icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

dejna20
22. júl 2016

@kakatulik a si ho mala viac ako je norma a neriesia to? Hej asi si pojdem vypxtat ten eutyrox

petulik1991
22. júl 2016

Tiez som mala kratku lutealnu fazu, do 10dni a spinenie min 5dni pred ms. Vyskusala som komplet vsetko, ale nakoniec na prvy cyklus zabral utrogestan a sup bolo. Neverila som vlastnym ociam, lebo spermie vydrzali vo mne 3 dni do ovu. Mala som v januari aj MA, myslim, ze za to mohol nedostatok toho progesteronu

kakatulik
22. júl 2016

@dejna20 s estrogénom sa vela asi robit neda,ved ho potrebujeme....snazim sa neprimat ho este z jedla....a jem mrkvu...hehee...

marienn55
22. júl 2016

Pridávam sa do diskusie . S priateľom sme sa zatiaľ snažili len takpovediac "náhodne", prestal si dávať pozor a nechali sme to na náhodu . No to sú tri mesiace a náhode sa zatiaľ nedarilo. Minuly mesiac som si prvýkrát robila Ovu testy a Zrovna som mala aj pozitívny test, bolelo ma trosku podbrusko, no vtedy sme uz nestihli skúsiť šťastie a skúsili sme az na druhý den a pravdepodobne sa nepodarilo lebo som si robila tehu test a bol / . Tento mesiac idem taktiež robot Ovu testy a ideme skúsiť pekne počas a pred Ovu , velmi chceme bábätko.😍 Nikdy som nebrala antiku a teraz si dávam kvapky gynex a inofolic. Baby všetkým drzim palce , každej sa to raz podarí , v to verím , len pri takejto vážnej životnej otázke je niekedy tažké byt trpezlivá ... 😉

blanch12
22. júl 2016

@kakatulik :-* dakujeeeeeem, je skvele ked tvar z fotky a pismenka maju aj zivu podobu 😀

kakatulik
22. júl 2016

@blanch12 hehe tiez sa tesim. Taketo spotnanne stretnutia su najvydarenejsieeee. Pozdravujem Sarku.Je zlatucka.Vyzera ako vila Amalka 🙂 ...a hlavne vam zelam aby sa ten súrodenec uz u vas zybyval. 🙂

dejna20
22. júl 2016

@petulik1991 no tsk u teba hej ked pomohol utros. Ale ja mam podla hp aj progesteronu nad normu

dejna20
22. júl 2016

@kakatulik no potrebujeme ale vela nie. Bo z toho aj rakel byva. Takze zase odtial potial

kakatulik
22. júl 2016

@dejna20 tak to ano,treba si dvat na to pozor,preto ziadne sojove preparaty a tak.....mozno ,keby sa dala valepsit ta stitka,tak by sa aj tie hormony upokojili...neviem.Ja pojdem niekedy v auguste-spetembri na odbery.Sustredim sa hlavne na tie T3.T4,lebo TSH bolo v norme....

renimac
22. júl 2016

@dejna20 @kakatulik viem, ze to vyznie divne, ale ja by som bola rada, keby mi nieco nasli, lebo by som aspon vedela, kde je problem. Aj stitnu, aj progesteron mam v poriadku. Tak uz len cakaaaaaaaat 😀.

kakatulik
22. júl 2016

@renimac no ved anooo,ja to az tak hrozne nevidim. Mne v podstate nic nenasli...uvidim co s tou stitnou,ale hypofunkcia to nie je ak hyper,tak len veeelmi mala,lebo ja ziadne symptomy nejavim. .....
Viees,ja pravidelne ovuluje,pred ms nespinim,ak tak ľ dni po,co asi nie je ziadna hrozna a inak nic....az na tu dlhu LF,ale ta moze byt pre tehu asi iba pozitivna.

renimac
22. júl 2016

@kakatulik dlha LF ti len pomoze 😉 tak drzim paluchy 🙂

kakatulik
22. júl 2016

@renimac dakujeeeem napodobne. 🙂

gerry22
22. júl 2016

@renimac si myslim, ze stači myslit pozitivne a urcite si neprivolavaj ziadne nejake choroby, na to ani nemysli radsej, lebo ak mas vsetky vysledky dobre je zbytocne sa znepokojovat a hladat priciny preco sa nedari. Mozno tak tak ma byt ,niekto z hora si mysli ze este nie je ten spravny cas. Ale je hlavne treba mysliet pozitivne a uvidis pride to vtedy ked to budes najmenej cakat. drzim prsteky, nech sa cim skor zadari. 😀 😀

renimac
22. júl 2016

@gerry22 dakujem

gerry22
22. júl 2016

@renimac ako dlho sa uz snazite?

renimac
22. júl 2016

@gerry22 v septembri budu 3 roky

gerry22
22. júl 2016

@renimac no je to dost dlha doba to je fakt, necudujem sa ti preco uz rozmyslas nad takymi vecami. Teda pises, ze si bola na vsetkých mozných vyšetreniach a nič ti nezistili?

renimac
22. júl 2016

@gerry22 presne tak 🙂 mame za sebou uz vsetko mozne, okrem IVF, na ktore sa chystame na jesen. Vsetko sme mali v poriadku. Otehotnela som len raz, vo februari, ale bolo to mimomaternicove a prisla som o pravy vajcovod.

dejna20
22. júl 2016

@kakatulik aha no mne robili tsh a t4. T3 nie. Tsh mam tiez tak v polke normy tak ok to t4 take nahnute. Ja idem dokimu 4.8. Tak pokecame co dalej a to som 14dc tak mozno folikulom spachame, ked teda uz neprebehne ovu, ale umna pred 16dc nehrozi. Tak uvidime.
Kurna ja by som sa to u ivf rada vyhla ale bejby chcem 😉

gerry22
22. júl 2016

@renimac Aha, tak mozno je tam chyba ze nemas pravy vajcovod, no ale ja neviem nie som doktorka tak ti ani do toho nechcem nic hovorit lepsie povedane pisat...🙂 Ale ako som pisala , mozno sa zadari na tentokrat a konecne sa aj ty po tolkych snazeniach budes tesit 🙂 teraz si na tom ako cakas ci sa ti zadarilo , alebo cakas na ovulku?

veroniq85
22. júl 2016

@butterfly333 aj odo mna vsetko najlepsie k narodeninkam a vidim ze mas pozorneho manzela 😍

dejna20
22. júl 2016

@renimac akurát som isla napisat, ze neviem co je lepsie ci ok a nedari sa alebo diagnoza.
ale ja v podstate okrem endosky, ktoru teraz nemam nejak aktivnu (cysty vybrate) nemam nic
lebo to t4 je tiez v norme aj ked na hrane a s moc estrogen a moc progac sa nerobi nic.
no tak sme na tom obe, ze z blata do kaluze.

lentilka46
22. júl 2016

@kakatulik
@dejna20
Zienky, ja beriem zvysenu davku eutyroxu od februara a nijako to nepomaha 😢 a to mi endokrinmologicka hovorila, aby som sa nebala, ze nemam hodnoty hormonov stitnej az take zle a ze lieky mi pomozu...cakam uz 7 cyklus teda..

vrds
22. júl 2016

@ajana1 dejna20 tak robili mi testy. 5 rokov trvalo kym dosli na to, ze mam stitnu. pribrala som 40kg. potom som sa liecila 3 roky, pribrala som 10kg. teraz 2 roky neberiem uz nic, nepriberam, dokonca som schudla asi 5kg, ale stale sa cyklus neupravil. Doki povedala ze PCO nemam, inzulinovu rezistenciu aj celiakiu nakoniec povedali ze nemam, hoci ma na to neviem preco nejaku dobu liecili.
moje telo vie vyrabat hormony, aj stitna sa spamatala, ale akoby telo nedostalo pokyn na ich tvorbu a drzi sa v takom stand by rezime. 😕
cele sa to zacalo branim antikoncepcie. predtym som mala cyklus OK, bolesti strasne - 2 dni som prelezala zvijanim sa na posteli. preto mi dali tu antikoncepciu. a pomohlo. menzes pravidelny, bez bolesti. LENZE po vysadeni, sama katastrofa. a dodnes je to tak, ze akoby sa telo este neprebralo. co mam robit. ma niekto skusenosti? ma niekto dokiho co ma s tymto skusenosti a uspesne? nemam cas chudnut, nemozem schudnut 50kg za rok. mam 32 a chcem to dieta. otehotneli aj ovela tucnejsie ako ja... a obavam sa ze aj keby som schudla, tak to nepomoze.... 🙄

veroniq85
22. júl 2016

@tinka881 ahoj mozem sa opytat kde bol tvoj muz na spermiograme? Nam sa uz tiez nedari polroka a rozmyslam ze muz by tiez skocil dat vysetrit pre istotu. A potom aj ja. Dakujem

vrds
22. júl 2016

@lentilka46 ja som brala thyroxin 25,50,75 a na ovulaciu a menzes mi to absolutne nepomohlo.

ignorantka
22. júl 2016

Baby poriadne si to užite! 🙂 A nejaké divoké fotky sem potom 😊😊

gerry22
22. júl 2016

Ahojte baby dnes som 6DPO a po toalete som si všimla ze mam ruzovkasty vytok, co myslite mozem to brat ako priznak tehu? Do teraz som to nemala az dnes

renimac
22. júl 2016

@dejna20 no ale vajcovod mi zobrali az teraz, takze tych 2,5 roka co sa nedarilo, nikto nevie vysvetlit. Teraz som po ovu a cakam na MS, lebo teraz som ovulovala zo strany, kde nemam vajcovod. Takze sance minimalne.