Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
ahojte dievcata...mesiac ubehol ako voda a je opat predo mnou testovaci tyzden cakajuci ci sa dve ciarky ukazu alebo... kto sa prida? 🙂
@senselinka Oki Zuzi, idem na toooo 🙂
držím palčeky aj tebe, nech to už vyjde aj so šťastným koncom 🙂
Žienky už druhú noc keď ma mala zobudí je mi hrozne na zvracanie a už dva dni ma boli podbrušku ako na menzes kontrola má byť až 28ho mám zajtra zavolať doktorovi bojím sa ☹ nechcem aby sa to zopakovalo bolo mi už celkom OK a zrazu takto poraďte
@dejna20 tak ja mam hypofunkciu s tym ze TSH je v norme a T4 je tesne pod hranicou. Skus sa endokrinologicky opytat ci ti moze dat aspon miminalnu davku aby si sa dostala do stredu tabulku. Niekedy fakt staci iba malicka pomoc. Teraz sa mi tiez podarilo otehotniet ako mi zdvihli davku o 25mg.
@dejna20 tak teraz som uz z toho aj ja magor,ale tusi,ze ked je su zvysene tie Tcka tak ide o hyperf.....,ale idem si to prestudovat.No ale u teba je to minimalne...inak aj by to ku sebe islo,leb ak stitka ide rychlejsie,tak moze stimulovat aj tie ostatne zlazy na rychlejsiu produkcu.... 😕 😎
@aluska2999 boze zena, co teba sledujem, ty sa stale niecoho bojis. Prosim Ta, dychaj a uzivaj si tehotenstvo. Nesleduj kazdy priznak a uvidis, bude Ti lepsie. Nemyslim to v zlom, ale ked citam Tvoje statusy, bojim sa uz aj pr*nut, aby mi nahodou folikul nevyletel von nosom. Dufam, ze moje riadky budu pochopene spravne 😉.

@kakatulik no tk som zvedava aku dlhu lf budem mr tento cyklus. Ja ju mam kratku. Ta estrog dominancia je u mna ocakavana ja mam endometriozu a teda s neplodnostou suvisi. Veru ja idem zut tu mrkvu 😂