Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@ajana1 HAHA tak to mi je luto 😅 mozno som preniesla na teba nejake bacily od mojich šintrov 😀 😀 lebo Dominikom to lomcuje uz asi mesiac... a Danielko namiesto toho aby sa osamostatnoval tak sa vracia k babatkovaniu a krmeniu a blaboce ako Dominik hoci uz v 2 rokoch suvislo rozpraval a basnicky recitoval... no radost. 😀
@monilik kdezeee, vsetko bude v pohode a budete jedna taka velka vesela kopa :*
Ahojte, takze hlasim 1dc 😊 milujem svoj organizmus, ze ma neklame zbytocne a nenatahuje 😍
@martinaj ☹ a prišla presne?? No aspon nemešká a nenetahuje te.
@butterfly333 viac menej ano. Presne mala dojst zajtra ale vobec mi to nevadi ☺️.
@martinaj no ja uvidím zajtra,dnes som už hore od 5h a meriam vždy o 7h no nechcelo sa mi už ležat tak som merala skor o 6h a 37,1 ale ms určite príde.
@butterfly333 aHOJ ja si myslim ze MS uz nepride kedze tak dlho sa ti drzi teplota hore. 🙂
@junacik ono ked si to tak vezmes tak potencialne riziko ti hrozi vzdy vsade a zo vsetkeho asi si to treba len odfiltrovat podla seba. ja milujem plavanie takze ked bude moznost nebudem vahat, jedine ak by bol nejaky problem a doky by mi to zakazal... rovnako som zvyknuta vela chodit ci uz na tury alebo na prechadzky, takze sice s mierou ale budem v tom pokracovat. a ked by som na sebe videla ze mi nieco nevyhovuje tak to prestanem robit. treba dat na svoj instinkt. tak som napriklad v poslednom cykle prestala cvicit lebo som nemala dobry pocit z toho natriasania sa a skakania na aerobiku, som si totiz vsugerovala ze vajicko sa nemoze uhniezdit ked som moc hyperaktivna 😀 a vidis - sice nahoda, ale vyslo to. takze moj instinkt mi mozno pomohol ukludnit mysel, skryta obava ustupila a podarilo sa. ale chapem tvoje obavy, ja si tiez vzdy radsej vsetko viackrat preverim ako by som mala zbytocne riskovat. 😉
@monilik ahojky,citam dievcata vasu diskusiu o kupani v lete. Nechcem ta strasit,aaaano,kazda sme ina,kazda inak znasa tehu,ale ja by som do termalu nesla ani nahodou. Boli sme min.rok,bola som tehu a pravdepodobne tam som chytila infekciu,a zle to skoncilo. A to uz som bola 17tt. Lekarka mi zakazala aj doma teplu vanu. Proste nelezat vo vode,len sprcha. Teraz som opat tehu,a bojim sa ist aj doma do bazenu. Ale vraj existuju neake tampony pre tehotne do bazena,tak asi by som vyskusala.
@butterfly333 moja ako?..ak vydrzi teplota testik zajtra?..na oslave?..ci po oslave?..nechces skusit dnes?..
Dievcata, ja viem,ze vsetky to @butterfly333 velmi prajeme, ale nenamotavajte ju zbytocne na to, ze je 100% tehu... tiez jej to velmi prajem, ale nikdy neviete, tiez mam krasny graf s vysokymi teplotami a viem, ze v nedelu/pondelok je mrcha tu. Vzdy je lepsie brat to cele s rezervou, ked do nej vsetky tlacite, ze inak to ani nie je, ak nahodou MS pride, bude to pre nu ovela horsie 😖 Tiez jej drzim palce,aby to tak nebolo, ale so 100% istotou si nedovolim tvrdit nieco take.
Silvinka, dufam, ze sa nenahnevas za toto 😘
@zaba9 vies to je cele o tom ze vela zien nedodrziava tie zaklady hygieny a to NIKDY nenechat na sebe ususit plavky nakolko vtedy sa siri infekcia. A to je jedno ci tehotna si alebo nie. Ja som chodila s prvym plavat do porodu (teda tyzden do) a verim tomu ze pri druhom budem robit to iste.
@monilik nie su to inak obycajne tampony? inak my sme teraz boli aj v Besenovej a aj Tatralandii a dokonca aj na toboganoch 🙂 a dala som tu tazsiu Feratu na Martinky. To kebyze nemas robit/jest vsetko co sa popise tak to si len o vode a chlebe cele dni v postely ;) Inak ako prezivas tieto dni? Uz ti je lepsie s tlakom?
@ajana1 no obycajne tampony by som urcite nepouzila pocas teho, pretoze tie akurat nasiaknu vodou a drzia ju vnutri, co infekciu sposobi urcite skor ako len take poplavanie si... ale existuju tampony specialne na kupanie, ktore su niecim napustene, nejakou vazelinou ci cim, takze zabrania prieniku vody do posvy... ale tie sa tusim tiez mozu pouzivat iba ked nie je rizikove teho...
@zaba9
@ajana1 k tym tamponom som nasla odpoved gynekologicky: Odpovedá MUDr. Radka Gregorová:
V tehotenstve by som sa zavádzaniu akýchkoľvek predmetov do pošvy vyvarovala. Skôr dbajte na to, aby ste neostali v mokrých plavkách dlhšie ako je potrebné a dôkladne ste sa osprchovali. Ak by ste predsa len na sebe pozorovali prvé príznaky zápalu pošvy, tak ihneď vyhľadajte lekára, aby sa včas začala liečba.
@monilik tiez si mmyslim,ze je uplne zbytocne v tehotenstve nieco pchat do posvy...krcok tvori husty hlienik,ktory to vsetko odchyti.....treba sa prezliect a tak......plavanie je velmi prospesny pohyb a nielen v tehu. 🙂
Tie tampony su napustene olejom. Tiez ich mam ked mi nahoodu vypali ms prave v dnoch kedy sa plavanie neda odlozit....to je tak raz za rok 🙂

@monilik neboj to das. Popravde ja si neviem co i len dvoch predstavit. Dnes sa mi maly par krat svacol o zem v meste a skoro to svaclo aj mna co mi Tak zle bolo. No zazitok