icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

ub
15. máj 2016

@senselinka a prirodzene? Davas mi nadej dakujem. @ monilik brala som dufaston takze tym to tiez nie je je to cele divne a nikto nic nevie. Hcg stupalo ukazkovo ako pri dvojkach ma , ale v brusku boli stale len prazdne gestacne vaky bez plodu. Brala som aj femibion, pred tehu pila alchilku do ovu. Ja neviem co este treba este skusim schudnut. Mozno to pomoze.

butterfly333
15. máj 2016

@blanch12 Ahoj ja nič nové teda po roku pn som znova v mojej praci,dnes som 12Dc čakám na ovu tak snád ju neprepásneme.A ty ako????

megica33
15. máj 2016

Ahojte baby 🙂 pridam sa k vam aj ja ... Jedneho sibala uz doma mame a teraz sa snazime odruhe...minuly mesiac biochemicky ☹ teraz som 32 DC a cakam na mrchu ci pride ci nie...cyklus mavam 33 dnovy cca ... Ovu bola na 23-24 DC takze predpokladam ze aj MS sa posunie...prsia bolia, BT sa drzi hore zatial a v podbrusku ma bolelo 28-29 DC a odvtedy nic len prsia su citlive a vytok mam. Zajtra rano sa chystam na test ale mam strasne obavy ze bude iba jedna / ☹ v kazdom pripade dufam ze to tu vsetky dame do septembra 2016 🙂

butterfly333
15. máj 2016

@megica33 Držím palce vyzerá to u teba dobre,

megica33
15. máj 2016

@butterfly333 dakujem pekne, aj minuly to vyzeralo slubne a nakoniec nic :-/ ty si uz sledujes ovu? Robis testy?

renimac
15. máj 2016

@butterfly333 a ako v praci? Ja v pondelok nastupujem 🙂.

butterfly333
15. máj 2016

@megica33 ja si ovu sledujem skoro dva roky aj bt meriam,no uvidím čo z toho bude.

butterfly333
15. máj 2016

@renimac No zatial čakám na posudok od firemnje dr,a sedím a preberám skrutky matky naautá čo sa montuju atd,zatial pohoda.

senselinka
15. máj 2016

@ub prirodzene uplne nie... Bola som na IUI, ale bez akýchkoľvek hormonov, ani po som nemohla ma t duphaston ani nič, lebo zvyšuje zrazanlivost krvi. Je to uplne jednoduchý zákrok, kde ti len vstreknu premyte mužove spermie, takze to beriem ako prirodzené počatie, lebo aj šanca je asi 10%.
Len nechapem, prečo si ešte nebola na vysetreniach? Ved ak mas napr. zvysenu zrazanlivost krvi, Duphaston to ešte zhoršuje 😕 Mne zistili trombofiliu, syndrom lepivych dosticiek, a s liekmi na riedenie krvi máme dcerku.
Teraz som,bohužiaľ, potratila znovu, až v 12 tt, takze idem znovu na očistu tela... Mám Macingovej detox, mnohým ženám to dosť pomohlo nielen k detoxu tela, ale aj tehu. Plus vyluc lepok, možno aj laktózu,skus materskú kašičku užívať na regeneráciu. Ja teraz beriem toho dosť, ale v juni už ostane len kyselina listová, mať.kasicka, vit.E s pupalkou a alchemilka.

lily1983
15. máj 2016

Ahojte..mozem sa pripojit k vam? Tiez dufam ze coskoro bude brusko rast..zatial sme skusili raz a ani neviem ci som alebo niesom tehu ale 13 DPO a 2 testy negativne.spinenie, krv, takze skor nic nebude :( zajtra cakam mrchu. Muz mi uz nadava ze co sa sledujem a ze vsetko mam nechat na prirodu,som zvedava kolko nam to potrva 🙂

lily1983
15. máj 2016

Baby odporucate kys.listovu? Ja som ju pred prvym tehu brala 4 mesiace.potom som otehotela..bolo to v tabletkach. Davate nieco?? ...prirodne nieco by som si nasadila..prajem nam vsetkym nech sme rychlo v tom az po usi :D

dejna20
15. máj 2016

@senselinka ja si uz pripadam ako dochodca, normalne mam na tie doplnky liekovku 😁😁😁
Mam tam kys list,vitc- ja som dost chorlava ale doberiemv maji, v juni uz cecko vysadim, vitEa zinok to mam aj na plet (zarazena puberta 😂), pupalku a sumaj davam magnezko a vapnik bo som citala, ze zvysuje sancu na prezitie babskych spermii 😜
Pijem alchemilku a vitex a este mam taku tinkturu od gyna aphrodite (nieco ako gynex).

dejna20
15. máj 2016

@senselinka sumaj je šumaky-sumive. A skusam bezlepkovu dietu a mlieko som tiez nahradila ryzovym a kokosovym ale jogurty a smotanu sem tam jem.
Bt ale nemeriam ani ovu testy zatial ignore. Zajtra idem na vybratie stehov tak ked povoli sex tak bude coromoro kazdy den alebo kazdy druhy a uvidim co z toho.

dejna20
15. máj 2016

@lily1983 kys listova je skor pre zdravy vyvoj plodu ako na samotne otehotnenie. Ale ak ma zena nedostatok kys list tak moze byt problem s otehu ale zase v nasich koncinach kde mame pristup k rozmanitej stravy malokto ma nedostatok kys listovej.
V kazdom pripade neublizi takze ja beriem.

5ka_es
15. máj 2016

Baby Inofalic ci Femibion? Alebo je to jedno? A treba ich doplnit este kyselinou listovou ?

renimac
15. máj 2016

@5ka_es za mna Femibion, ale kazdy ma ine skusenosti. Mne Inofolic rozhadzal cyklus a priberala som z neho. Listovku uz k tomu netreba 😉.

popilka
15. máj 2016

Baby, a co znamena biochemicke tehu? To som este nejak nepocula...

matrix87
15. máj 2016

Baby,tie 10tkove testy na kolky den su schopne nieco ukazat?skusali ste niektora aj skor ako pri meskani ms?

popilka
15. máj 2016

@matrix87 Niekomu ukaze uz na 11dpo. Chces uz skusit?

lily1983
15. máj 2016

@matrix87 no ja ano ale mne ukazal neg aj dnes a to mi mala prist mrcha zajtra no asi sa uz spusta..moja sesternica je tehu a prvy mesiac mala aj menzes.nie tuhy ale mala.

megica33
15. máj 2016

@popilka to znamena ze sa plod neuchytil poriadne tak odide s MS ak dobre viem

matrix87
15. máj 2016

@popilka no,dbes by som mala byt este len 6dpo,a rozmyslam nad tym,ze do 24.5.je este dlha doba,ze by som si spravila skor,dakedy koncom tyzdna... kdesi som v ktoromsi navode citala,ze mozu ukazat uz 10dpo,ale ci to je pravda....

5ka_es
15. máj 2016

Este som sa chcela spytat daju sa kupit testy aj v nejakom vacsom baleni, alebo ktore su dobre a lacne?? Ja som celkom zavisla na testovani a nechcem skrachovat. Takze ktore kupijete?

kotatko1232
15. máj 2016

@bublinkamoja uz je trosku lepsie.no uz 2 babo nechcem nikdy! ked mi toto odislo ☹

lily1983
15. máj 2016

Tam ide o hladinu hcg a ta sa vylucuje u kazdej inak.na teste pisu aj 5 DPO ale to je blbost podla mna..no mozne je vselico..

matrix87
15. máj 2016

@kotatko1232 ☹ este mozno zmenis nazor,ked sa pozbieras 😉

lily1983
15. máj 2016

Baby a aj ste v nejakej polohe napr.nohy hore ked ste po sexe? Muz mi povedal ze za to nie som tehu ze som nedala :D

matrix87
15. máj 2016

@5ka_es ja si kupujem pepino vacsinou,tie pruzky len,u nas su tie najcastejsie sa vyskytujuce v drogeriach,v lekarni som nekupovala este...

matrix87
15. máj 2016

@lily1983 ja som bola,asi prve tri mesiace,potom ma to prestalo bavit,teraz uz len lezim co najdlhsie,kym mi to synator dovoli 😀

matrix87
15. máj 2016

@lily1983 teda,kym sa nezobudi.... aby to nevyznelo,zesa milujeme,ked sa hra v izbe.... 😉