Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
Ahoj kočky. Vedeli by ste mi poradiť? Mám pravidelný 28-29 dňový cyklus. Meriam si BT. Poslednú menštruáciu som mala 1.7. a trvala do 8.7. BT som si začala merať od 9.7. ( t.j. od 9-teho dňa cyklu) Hodnoty BT sú:
9-ty deň cyklu:36.4
10-ty deň cyklu:36.5
11-ty deň cyklu:36.4
12-ty de§ cyklu: 36.3
13-ty deň cyklu: 36.1
14-ty deň cyklu: 36.4
15-ty deň cyklu: 36.3
16-ty deň cyklu:36.4
17-ty deň cyklu:36.5
18-ty deň cyklu: 36.219-ty deň cyklu: 36.4
20-ty deň cyklu: 36.5
21-vý deň cyklu: 36.7
22-hý deň cyklu: 36.7
23-tí deň cyklu:36.8
24-tý deň cyklu: 36.9 (dnes som 24-tý DC)
Plodné dni som mala od 11-teho do 15-teho dňa cyklu,v tieto dni som mala ťahavé, priesvitné hlieny. Od 16-teho dňa cyklu sa hlieny zmenili na biele husté. Chcela by som sa opýtať, či je v poriadku, že zvýšenie BT prišlo až na 21-vý DC, hoc ovulácia bola cca 15-ty deň cyklu?
@minibaby to nevyzerá že ovu bola na 15Dc stále tam su nízke teploty ja by som skor povedala že 20DC bola ovu. testy nerobíš?? Ovu by mala byt ked je posledný den najnižšej teploty,tak sa mi zdá
Ovu testy nerobim. Podľa hlienov mi vychádzala ovulácia na 15Dc (mala som veľa hlienu, nedalo sa prehliadnuť) a 20-ty deň cyklu, kedy by podľa BT mala byť ovulácia som už mala obdobie sucha :D. Som z toho zmätená teraz :D
Ja si myslim, ze ovu bola 18.den cyklu. Ale niekedy nestupne hned po ovu
@minibaby súhlasím s
@butterfly333 iste bola neskôr tipujem 20 dpo a dnes si 4 dpo a to znamená že ms bude meškať pár dní keďže sa ti ovu opozdila ale to je jedno kedy hlavne že je 😀
kolko dni od pohlavneho styku sa da zistit tehu?? ci az s meskanim MS?
@druzicka17 po ovulácii 🙂 po oplodnení nie, lebo oficiálne oplodnenie nastáva až 7 - 10 dní po snažení cez ovuláciu
@enusamt dakujem za vysvetlenie. Ja som 16 dni po a test negativny. Takze zrejme nie som tehotna ze?
@druzicka17 a tvoje dni majú kedy prísť?
@enusamt 2 dni mi meska
@druzicka17 tak buď skúsiť o dva dni alebo o týždeň, ak vydržíš... kedže niekomu stúpne hormon behom dvoch dní alebo omnoho neskôr... už si bola nikedy tehu? ak áno, vtedy sa ti to ako rýchlo prejavilo? 🙂
@enusamt hej mam uz doma jedno kinderko, vtedy som zistila 1 den pred menstruaciou a poriadne silne ciarky boli. Toto je moja prva ms po ukonceni kojenia takze vlastne ani neviem kedy presne m prist dalsia.
@mausy21 je pozit. To máš aky test pepino či z MK?
@druzicka17 tak s tým ja nemám skúsenosť, hádam poradia skúsenejšie 🙂
ja som síce krátko tehu bola a našla si hneď dve čiaročky v prvý deň meškania, ale to bolo až na 23 dpo 🙂
@enusamt aj tak dakujem, ja som sice raz uz bola ale velmi som sa stym nenatrapila, to bolo pokus zasah. Takze neovladam velmi ci za tyhchto inych mojich okolnosti mozem byt tehotna, nechcem si nic namyslat ale ani podcenovat. Ale tak asi pockam nejaky tyzden a ked nic tak asi je to len upravujuci sa cyklus.
@butterfly333 pepino
@mausy21 tak sup sup nato drziiiim palcekyyyyy 👪
@enusamt juuj ked som uz taka netrpezliva, ja som len skusila ci nahodou aspon ten duch ta nebude 😀 😀 ale uz vydrzim ci mi dojde mrcha, uz 6 dni mi len zostava do mrchi. Bolesti nemam premenstruacne, mam len take ako keby mi motyliky v brusku lietali 😀 ale diky za povzbudenie 😀 drzim aj tebe prsteky 🙂
Tak my sme sa odhodlali tento mesiac do toho ist, je to prvykrat co sme isli na ostro, stale som na nieco cakala, ani neviem naco 🙂 , ale tak vek uz vyssi, presne 32. Mrcha ma dojst az za 10 dni. Po precitani nespocetneho mnozstva prispevkov sa sama divim, ze este nemam ziadny priznak 😀 Tak mi prosim drzte palce, ja drzim kazdej z vas. 🙂

@vilma30 no v podstate mas pravdu som sa zle vyjadrila .lebo oplodnene moze byt vajo aj neskor