Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 zlatko podľa mňa so 9dpo a na 99% tehulaaa 😊😊😊😘
@kchan snád máte pravdu no ešte počkám s testom je to skoro
@butterfly333 jasné, počkaj, aspoň sa nebudeš zbytočne stresovať
@butterfly333 aj ja si myslim ze si 9 dpo....budem silno presilno drzat palce 🙂
@veronika1603 dakujem snád z teho niečo bude najlepšie // 😀 😀 😀
@butterfly333 ahoj dnes som si robila ovu test ale na sliny .a prvy krat som mala poprepletanu ako keby pavucinku .to je ze sa blizi ovu.
@kotatko1232 čoo to je aky test??to som ešte nepočula hod sem
Dievcata ja som 8 DPO sme na dovolenke testik uz kupeny ale spravim ho a ked bude doma... 🙂
@butterfly333 ten je lepsi ako tie ovu co kupujete vy🙂 pri malej som tak otehotnela...
hned poslem link a aj video ked najdem 🙂
@butterfly333 tento mam ja co ma ta zena
@kotatko1232 som pozerala ty máš to spodne stou pavučinou??a to sadá ten test použit len raz že?? takže máš teraz ovu či plodne dni??
@butterfly333 čakám zajtra na Tvoj test 😉
@renimac tak skoro ???
@butterfly333 ja som mala pri mimomaternicovom čiarku 10 DPO a to rastie pomalšie. Takže zajtra 😉.
@butterfly333 to mozes pouzivat 2-3roky .vzdy ked to pouzijes musis to vydenzifikovat.no zacinam mat pavucinku aj hlien mam zatial taky kasovity.
@renimac moja podla mna je to skoro zbytočne sa budem stresovat ak bude len / no bola by som štastná keby boli // tento mesiac mám narodky to by bol krásny darček.
@butterfly333 veď jasné, ale ja by som teda nevydržala 😀
@butterfly333 a to mam budem mat asi zajtra plodny den.to zistuje plodne dni. ☺
@renimac vieš že ja som aj minulý cyklus ked sa zadarilo prvý test robila na 17Dpo a to ma ani nenapadlo že by som mohla byt tehu nerada robím skor testy ako ked ešte nemešká.
@kotatko1232 tak držím palce aby sa zadarilo, 😀 😀
@butterfly333 cize to mozem zajtra mat sex?? kedze dnes bude u nas spat svokra 😲
@kotatko1232 najlepšie je ešte pred ovu ved svorka zaspí a ide sa
@butterfly333 hahahah nepoznas mojhi draheho 😜nespala by 😂
@kotatko1232 😀 😀 😀 😀
@simisk ahooj no tak ja som rano robila test lebo sa mi nespustila (okrem mierneho spinenia), bol negativny, do hodiny sa mi spustili ako tak normalne kramy, cela sliznica ide von
@alexwarring fuuuuha 😔.To co znamena ze ide von cela sliznica,to preto ze ti meskali,ci co?Boze uz stresujem,potom ja co,ja furt nic.Vcera vecer som mala take bolesti,uz som myslela ze uz uz urcite dostanem,alebo ze aspon nejaky vytok ako sa mi to vzdy zacina sa mi spusti,ale....stale nic.Ak do zajtra rana sa mi nepusti,uz urobim aj ja test,ak vyjde negativny a mrcha nikde ja sa uz potom asi zblaznim.Potom co si uz budem mat mysliet.Teraz je v pohode,ani bolesti,nic.
@simisk niee proste to sa ti kazdy mesiac odlupuje ci ako, neviem ti to vysvetlit, ale vraj je to dobre, ak to ide von... to su vacsinou take hrudky alebo zhluky krvi co idu z teba pocas MS
Jooj tak ti to prajem, snad nedostanes a najdes si dve potom sa podelis o bacilky 🙂
@alexwarring jasneeee kiez by sa zadarilo a hned ti poslem nadielku 😉

@megica33 no to by bolo super keby sa hned zadarilo no v pondelok som mala to špinenie celý den tak neviem čo to mohlo byt 😕