icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

renimac
4. aug 2016

@senselinka ☹ dobre, tak ja to zas rozbehnem 😉

simisk
4. aug 2016

@normab juuu ja som mojou vyskou vzdy trpela,vzdy som mala z toho komplexy.Muza mam este vyssieho,a dcera je tiez vysoka,ma 10rokov,ale vypada starsia.A pri tejto strasnej vyske mam 90kg 😔.Kazdy sa pyta ze kde???Neni mozne ze to by nepovedali,a stasne sa bojim kolko teraz priberem lebo pri dcere som mala 74kg ked som otehotnela,ked som isla rodit som mala 96kg ale ako hovorim pri tej vyske to nebolo tak vidno.Ale teraz si to uz musim nejako ustrazit!!

monilik
4. aug 2016

@simisk ja som šla rodiť 92kg pri výške 176... :-P

normab
4. aug 2016

@simisk hej presne, na take vysoke nie su zbyknuti ☺ aj moj muz je vyssi aspon o desat centi.. a kila sa pri takej vyske rozlozia.. ja mam sice 62 kilo cca ale ja nemam ani rici ani cici 😀😀 a je jedno kolko priberies hlavne nech ste zdravi 😊

mausy21
4. aug 2016

@senselinka
@simisk aj si merala BT??
@butterfly333 no ja dnes takto neviem ci to mam brat ako klesanie...kedze takuto teplotu mavam len vcers to bol extrem

zuzik_24
4. aug 2016

@simisk krásny testík, gratulka 🙂

martinaj
4. aug 2016

@senselinka to sa mi nepaci..... Ale chapem, chces rodiť s namiiiii 😍

martinaj
4. aug 2016

@renimac bed preto som tu flasu aj stiahla 😂 poplakala som si a ideme do úspešného cyklu. Ked ta svina dojde....

zuzik_24
4. aug 2016

Ahojte babule, ráno test ocikaný, biely ako sneh.... madam neprichádza... krčok dole, uzavretý, prsia bolia... si snáď zo mňa niekto robí srandu 😠

zuzik_24
4. aug 2016

@martinaj ja ju tiež čakám a nechodí, stále nechodí... doparoma s ňou... 😠

bubo27
4. aug 2016

@renimac
@martinaj
ahojte vsetky...chcem sa tu vtriet, dufam ze nevadi a zoberiete ma medzi sebou! mam jedneho chlapca....ale tiez bol vymodleny!
druhe sa nam vlani zadarilo v auguste takto predrokom no zial sponntany potrat....na vianoce sme dostali krasny darcek dve ciarky na tehu teste, no zial radost sa zmenila opat na smutok....v 9tt som musela podstupit kyret lebo nebola akcia srdiecka. O juna sme sa ako tak zacali opat snazit....uz som si povedala ze neriesim, nemeriam...ale asi budem musiet bojovat a verit ze to dobojujeme do stastneho konca....samozrejme aj vdaka Vam 🙂 lebo podpora je ta najvacsia radost 🙂 teraz mam pred ms tak uvidime kedy dorazi 🙂 pani M 🙂 nemusela by 🙂

zuzik_24
4. aug 2016

@bubo27 vitaj a hurá do plodenia 🙂

bubo27
4. aug 2016

@zuzik_24 dakujem si zlata🙂)

simisk
4. aug 2016

@mausy21 nie nemerala lebo ani neviem ako ani akym teplomerom,isla som len na slepo cca + - a asi som trafila 😁

kakatulik
4. aug 2016

@mausy21 toto je stale velmi vysokNo al ked klesla trosku.😀

martinaj
4. aug 2016

@zuzik_24 a kde mame testik? 😀

martinaj
4. aug 2016

@bubo27 vitaj 😊

bubo27
4. aug 2016

@martinaj dakujem 🙂

zuzik_24
4. aug 2016

@martinaj miláčik, testík bol biely ako sneh... len kanálik sa ukázal... aj ten je ale ťažko vidieť... chceš vyvolávať duchov? 😀

zuzik_24
4. aug 2016

@martinaj minulý cyklus keď som mala to biochemické tehu, tak som už veselo duchovala... včul ništa 😉

dejna20
4. aug 2016

@renimac no hej. Aj ked som mala 20.3. Narodeniny som mala symbolicky 2 ciarky na tehu teste. Akurat to bolo biochemicke a 22 eho ciarka slabsia a mrcha prisla. Co uz. Asi mam sudene mat letne deti 😂

renimac
4. aug 2016

@bubo27 ahoj moja, vitaj a drzime ti palce! 😀 mozes tehulkovat s nami 😀 😀 😀

renimac
4. aug 2016

@zuzik_24
@martinaj nepacia sa mi biele testy, vrrr :-/ nevadi, dame si aspon vinko 😝

renimac
4. aug 2016

@dejna20 ja budem mat polojarne, pololetne 😝 😀 😀 😀 asi mi prave preplo 😝

monilik
4. aug 2016

@bubo27 držím palce 😉

zuzik_24
4. aug 2016

@renimac jasne, že dáme, snáď tým aspoň mrchu vydurím 😀

bubo27
4. aug 2016

@monilik dakujem 🙂

bubo27
4. aug 2016

@renimac diiik 🙂

dejna20
4. aug 2016

@renimac ja to tiez vidim skor na maj 😂
Tento mesiac je v akcii lavy vajecnik a ten je skrateny kvoli cyste tak asi az bud mesiac budem tehu 😂😂😂

renimac
4. aug 2016

@dejna20 ja uvidim, ktory bude v akcii tento cyklus, lebo na pravej strane nemam vajcovod 😒. Tak si drzime palce 😉.