Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@ignorantka ved aj ty sa mozes pridat😉
@renimac zhlboka dychaj, zlato 😘
@veroniq85 dakujeem ano mám 😘
@kakatulik moja je blbé si robit ovu test po sexe??
@butterfly333 co ja vieeeem.....ako vysiel?...ja zas ked meme rano,tak cely den neviem urcit hlien 😉
@kakatulik no zatial som ho nerobila nebolo kedy bola som sa kupat. No teraz sme dali sex lebo mm potom ide na nočnu. Tak neviem. Kedy skusit test.
baby kedy najskor ukazuje pepino test tehotenstvo?
@renimac ja nemôžem nedá sa mi 😞 Jedine ak nabudúce 🙂 Zato píšem užite si 🙂🙂
@tinka881 dakujem pekne kuknem na na to. Ja som rozmyslala ist do gynfiv pri mileticke neviem ci poznáš. Ja sa moc v tom nevyznám ale tu som bola pred vyše dvoma rokmi na 3D utz tak viem ze to tam existuje. A mozem sa este opytat staci sa rovno objednat alebo treba absolvovat nejaku vstupnu konzultaciu? Dakujem pekne
@veroniq85 priatel ma cukrovku.ked tam dosiel prvy krat platil 20 eur,ze rocny poplatok.A vtedy mu dali aj nadobku,keby chcel nahodou ist na spermiogram.Tak som tam volala,povedala v com je problem,objednali ho,donies to a boli vysledky.Ziadna vstupna konzultacia.len musel platit 30 eur
@dejna20 Ja som mala po laparke ešte kratšie cykly, 20-23 dňove, pomohol Duphaston aj som otehu, ale nakoniec nič z toho. Mne ten HP nerobil, len mi povedal, že mám pravdepodobne viac mužských hormónov, že pri endoske je to obvyklé a aj preto mám tiež horšiu pleť. Aby mi nebolo ľúto, tak po MA som dostala kramy až teraz po 3 mesiacoch. Takže u mňa samé extrémy.
@kakatulik Ak som mala TSH v norme, môžem mať T3 a T4 zle výsledky? Ja som mala dosť veľké návaly tepla, doktor povedal, že to môže súvisieť so štítnou, ale urobil mi len to TSH.
Žienky pomooc poraďte mám strašne kŕče musela som si dat nospu... A kŕče neustupuju viete dačo poradiť? Zjedla som paradajku a už je problém na svete ☹
@druzicka17 mne 12dpo ukazal celkom peknu druhu ciarku
@aluska2999 a u toho doktora si bola?ked mas moc krce chod na pohotovost
@veronika1603 ale nie kŕče dole ale na žalúdku moja ako záchvat ☹ mávam to keď zjem napr papriku paradajky a také ☹
@veronika1603 na pohotovosti som bola v stredu s bolesťami dole ale že je všetko OK zatiaľ ale po tom potrate môžem teraz to takto pociťovať bojím sa stále moja

@kakatulik ja mam zas malo estrogenu,trosku mi posli 😉