Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@normab juuu ja som mojou vyskou vzdy trpela,vzdy som mala z toho komplexy.Muza mam este vyssieho,a dcera je tiez vysoka,ma 10rokov,ale vypada starsia.A pri tejto strasnej vyske mam 90kg 😔.Kazdy sa pyta ze kde???Neni mozne ze to by nepovedali,a stasne sa bojim kolko teraz priberem lebo pri dcere som mala 74kg ked som otehotnela,ked som isla rodit som mala 96kg ale ako hovorim pri tej vyske to nebolo tak vidno.Ale teraz si to uz musim nejako ustrazit!!
@senselinka
@simisk aj si merala BT??
@butterfly333 no ja dnes takto neviem ci to mam brat ako klesanie...kedze takuto teplotu mavam len vcers to bol extrem
@senselinka to sa mi nepaci..... Ale chapem, chces rodiť s namiiiii 😍
Ahojte babule, ráno test ocikaný, biely ako sneh.... madam neprichádza... krčok dole, uzavretý, prsia bolia... si snáď zo mňa niekto robí srandu 😠
@renimac
@martinaj
ahojte vsetky...chcem sa tu vtriet, dufam ze nevadi a zoberiete ma medzi sebou! mam jedneho chlapca....ale tiez bol vymodleny!
druhe sa nam vlani zadarilo v auguste takto predrokom no zial sponntany potrat....na vianoce sme dostali krasny darcek dve ciarky na tehu teste, no zial radost sa zmenila opat na smutok....v 9tt som musela podstupit kyret lebo nebola akcia srdiecka. O juna sme sa ako tak zacali opat snazit....uz som si povedala ze neriesim, nemeriam...ale asi budem musiet bojovat a verit ze to dobojujeme do stastneho konca....samozrejme aj vdaka Vam 🙂 lebo podpora je ta najvacsia radost 🙂 teraz mam pred ms tak uvidime kedy dorazi 🙂 pani M 🙂 nemusela by 🙂

@senselinka ☹ dobre, tak ja to zas rozbehnem 😉