Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@matrix87 aj my sa snazime o druhe asi 4 mesiac. Prvy nam trval pol roka tak som dufala ze druhe dame skor vraj je telo viac pripravene na dalsie tehotenstvo. Tiez som tento mesiac zacala uzivat inofolic tak dufam ze pomoze. A prve vam kolko trvalo? Pozeram ze mame podobne starych synov teda moj je o nieco mladsi v marci mal 2.
Žienky idem sa k vám pridať aj ja, myslela som ,že sa nám druhé bábätko podarí hneď na prvý šup ako dcérka,no nie je to tak ako som si predstavovala, snažíme sa síce len od decembra ale je to už pre mňa celá večnosť, každý mesiac biele testy.. Verím že do septembra sa nám všetktm kobečne zadarí ;) 🙂
Baby,moze ma po troch dnoch u inofolicu svrbiet cele telo?
Tsk cawte baby :( aj ja som tu ... od minuleho roka sa snazime o babo zacali sme v novembri a stale nic :( malu sme mali po troch mesiacoch nasho vztahu nrplanovali sme ju a teraz ked chceme tuzime po.malom krasnom babetku tak stale nic mrcha pride ked v duchu mam predstavu o peknom gulatom brusku
Ale som vdacna aj za to zlatko co mam doma je zdrava stastna hrava a milujeme ju nadovsetko 🙂 ak Pan Bozsko pozehna nam druhe budeme stastnejsi 🙂
@gitusnatitomi Prajem skoré tehulkovanie 🙂 ♥ tak ako všetkým čo sme tu 🙂 snáď sa nám to už konečne podarí 🙂
sevas zeny presla som sem z predchazdajucej skupiny, dufam ze sa zadari do septembra, tak naivne som dufala ze sa druhe podari na prvy sup ako prve, no ale to bolo asi iba moje zbozne prianie 😀

@renimac no aj áno obidvaja sme boli zodratí 😀 😀 😀 ale to bol ozaj rekord... 🙂