Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@ignorantka dufam ze cistu a nie tu v tabletkach. A fakt skuste vysadit ten zvysok a skusit prijat vsetky tieto vitaminy zo stravy. Podla mna tie umele vitaminy telu nepomozu lebo ich nevie spracovat a skoro nic si z toho nevezme. Ked som bola tehu s prvym dokonca mi lekari v nemocnici povedali aby som sa ani neunuvala brat vitaminy pre tehotne ze su to len vyhodene peniaze a zacat sa lepsie stravovat
@renimac inak ja by som recruitera nesla robit ani za milion. Skusila som si to chvilku a po par mesiacoch je to fakt ze dost nuda. Vies aj v tej specializacii sa da najst pestrost a hlavne aj kreativita nielen "pocuvanie" prikazov zhora. Ale verim tomu ze je to tazke najst firmu v ktorej je clovek naozaj spokojni. Ja som sice svojim sposobom klesla ale som stastna a to je pre mna daleko dolezitejsie. 🙂
@ajana1 mne je jedno, ci by som klesla, ver mi 🙂. Prachy ani kariera ma stastnou neurobili. Ale nie je z coho vyberat. S kolegynou kazdy den browsujeme profesiu a nemame si kam poslat CV. A minule som bola na jednom pohovore, vsetko vyzeralo nadejne a zrazu som pri mojich zalubach spomenula manzela. Si mala vidiet tu zmenu. "Aha, vy ste vydata"... a tam moje sance skoncili.
@renimac veru to hovori o vsetkom ked sme tam dve co zacali naraz a v podstate vas nemal ani kto "zaucit". to je veru lepsie sa odtial odtrepat a verim tomu ze ked najdes tu spravnu firmu tak aj to babatko pride. Inak neskusala si aj statnu spravu? Sice tam skoro hovno zarobis ale tam by si mala dost velku pohodicku ;)
@ignorantka 😀 😀 😀 aka nahodicka
@renimac keby viete o dobrej pozicii dajte vediet :D... ale uprednostnujem robenie AC, DC :D nie robit obchod :D... dakovalaaaa :D
@ignorantka ty robis v personalke ci ako?
@butterfly333 ahoj, už to máš potvrdené lekárom ? ako dopadol test, či si si ešte nerobila?
@marcopollo ale vyrovná, prečo by nemal🙂
@junacik čo či mám potvrdené lekárom??
@butterfly333 či si si robila tehotenský test, graf vyzerá dobre, držím palčeky
@junacik jaaaj no test som robila dnes a nič len / 😖 😖 😖
Hello 😊
a predtým ti pri tehotenstve ukázalo hneď 2 čiarky? či kedy si ich až videla?
@butterfly333 a predtým ti pri tehotenstve ukázalo hneď 2 čiarky? či kedy si ich až videla?
@renimac ja som raz citala taky clanok a bolo tam nieco v takom zmysle ze neplodnost zacina vtedy ked nad nou zacneme uvazovat. Mozno to tak u teba naozaj je. Hej viem neda sa to ovplyvnit ze nemysliet na to clovek to ma stale v hlave ale u mna to napriklad plati ze dokazem svoje telo oklamat psychikou. Ze ked napriklad prechladnem a hovorim si ze nic mi neni zajtra budem fit tak aj budem. No ked sa zacnem opustat a fnukat ako mi je zle tak mi bude este horsie. Vies co tym myslim? Mozno sa len nejaku dobu nedarilo( co nic neznamena skratka nie kazdemu sa podari hned) a to ta tak zdeptalo ze si sama seba presvedcila ze to nejde a ze ti nic nepomoze. Skus zacat znova verit samej sebe a svojmu telu a inak aj podla horoskopu na tento rok su hviezdy priaznivo naklonene kazdemu kto o svoje stastie zabojuje ;) kukni si cez youtube "extremne tehotenstva" to ti mozno vrati pozitivne myslenie ;) drzim silno silno palce ale som si ista ze to zvladnes aj vez zazraku a podari sa 🙂

@ajana1 toto sme zacali len tento mesiac