icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

dejna20
18. júl 2016

@kakatulik no tk som zvedava aku dlhu lf budem mr tento cyklus. Ja ju mam kratku. Ta estrog dominancia je u mna ocakavana ja mam endometriozu a teda s neplodnostou suvisi. Veru ja idem zut tu mrkvu 😂

dejna20
18. júl 2016

@kakatulik plet mas ok?

ajana1
18. júl 2016

@dejna20 inak na ten nizky T4 ti asi daju L-Thyroxin zo zaciatku len minimalnu davku. Ked bude ten v norme tak budete mat aj vacsiu pravdepodobnost ze sa zadari. Ja som tak pri prvom otehotnela do 2 mesiacov od zaciatku liecby

martinaj
18. júl 2016

@renimac nic 😁 11dc, sex sme mali ani nepamatam...... takze tak 😩 snad bude ovu, minuly mesiac podla mna nebola....

dejna20
18. júl 2016

@ajana1 nedaju mi asi nic lebo je tesne nad normou, nie je pod normou.

kakatulik
18. júl 2016

@dejna20 via-menej ano.....obcas sa mi nieco vypraci,ale nie je to nejake hrozene.... 😉

luciskooo
18. júl 2016

ahojte dievcata...mesiac ubehol ako voda a je opat predo mnou testovaci tyzden cakajuci ci sa dve ciarky ukazu alebo... kto sa prida? 🙂

renimac
18. júl 2016

@martinaj ja netusim, kedy bola ovu, lebo v sobotu som sa tak ozrala, ze som este v nedelu vecer bola nemohuca a tym padom mi to ovplyvnilo BT 😀. Kazdopadne, ovulujem/ovulovala som zo strany, kde nemam vajcovod, takze si nic neslubujem. Budem tu obsmrdat aj v auguste 😀.

dejna20
18. júl 2016

@kakatulik kwd je t4 nizke tak to neni hypofunkcia?

dejna20
18. júl 2016

@ajana1 to je inak na hypo ci hyperfunckiu ten liek?

ajana1
18. júl 2016

@dejna20 na hypofunkciu

zuzik_24
18. júl 2016

@senselinka Oki Zuzi, idem na toooo 🙂
držím palčeky aj tebe, nech to už vyjde aj so šťastným koncom 🙂

ajana1
18. júl 2016

@dejna20 och ja som si zas aj zle precitala. ty mas vela t4 a nie malo. Ale podla mna su tiez lieky aby tu stitnu trochu utlmili. Mozno mas aj tym vsetky ostatne hormony zvysene.

aluska2999
18. júl 2016

Žienky už druhú noc keď ma mala zobudí je mi hrozne na zvracanie a už dva dni ma boli podbrušku ako na menzes kontrola má byť až 28ho mám zajtra zavolať doktorovi bojím sa ☹ nechcem aby sa to zopakovalo bolo mi už celkom OK a zrazu takto poraďte

dejna20
18. júl 2016

@ajana1 nie, to t4 mam 11,56 dolna hranica je 11,5. Cize ho mm skor malo.
Tsh mam okolo 2 to je tak v strede refer hodnot. Len kaktulik mi pisala o hyperfunkcóii sz a ty o hypo

ajana1
18. júl 2016

@dejna20 tak ja mam hypofunkciu s tym ze TSH je v norme a T4 je tesne pod hranicou. Skus sa endokrinologicky opytat ci ti moze dat aspon miminalnu davku aby si sa dostala do stredu tabulku. Niekedy fakt staci iba malicka pomoc. Teraz sa mi tiez podarilo otehotniet ako mi zdvihli davku o 25mg.

kakatulik
18. júl 2016

@dejna20 tak teraz som uz z toho aj ja magor,ale tusi,ze ked je su zvysene tie Tcka tak ide o hyperf.....,ale idem si to prestudovat.No ale u teba je to minimalne...inak aj by to ku sebe islo,leb ak stitka ide rychlejsie,tak moze stimulovat aj tie ostatne zlazy na rychlejsiu produkcu.... 😕 😎

renimac
18. júl 2016

@aluska2999 boze zena, co teba sledujem, ty sa stale niecoho bojis. Prosim Ta, dychaj a uzivaj si tehotenstvo. Nesleduj kazdy priznak a uvidis, bude Ti lepsie. Nemyslim to v zlom, ale ked citam Tvoje statusy, bojim sa uz aj pr*nut, aby mi nahodou folikul nevyletel von nosom. Dufam, ze moje riadky budu pochopene spravne 😉.

ajana1
18. júl 2016

@kakatulik tiez mas pravdu len si to asi len zle precitala lebo v povodnom texte bolo ze je tesne nad hranicou ale nebolo napisane ci spodnou alebo vrchnou ;)

kakatulik
18. júl 2016

@ajana1 brala som vrchnu,cizeeee je to merna hyerfunkcia,ci?

ajana1
18. júl 2016

@kakatulik ked beries vrchnu tak je to hyperfunkcia, pri spodnej hranici je hypofunkcia

kakatulik
18. júl 2016

@renimac 😀 😀 😀 😀 😀...takto dobre som sa uuz davno nezasmialaaaa

dejna20
18. júl 2016

@ajana1 ja nemam endomrin
To mi robil gyno krvne testy

renimac
18. júl 2016

@kakatulik ked som si to po sebe precitala, tiez mi voda zabehla 😀 😀 😀 dufam, ze sa aluska na mna moc nenahneva 😒 .

dejna20
18. júl 2016

@kakatulik
@ajana1
Som to chujne napisala hodnots ma byt
11,5-22,7 a ja mam 11,56 takze som mierne nsd spodnou hranicou. Cize hypofunkcia.
Tak k tomu mi nesedi moc ta moja vysokohormonalnost 😨 asi som ufo

kakatulik
18. júl 2016

@renimac ale nieeeeee,ona ma zmysel pre humor,len sa nejak preventivne boji. 🙂

dejna20
18. júl 2016

@kakatulik
@ajana1
Ja mam aj vecne akne 😂😂😂 to je pri hypo skorej ze? Moze aj gyn predpisovat lthyroxin neviete? A nebere sa nahadou eurhyrox ci ten je pri hyperf?

kakatulik
18. júl 2016

@dejna20 nooo tak to treba asi trochu zvysit,ale tvoj gynos sa asi fakt bude tvarit ako ufo.....teda sa na teba tak pozerat....No ale popravde...zeby toto bol dovod.....co ti ja viem. 😒
Neviem co sa kedy uzivat.

dejna20
18. júl 2016

@kakatulik kati a ze ten zvys progest ze to je nej pseudotehotnost ci co. Tvl este zistim ze nemozem otehotniet lebo moje telo si mysli ze uz tehotne je

martinaj
18. júl 2016

@renimac mm dosiel domov teraz z prace a bol pre postu na byte co prenajimame a najomnicka je tehu. Ani nevie ako....
A ja zajtra TP s prvym anjelikom..... zacinam mat strasnu depku.... 😭😭😭😔 uz by tu bol s nami....