icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

veroniq85
4. aug 2016

@ignorantka dakujem a hej presne tak. Nesmieme dovolit aby nam to prerastlo cez hlavu a skoncilo to tak ze pomaly zacneme existovať len pre to jedno a to aby sme otehotneli. Ja som si uz na sebe vsimla niekolkokrat ze som bola uplne podrazdena a mimo z toho ze sa nedari otehotnieť namiesto toho aby som sa s radosťou venovala synovi. Tak som si povedala ze to takto nemoze ist dalej. Inac to je dôvod preco ja nemeram tu bazalnu teplotu. Mam pocit ze uz by som naozaj nemyslela na nič ine. Ale vsak treba veriť ze kazda z nas si coskoro najde // ciarocky😍

renimac
4. aug 2016

@veroniq85 po 2 rokoch zacne merat BT kazda 😉 bohuzial, ale je to tak. Vtedy sa spoliehat na nahody uz neda. Ale verim, ze ty to nezazijes 😉. Jedno dietatko uz predsa mas, podari sa aj druhe 🙂.

bubo27
4. aug 2016

@renimac my sme sa tri roky snazili o maleho a vykaslali sme sa na vsetko a sli sme na lyzovacku do alp....a odtial sme prisli traja 🙂 takze mozno nahoda alebo naozaj vypnutie 🙂

renimac
4. aug 2016

@bubo27 malo to tak byť 😉 ja si nemyslím, že to súvisí s psychikou. Keby ano, bola by som tehotná už prvý rok, kedy som bola najviac v pohode. Žiadne merania, testy, doplnky. S tým som začala až neskôr. A keď som otehotnela vo februari, určite som aj to myslela 😉.

kakatulik
4. aug 2016

@zuzik_24,@renimac,
Babeny. Moja vcerajsia prihoda nema nic s pitim,ale take nervy som mala,ze keby som bola nieco nasla,tak sa zotnem pod obraz bozi. Moj kuch.syfon sa opät uz po niekolko krat,rozhodol neodtekat(problem je niekde v stene pod nami). Normalne to to robim ja aj uspesne,ale tento krat bol doma moj drahy,tak vypol hrudnicek,ze on to urobi😀...neviem aky dlhy cas presiel,ale.vyskusal vsetky sposoby od chemickych po mechanicke,podtlakove,ci pretlakove...po poslednom pokuse zahldsil,ze uz to ide(presli 2hod a vsade spinavy riad). Asi o 5 min,ked uz poskladal vsetko dokopy prisiel so sklopenymi usami,ze voda sice odteka,ale tece po stene. Uz som mala na krku take kable ze som skoro explodovala. Sama som musela zistit,ze rura,ktora ide zo steny je derava. Silikon sme doma nemali,cize to tak zostalo....Fortsetzung folgt.

renimac
4. aug 2016

@kakatulik 😂😂😂 to je také typické... prepáč moja, ale pobavilo. Nedojdes niekedy na víno do Ba? Môžeš u mňa prespať 😊.

veroniq85
4. aug 2016

@renimac dakujem pekne. Ano moze byt. Verim ze to musi byt pre vas dlhodobé sanzilky velmi tazke a s vami sa ja teda nemozem vobec porovnavat. Mate moj obdiv a naozaj vam z celeho srdca prajem aby vam to vyslo. Poznam aj ja vo svojom okolo pary ktory sa dlhodobo nedari. Mozem povedat asi len tolko ze nadej umiera posledna a treba bojovat dalej a hlavne sa nevzdavat😘

ria294
4. aug 2016

@renimac mne ovu testy ešte ani raz neukázali ovu, ale BT aj hlienik ano 🙊 Ale stále skúšam aj ovu testy

kakatulik
4. aug 2016

@renimac teraz sa na tom bavim aj ja a nesiem si domov v kabelke silikon(inac ake i-y?
Jasne ze dojdem. Spat mam kde. V BA zije brat. A tomu mojmu bolo jasne ze vecer nic nebude. Taky krotjky zostal,ze mi ho az luto bolo. Esteze som uz po ovulke.

renimac
4. aug 2016

@veroniq85 človek sa asi nikdy v najhlbšom vnútri nevzdá, stále dúfa, ale je to na mozog. Kým sa my snažíme, kamoši, ktorí v tom čase ani nemali partnerov, dnes už kočikuju. To ti pripomína každý deň, že svoj boj prehravas. A ver mi, čím dlhšie to trvá, tým menej sa sledujes. Ja som si prestala kupovať vitaminy, testy nerobím, akurát som si merala BT, lebo som si chcela byť istá, že po februárovom mimomaternicovom tehu stále ovulujem. Ale nevadí. Každá búrka raz prejde... 🙂

zuzik_24
4. aug 2016

@kakatulik kks, že vypol hrudníček a káble na krku... ženaaaa, si ma pobavila, paráda 😀

renimac
4. aug 2016

@ria294 na tie sa mi už míňať peniaze nechce 🙂 prestala som po 2 cykloch 😆

ria294
4. aug 2016

@renimac
@zuzik_24 no moje zlaté obe budete krstiť😘😘 len potom si budete pripíjať malinovkou 🙈🙈

zuzik_24
4. aug 2016

@kakatulik dobre si napísala, mäkké je tam 🙂

renimac
4. aug 2016

@kakatulik 😁chudaaaaak. Niekedy si hovorím, že to majú s nami fakt riadne ťažké 😄. Ale na to vínko určite dojdi... i si dala správne 😉.

zuzik_24
4. aug 2016

@ria294 radšej galón malinovky ako pohár vína, len aby to už bolo 😉 😉 😉

renimac
4. aug 2016

@ria294 bodaj by 😊ty nechceš obliat? 😂

ria294
4. aug 2016

@kakatulik no nie , že by som bola škodoradostná, ale pobavila som sa 🙊 Lebo mne minule začala striekať kuchynská batéria a ten môj chlap sa tiež hral na vodára 😆😆

renimac
4. aug 2016

@ria294 no neľúb ich 🙂

ria294
4. aug 2016

@renimac ale ano určite chcem 😉😉 dnes večer budem hrakať flaštičkou sektu 😀 To ešte len bude prelievačka 😃

ria294
4. aug 2016

@renimac Jaj počkaj teraz mi to nejako došlo, čo si napísala 🙈🙈 že či nechcem obliať 😀😀 no asi mi už uškodilo to dnešné slnko 😉

ria294
4. aug 2016

@zuzik_24 bude všetko to pekne príde 😘 A aj ten galón malinovky strelíme 😝

zuzik_24
4. aug 2016

@ria294 na zdravíčko 😀

zuzik_24
4. aug 2016

@ria294 ouuuje, kým ho vypijeme, aj porodíme pod tou cisternou 😀

ria294
4. aug 2016

@zuzik_24 neboj ked sa do toho pustime všetky ako sme tu aj málo bude 😉

zuzik_24
4. aug 2016

@ria294 😀 😀 😀

renimac
4. aug 2016

@ria294 prídem ťa obliat.... veľká noc síce ďaleko, ale veď prečo si neurobit sviatok skôr 😁 A potom dáme vajco, klobásu a zalejeme nakoniec malinovkou 😆😂😇.

senselinka
4. aug 2016

@renimac
@zuzik_24 dnes vam je veselo, holubienky 😘

renimac
4. aug 2016

@senselinka tak ale isteee 😉

senselinka
4. aug 2016

@renimac 👍😍