icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

senselinka
2. aug 2016

@veroniq85 dakujem, moja, toto je len zlomok... co uz, muz sa ma vcera smutne pytal "ale nevzdas to, vsak?"... co mu mozem povedat... budem mat o par mesiacov 38, ale nevzdam. Len dokedy, netusim 😔

martinaj
2. aug 2016

@senselinka moja sme tu s tebou a aj budeme..... nevzdame to ziadna 💓 za ten vonavy batoztek to stoji......
Inak mi sme si o tom vcera s muzom pisali a stale mi pisal, ze sa vobec nemam bat, ze babatko urcite mat budeme, ze musime byt trpezlivi.... aspon nieco z neho vyslo 😂

veroniq85
2. aug 2016

@senselinka dokedy bude tuzba po bábätku tak dovtedy to netreba vzdavat. Neviem presne ci mas nejake ine zdravotne problemy okrem "veku" lebo si písala ze muz je v poriadku tak nadej je tu stale. Proste treba veriť i ked sa to lahko povie. Vek je naozaj len cislo ale tak minimalne do 40 by som ani nepomyslela na to vzdat to. Ja mam vo svojom okolí vela prvorodiciek v 39. A napr ked som sa snazila pri prvom tak jedna rodinna znama otehotenala v 41 skor ako ja v 27 tak asi takto o tom veku.

martinaj
2. aug 2016

V piatok idem s malym do nemocnice na operaciu, bodaj by tie sproste kramy dosli uz teraz, nech ich tam nemam celu dobu...... 😧

zuzik_24
2. aug 2016

@senselinka Zuzinka, to dáme... tiež mám o pár dní 38... a budem bojovať aj keby traktory padali.... viem, že Ty si si prešla kadečím, ale ja verím, že to bábo na Teba ešte stále čaká!!!

renimac
2. aug 2016

@martinaj to spinenie mohlo byt uhniezdenie a hCG zacina rast az po nom. Takze najskor zajtra mozes nieco na teste vidiet. Drzim palce 😉.

renimac
2. aug 2016

@lucinka511 dakujem, raz to vyjde 🙂

lucinka511
2. aug 2016

@renimac urcite,nadej zomiera posledna. Drzim palce.

martinaj
2. aug 2016

@renimac tak neskoro? Inak to spinenie bolo uplne divne hnede..... ziadne cervene

mausy21
2. aug 2016

@simisk kraasny...ja tusim ze nic z toho..gratulujem

mausy21
2. aug 2016

@simisk aj ja chceeem...ale viem ze to presvihli tento mesiac...

kakatulik
2. aug 2016

@martinaj ja si tiez myslim,ze to spinenie je nieco pozitivne. Mozno sa baby poriadne zakuslo,ale nechcem ta namotavat.

renimac
2. aug 2016

@martinaj ja som mala vtedy riadny pokles teploty na 10 DPO a na druhy den uz isla hore. Takze moze byt 🙂. Som zvedava.

martinaj
2. aug 2016

@kakatulik
@renimac bodaj by ste mali pravdu 😀

butterfly333
2. aug 2016

@martinaj moja a ako bt?? Inak si tiež myslím že by to mohlo byt tehu.

martinaj
2. aug 2016

@butterfly333 isla z 36,63 na 36,71

butterfly333
2. aug 2016

@martinaj no tak to vyzerá dobre 🙂 držím palce

butterfly333
2. aug 2016

@martinaj moja jasom to špinenie tak mala na posledy čo sa nám zadarilo tiež 10Dpo a bola som 27Dc tiež som si myslela že je to ms krv bola červená a na druhý den bolo po nej.Tak verím že sa vám zadarilo. 😉

butterfly333
2. aug 2016

@martinaj pozri na moj graf hore dole ja neviem či z toho niečo bude

martinaj
2. aug 2016

@butterfly333 ja som mala cisto hnede.....

martinaj
2. aug 2016

@butterfly333 mohlo by to opat vyjst u teba 😊

butterfly333
2. aug 2016

@martinaj no mohlo ale či to tak bude neviem uvidíme

martinaj
2. aug 2016

Teraz som citala a neviem co je na tom pravdy, ze po uhniezdeni vyjde nieco na teste az tak na treti den.... ked stupne v moci hcg..... uvidime ci pride ms.....

ria294
2. aug 2016

@renimac ale tak správne pošahané 😉 inak by nás už asi niekam zavreli 😉 snažíme sa vyšše pol roka, len mne už uteká čas 🙂

tamisi
2. aug 2016

@simisk ojojoj je to tam☺Držím palčeky!

renimac
2. aug 2016

@ria294 no ja som si myslela, ze ved som mlada a pozri, snazime sa 3 roky.... cas uteka velmi rychlo 😉

alexwarring
2. aug 2016

@simisk jeeejo gratulujem aspon niekto, tak nech teraz uz len rastiete do krasy a zdravia ;)

senselinka
2. aug 2016

@veroniq85
@martinaj
@zuzik_24 dakujem, dievcata, ste uzasne, hned mam vacsiu nadej 💜
Vzdavat to nebudem, len obcas ma chyti taka obrovska beznadej... ale zas vzdy odide 😊

@veroniq85 iny zdravotny problem nemam, resp.nie taky, ktory brani otehotneniu... bohuzial, mam taky, ktory mi sposobuje potraty, preto ich mam za sebou uz pat. A ten posledny bol aj napriek liecbe, takze aj preto ma chyta dost velky strach, co bude, ked...

simisk
2. aug 2016

@alexwarring dakujem moja,uz som ti chcela pisat ale este tomu normalne neverim.Fakt som nedufala ze ja este budem mat mimi.Snivala som o tom 10rokov a fakt som nedufala ze teraz v 38 sa mi to podari na 3cyklus.Teraz uz len sa statocne drzat do stastneho konca.Drzim aj ja tebe palceky nech to coskoro vyjde.

monilik
2. aug 2016

@simisk jejooo, gratulujem 🙂