Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 držím veľmi silno palce!!!
@monilik dakujem moja snád to do konca roka dám.aj ja
kiežby sa nám všetkým podarilo do konca roka nájsť // ....
@butterfly333 akurát je v TN na Markize o tej streľbe. Tá Nina je čo si písala? Strašne ☹
@butterfly333 preco by si nemala?
@monilik ano Nina je v blave v nemocnici je po operacii a má postrelene rameno. Je to mojej sesternici dcéra.
@kakatulik je nejaky divny z toho nič nebude
@butterfly333 to je nešťastie človek tie deti piple stará sa o ne a takto skončia v takej spoločnosti a výchova je ta tam. ☹ Dúfam že sa ničoho takého nedozijem.
@senselinka budeme mat malych byckov 😉
@butterfly333 super, ze sestre gratulujem 😉
@monilik ona išla ku kamoške spat ved su prazdniny a mama v robote a dali jej to vediet poobede.Teraz maju opletačky kedže tam našli vraj drogy tak snád to dobre dopadne a poučia sa baby z toho čo spravili.No moja krsná Ninina babkaje z toho zničená. ☹ ☹
@renimac dakujem,zatial to viem len ja.
@renimac
@butterfly333
@kakatulik
@monilik dievčata vidite teda niečo???
@mausy21 joooj to si málinko ešte po ovulke počkaj aspoň dva tri dni a testni znova. Zato sa pytam na ten čas bo keď odcitavas neskôr ako je písané v návode k testu už môže byť falošne pozitívny a potom zbytočná nádej... Ale držím palciaky nech to vyjde 😉 budem čakať na ďalší testik v piatok 😉
@senselinka inak sranda, ze boli narodeni v jeden den 🙂 a u Teba je to uz uplne pase?
@mausy21 uvidíš je to tehu len počkaj pár dní.
@butterfly333
@renimac
@monilik no ja viem ale ja som pri oboch tehu palicku mala az ked uschol a napriek tomu som tehotna bola...ked bol test mokry nebolo vobec vidno obe tehu mi ukazalo tyzden pred mrchu skusim rano ovulacny...ak najdem nejaky....ked nie skusim v piatok to budem 10dpo...

@renimac zlatik, moj drahy starky bol narodeny 27.4.!!! Zomrel dva mesiace pred Eliskinym narodenim, tak velmi sa na nu tesil... ale asi jej chcel uvolnit miesto 😔
Preto som velmi chcela, aby druhe babo bolo aprilove, ale nevadi. Len nech bude... nech sa mi vrati 💖