu ráno nevyhne 😀 😀 😀
@kakatulik daj si Falck a fyzio sa vola Zuzana Rohutna. Robi Mojzisovu metodu a ona aj sama navrhne kranio. Prave tato metoda sluzi na odblokovanie tych emocii. Mne to vcelku pomahalo, ale po mimomaternicovom tehu vo februari som stopla vsetky cvicenia, nejak som potrebovala celkovy reset.
@zuzik_24 jasne že dnešný je super pozit,držím palčeky 😉 😉
@butterfly333 ďakujeme 🙂
@butterfly333 tak ako? testovala si ovu?
@megica33 za chvílku si idem robit testík dnes som 12dc beriem aj inofolic a pár dní som brala VMK čo ostalo no budem musiet kupit novu od dalšieho cyklu no snád sa čoskoro zadarí.
@lentilka969 Drz sa! A si v Bojniciach v nemocke? Ja som si tam polezala v aprili ☹ Ale vraj po kyrete je maternica akoby pohnojena a tehu by mohlo ist lahsie. Drzim paste, nech je vsetko ok a coskoro sa vamm podari.
@megica33 pozri toto zo včera ten 11dc
@megica33 a tento spodny dnes robeny teraz a to som 2h nepila.
@butterfly333 tot vyzera byt zatial negativne.
@butterfly333 ty si sa do toho dobre obula 😁 drzim palce 😉
@butterfly333 SUPEEER.INAK KDE SI KUPOVALA OVU.TESTIKY??
TU na mk som pisala babam a nejako neodpisujuu
@kotatko1232 tie zelene mám od korytnačky no a tie ružove som musela dokupit v tescu.ale su riadne predražené.No musím testovat dalej kedže su ešte negat
@kotatko1232 skus @lauritka ona ma testy aj ovu, aj tehu
@butterfly333 len pekne testuj dalje 🙂 myslim že okolo 15DC uz to bude ono 🙂 drzim palce 🙂

@martinaj ja ju mam uz docitanu 😉