Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 kua to ťažko sa vyznať v tvojom grafe teraz 😮
@butterfly333 nieeee ty pôjdeš na výlet už s fazulkou v brušku 😉 teda dúfam a držím päste ✊✊✊
@kchan no neviem radšej by som bola keby ms prišla teraz a další mesiac nech sa zadarí 😀
@dankaajanko bohužiaľ ten nevidím ani tieň druhej čiarky 😒 tak len počkať pár dní a skúsiť či sa ukáže už niečo 🙂
@butterfly333 mne došla do 9 dní...
Baby,nic z toho 😯 taky pekny sen som mala,ze som si nasla 2ciarky na teste ☺ a rano o to vacsie sklamanie 😯meska mi 2 dni a to keby som tehotna aspon ducha by mi ukazalo 😕ale wi myslim,ze ms ani nedojde,lebo som zatial mala len jednu po porod
Doplnujem....po porode,tak urcite mi teraz dojde o 2 mesiace abo tak,kym sa to da no normalu 😦
Ahote dievcata tak mne dneska tiez dorazila ta hnusoba bolestiva cervena a tak som velmi dufala. Tak sme si s muzikom rano posmutili kedze syn nam dal budicek o 5 rano a neostava nam nic ine len dufat ze tak snad ten buduci mesiac. A este som sa chcela opytat idem si objednut tu vceliu matersku kasicku prosim vas to sa uziva pocas celeho cyklu od 1 dna ms? Dakujem pekne
@butterfly333 zlatik, ty ako?
@veroniq85 :(
@butterfly333 stale cakam, kedy nam napises, aku mas BT 😉
@butterfly333 ja sem tiez stale nakukam, ze ako to dopadne 😉
@senselinka zatial nič bt 37,0
@butterfly333 a test??? Ved si vravela, ze otestujes 😀
@renimac drz sa dnes 😊
@senselinka babulky a vy ako?
Ja mam zajtra tu reprodukcnu imunologiu 😍
@senselinka nemám doma testík 😖
@butterfly333 to si vazne bez testika?to by som ja už nevydrzala
@tinka881 ano žial nekupila som si 😔 😒
@martinaj ja nic, 2DC, vcera som pisala... pohodka, vonku sto stupnov, ja si kramujem ako podrezana, Eli ma anginu, 39,3 a vcera pohotovost, co viac si mozem priat 😀
@butterfly333 nevadi ze names testik ved zajtra je tiez den 🙂 Ked uz tak budu aspon lepsie ciarky
Dakujem za 💜
😘
@senselinka zlatko, ja som mala tento mesiac MS ako zabijacku. Na Pohode som furt chodila na WC menit "plienky". Proste pohodlie nadovsetko 😀.
Baby neviete aká je toto banka??8552?
už nič to má byt 5200

@butterfly333 ja uz som 3dc 😀 este keby mm vedel presunut sluzobku, akurat mu to vychadza na plodne dni......