icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

ignorantka
6. júl 2016

@ajana1 toto sme zacali len tento mesiac

ajana1
6. júl 2016

@renimac to ze vyzera ze nie si spokojna s pracou a celkovo so sposobom zivota. Co tak si najst nejaku kreativnu pracu? sice si nou nezarobis vela ale ak je dusa spokojna podla mna tvoj anjelik vyciti ze je ten spravny cas vas navstivit.

renimac
6. júl 2016

@ajana1 ale ja neviem, co by som robila 😀 paradox, ze HR clovek nevie, co ine by robil. Fakt nad tym rozmyslam uz dlho, ale neviem na nic prist. A odisla som skor kvoli stresu, ktory bol neznesitelny.

ajana1
6. júl 2016

@ignorantka dufam ze cistu a nie tu v tabletkach. A fakt skuste vysadit ten zvysok a skusit prijat vsetky tieto vitaminy zo stravy. Podla mna tie umele vitaminy telu nepomozu lebo ich nevie spracovat a skoro nic si z toho nevezme. Ked som bola tehu s prvym dokonca mi lekari v nemocnici povedali aby som sa ani neunuvala brat vitaminy pre tehotne ze su to len vyhodene peniaze a zacat sa lepsie stravovat

renimac
6. júl 2016

@ajana1 jj, ja doberiem tento tyzden co mam a ostanem uz len pri materskej kasicke. Zvysok uz nedokupim.

ajana1
6. júl 2016

@renimac inak ja som na Slovensku tiez robila v HR. A v akom smere robis? Neskusila si sa mozno dostat na benefity pripadne personalny rozvoj zamestnancov?

renimac
6. júl 2016

@ajana1 teraz HR Business Partner a predtym HR Manager. Ked mna specializacia nebavi, mam rada pestrost. A tym, ze som niekedy robila v personalke, poznam vela firiem a teda viem aj to, kam by som pracovat nesla. Teraz je v ponuke balast. Samy recruiting alebo mzdy.

ajana1
6. júl 2016

@renimac inak ja by som recruitera nesla robit ani za milion. Skusila som si to chvilku a po par mesiacoch je to fakt ze dost nuda. Vies aj v tej specializacii sa da najst pestrost a hlavne aj kreativita nielen "pocuvanie" prikazov zhora. Ale verim tomu ze je to tazke najst firmu v ktorej je clovek naozaj spokojni. Ja som sice svojim sposobom klesla ale som stastna a to je pre mna daleko dolezitejsie. 🙂

renimac
6. júl 2016

@ajana1 mne je jedno, ci by som klesla, ver mi 🙂. Prachy ani kariera ma stastnou neurobili. Ale nie je z coho vyberat. S kolegynou kazdy den browsujeme profesiu a nemame si kam poslat CV. A minule som bola na jednom pohovore, vsetko vyzeralo nadejne a zrazu som pri mojich zalubach spomenula manzela. Si mala vidiet tu zmenu. "Aha, vy ste vydata"... a tam moje sance skoncili.

ajana1
6. júl 2016

@renimac to ze toto je na Slovensku zacarovany kruh. Zeny su dost dlho doma s detmi aj kvoli nedostatku moznosti a zamestnavatelia ich nechcu zamestnavat. A take ze polovicny uvazok pomaly nehrozi ;( A vo firme kde si sa ti neda prejst na inu poziciu?

mausy21
6. júl 2016

@renimac
@ajana1 ahojte chcem sa spytat pokial mam po ovu teplotu 37.2 ,37.3 a dnes 7 DPO len 37 mohol by to byt IP (implantacny polles)? Alebo pri nom teplotka musi klesnut pod 37?viete mi poradit???

renimac
6. júl 2016

@ajana1 problem je, ze v tejto firme nechcem ostat ani za milion! Asi najhorsia firma, v akej som robila. Sme 2 HR v skusobke (a jedine) a chceme odist obe.

renimac
6. júl 2016

@mausy21 toto je strasne individualne, musela by som vidiet aspon 5-6 grafov z inych cyklov. Niekedy teplota klesne aj bez IP. Daj graf.

ajana1
6. júl 2016

@renimac veru to hovori o vsetkom ked sme tam dve co zacali naraz a v podstate vas nemal ani kto "zaucit". to je veru lepsie sa odtial odtrepat a verim tomu ze ked najdes tu spravnu firmu tak aj to babatko pride. Inak neskusala si aj statnu spravu? Sice tam skoro hovno zarobis ale tam by si mala dost velku pohodicku ;)

ignorantka
6. júl 2016

@renimac @ajana1 aj ja robim HR :D :D :D :D :D :D :D

renimac
6. júl 2016

@ajana1 no keby nieco bolo 🙂 ale tam je to vacsinou cez znamosti. A bohuzial aj v sukromnom sektore. Len cumim, ze kde kto zacal robit a pritom nikde nemali zverejnenu ponuku. Tak dufam, ze s novou a dobrou pracou pride konecne aj ten drobec.

renimac
6. júl 2016

@ignorantka 😀 😀 😀 aka nahodicka

mausy21
6. júl 2016

@renimac meriam si len prvy cyklus aj to az po mrche..len ma tak napadlo som tu citala niekde o tom...len vcera na velmi pichalo podbrusko tak som dufala ze by sa mohlo uhniezdovat aj teraz ako na mrchu mi je

renimac
6. júl 2016

@mausy21 teplota moze skakat aj o 0,2 stupna pocas cyklu a nemusi to znamenat nic. Ono, to sa da az spatne vyhodnotit, ked si spoznas cyklus. A bodaj by si ho uz spoznavat nemusela 😉.

ignorantka
6. júl 2016

@renimac keby viete o dobrej pozicii dajte vediet :D... ale uprednostnujem robenie AC, DC :D nie robit obchod :D... dakovalaaaa :D

renimac
6. júl 2016

@ignorantka ty robis v personalke ci ako?

junacik
6. júl 2016

@butterfly333 ahoj, už to máš potvrdené lekárom ? ako dopadol test, či si si ešte nerobila?

junacik
6. júl 2016

@marcopollo ale vyrovná, prečo by nemal🙂

butterfly333
6. júl 2016

@junacik čo či mám potvrdené lekárom??

junacik
6. júl 2016

@butterfly333 či si si robila tehotenský test, graf vyzerá dobre, držím palčeky

butterfly333
6. júl 2016

@junacik jaaaj no test som robila dnes a nič len / 😖 😖 😖

martinaj
6. júl 2016

Hello 😊

junacik
6. júl 2016

a predtým ti pri tehotenstve ukázalo hneď 2 čiarky? či kedy si ich až videla?

junacik
6. júl 2016

@butterfly333 a predtým ti pri tehotenstve ukázalo hneď 2 čiarky? či kedy si ich až videla?

babsima
6. júl 2016

@renimac ja som raz citala taky clanok a bolo tam nieco v takom zmysle ze neplodnost zacina vtedy ked nad nou zacneme uvazovat. Mozno to tak u teba naozaj je. Hej viem neda sa to ovplyvnit ze nemysliet na to clovek to ma stale v hlave ale u mna to napriklad plati ze dokazem svoje telo oklamat psychikou. Ze ked napriklad prechladnem a hovorim si ze nic mi neni zajtra budem fit tak aj budem. No ked sa zacnem opustat a fnukat ako mi je zle tak mi bude este horsie. Vies co tym myslim? Mozno sa len nejaku dobu nedarilo( co nic neznamena skratka nie kazdemu sa podari hned) a to ta tak zdeptalo ze si sama seba presvedcila ze to nejde a ze ti nic nepomoze. Skus zacat znova verit samej sebe a svojmu telu a inak aj podla horoskopu na tento rok su hviezdy priaznivo naklonene kazdemu kto o svoje stastie zabojuje ;) kukni si cez youtube "extremne tehotenstva" to ti mozno vrati pozitivne myslenie ;) drzim silno silno palce ale som si ista ze to zvladnes aj vez zazraku a podari sa 🙂