Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@zunajda pozri toto je moj vitazny graf....nieje moc odlisny odteba....len aby si vedela ze mierny pokles nic neznamena.drzim palce
@veronika1603 Kedy si mala pozitívny test?
@kakatulik ahoj moja čo povieš ovu asi bola kedt mám nasadit dufík?? A inofolic už nemám brat či možem ho dobrat??
@zunajda 12dpo uz pekna ruzova palicka....to bolo 1.4.
@junacik moja ja tiež jem femibion a duphaston a v pondelok idem volať doktorke endokrinológie aby mi vzala krv a podľa toho mi dáva lieky euthyrox momentálne nejem nič ja mam zníženú funkciu a zápal štítnej tak uvidíme
@junacik a gratulujem 🎊 a vítam ťa medzi nami 🙂
halooo odpovie niekto aj mne prosííím 🙂 🙂
baby, ja som uplne odpalkovana. nemam vobec hlas, bolia ma prinosne dutiny a prechadza mi to na zuby a ucho, strach a hroza ☹
a ms este nic 😝
@butterfly333 ja by som ti odpovedala, ale vobec sa do toho nevyznam... 😒
@monilik dakujem moja 😀 😀
@butterfly333 ja som v tomto tiez neni dobra 😂
@martinaj myslím že ovu bola podla bt aj ked som test nemala pozit lebo som už netestovala lebo som nemala testy no bt stupla tak asi je po ovu a možem dat duphaston 😕
@butterfly333 kludne mohla byt, ja som nikdy nemala pozitivny ovu test a bola som tehu. Teraz v piatok vysiel prvy pozitivny v zivote..... nemohlo to byt duphastonom?
@martinaj 😕 mala si pozit ovu test??si tuším 15DC? no ten skok hore potom dole neviem veru,čo či nemohlo byt duphastinom??berieš ho?? či,,ja som zatial vždy mala pozit ovu ked som merala no už som doma viac nemala tak som sa na ovu testy vykašlala.tak neviem
@butterfly333 ano..... vsak ja neviem a asi mi to aj je jedno 😁 ved to uz nezmenim 😅

@aluska2999 prosím Ťa ako sa liečiš na stitnu zlazu? lebo aj ja mám problém a beriem uz viac jako 17 rokov L-thyroxin