Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@nikolienko to bol rychlovlak 🙂
ahojte, tak s malou dušičkou sa pridávam k tejto skupinke, i ked som i v tej do vianoc budeme tehulky 🙂... snažíme sa prvý mesiac a bazálka stupa po ovulácii vyššie a drží sa...no uvidíme ako to bude pokračovať. ale neviem sa dočkať...ale je to ešte veľmi skoro najbližšie týždne ukážu..🙂
@renimac vyzera to tak 😀
@butterfly333 @martinaj,baby,ale to moze byt implantacny pokles.😀
@renimac sak som tej mrche vojnu vyhlásila!!! Keď už prišla, tak nech je aspoň slušná a mierni sa, nie že nám vykrvácaš... čo toto...
No ja som 22DC, mrchu čakám 4.8.2016, 9DPO... príznaky úplne ako pred MS... nestresujem a netestujem, načo aj... až v stredu nepríde, potom skúsim, inak sa nemienim tým zaoberať, nakoľko mám typické PMS... jasnačka, že by potešila druhá čiarka, ale tak keď nepríde, môžeme ísť na to vínko spolu 😀 😀 😀
@zuzik_24 no moja mrcha Ta akosi neposlucha 😝 na druhej strane som jej vdacna, ze pockala do nedele. Ked to PMS aj tehu ma rovnake priznaky, na to sa uz bohaca spoliehat neda. Tak este cakame 3 dni? 🙂 no dobre, v stredu/stvrtok teda testujeme? 😀 budem tu rano ako na Modrom Konikovi 😀 .
@renimac s mrchou si pohovorím asi... už ma poriadne štve... 😀
Čakáme do stredy - štvrtku... aj keď ozaj mám pocit, že dostanem už včuleky včul... aj keď to by som nerada, to by bol už dosť krátky cyklus... 😖
Tak potom pricválaj ráno sem, dodám výsledok 😀
Ak teda dovtedy nezahlásim 1DC 😅
Baby otazka odveci..... verite liecivym kamenom?
@vilma30 ahoj, tak ako to s tebou vyzerá? aj si už testovala? já mám 3 dni do menzes, ale už cítím že to dostanem :( takže zase asi nič :( napíš čo noveho u vás .)
@beruska992 Ahoj, no ja som 1DC ☹
@vilma30 vidím to tak že asi začínáme znovu :(, ale ber to pozitívne aspon sa možeme stále pokušat a znovu byt zvedavé :D ved sme mladé baby tak čooo.... .)
@beruska992 Tak tak, mas pravdu. 🙂 Ja som sa rozhodla, ze nebudem robit ovulacne testy, ani merat bazalnu teplotu ani nic podobne. Ked ma pichne v malicku, nepoletim hned na net, ze ci to nie je nahodou priznak tehu 😀 Necham to na nahodu, s manzelom sa budeme milovat ked budeme mat chut ( niekedy to je 4x mesacne a niekedy 20x za mesiac 🙂 ). Ono sa to nakoniec aj tak podari. Akurat ideme stavat dom, tak aspon zamestnam mysel. 🙂
@vilma30 zamestnáš mysel a uvidíš že akurát vtedy sa to podarí 🙂
@martinaj kupila som si jadeit naramok a ktomu krystal na umocnenie jadeitu a do dvoch mesiacov sa podarilo.mozno nahoda ale bolo to tak
@veronika1603 aaky je to kamen aj ja by som chcelaaaa
@kotatko1232 moja čo je kde máš tt tehu??čo sa stalo??
@kotatko1232 ved ako pisem jadeit sa vola ten kamen taky zelenkavy to je vlastne z toho kamena naramok a tiez z krystalu.ten je ochranny a umocnuje silu hocijakeho kamena.tak som kupila ten.som ich nosila spolu na ruke.
@kotatko1232 jadeit je vlastne kamen na plodnost....aj mesacny kamen tusim a este jeden
@martinaj ja nosim od maja tieto dva naramky a pijem sungitovu vodu liter denne a trt z toho...
http://fengsuej-obchod.sk/naramky-z-drahych-kam...
http://fengsuej-obchod.sk/naramky-z-drahych-kam...
http://fengsuej-obchod.sk/vyrobky-zo-sungitu/41...
@senselinka moja skus kamen priamo na plodnost

@normab a neni tam duch?Lebo mne sa vidi...aj ked mne mamatest naposledy duchoval,a na tvojom tiez vidim slabu ciarku