icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

veroniq85
4. aug 2016

@butterfly333 no to nie je spravodlive ale to je zivot tak to chodi. Aj ja poznam vela takych prípadov. Vytesuj sa spolu so sestrou a neboj sa aj ty sa urcite dočkas svojho batozka😘

veroniq85
4. aug 2016

@senselinka ahoj kedy ma k tebe dorazit teda nedorazit ta hnusoba? Mne v nedelu a pamatam si ze sme minuly cyklus cakali priblizne v ronakom case.

zabka12
4. aug 2016

@ignorantka mohol byt pozit. Ten z rana, ale ty to najlepsie vies posudit, ako to vyzeralo nazivo(fotak skresluje) ... Kazdopadne drzim palce, lebo som v tom s tebou, nakolko mi vysiel naobed pozit ovu test😉

butterfly333
4. aug 2016

@mausy21 ved to 😒

veronika1603
4. aug 2016

@ignorantka ten predposledny je robeny kedy vcera vecer co dnes rano a ten posledny?vies ono aj ked zbledol ten ovu test tym ze vajo prasklo a tera je schopne oplodenia este 12hodin po prasknuti.takze este sup na to

ignorantka
4. aug 2016

@zabka12 tak si davame vediet este zajtra co bude uvidime, kazdopadne je mi jasne co treba robit :D

ignorantka
4. aug 2016

@veronika1603 posledny je z vecera a predposledny z obeda z dneška 🙂... len ani nejake bolesti som nemala, len poobede chvilu akoby na kramy...

denidi
4. aug 2016

@ignorantka neboj,ovu ešte len bude,ak bol včera pozitivny testik,dnes sup na chlopa a za dva týždne drzim prstiky😉

monilik
4. aug 2016

@senselinka ten kašeľ poznám... Odkedy syn začal do škôlky každé 3 týždne chorý. Druhý polrok každé 3 týždne antibiotiká na zápal priedusiek, až sme skončili v nemocnici lebo nemohol dýchať. potvrdená alergia na roztoče, berie antihistaminiká a inhalacne kortikoidy, odvtedy zápal priedušiek nemal. Bolo to vždy jeden deň vodovy sopel druhý deň kašeľ tretí deň zápal priedušiek. ☹ Keď nie je v škôlke je OK ale ako sa dostane do kolektívu kde sú choré deti hneď všetko chytá.
Daj jej porobit vytery a uvidíte.

kikushaa
4. aug 2016

@monilik juj to ma aj oliver jeden den sople, druhy den kasel a uz mu to sada na priedusky a hned z toho zapal..ale on to ma preto lebo nema dostatocne vyvinute tie najmensie zahyby tam skrz predcasny porod, tak sa mu to ulozi a ide horsie von 😒

renimac
4. aug 2016

@8291 ja taky tak... teda starkovcov a ocina ☹

renimac
4. aug 2016

@martinaj to mas len 4 dni spozdeni 😉

renimac
4. aug 2016

@senselinka vinko si dat nemozes? 😒

senselinka
4. aug 2016

@zabka12 to je v pohode, ja sa dnes ako hotentot citim, takze vsetko chapem 😂

senselinka
4. aug 2016

@veroniq85 zajtra/pozajtra ma prist, ale teplota sla pomaly dole a brucho mi ide urvat, takze zajtra je tu...

senselinka
4. aug 2016

@monilik lenze moja este do skolky nechodi a teraz moc ani medzi deti ☹
Musime obehat vysetrenia, nic ine neostava...

senselinka
4. aug 2016

@renimac vinka som si dnes uz dalaaaa, ojoj 😀 boli sme na grilovacke u susedov 😝 ruzove, biele... doma este cervene, vecer hopsnem na muza a zajtra zacneme vitazny cyklus 😍

zabka12
4. aug 2016

@senselinka ja sa tak citim cely tyzden, ako sa pozorujem kedy sa už to zlate vajko uráči vykotulat ;) uz sa aj muz na mne zabava ;D moja držím palce aby si všetko zvladla ;)

renimac
4. aug 2016

@senselinka takze zase spolu 😉 zacina sa mi to pacit 😉

senselinka
4. aug 2016

@zabka12 dakujem, uz je lepsie, slopla som si so susedou trochu 😀

senselinka
4. aug 2016

@renimac tak a da sa bez vas? 😉

renimac
4. aug 2016

@senselinka no tehulkovat mozeme len spolu 😉

tinka881
4. aug 2016

@senselinka
@renimac
Babulky,ale nemusite cakat do septembra na mna🙂ja ze ma dovtedy nakazite tehu bacilkami...

renimac
4. aug 2016

@tinka881 nie, my uz teraz v auguste a prideme Ta oprskat 😀 😀 😀

tinka881
4. aug 2016

@renimac suhlasiiim🙂uz som si aj ja dala vinecko.zajtra mam volno,tak treba mat pekny vecer

popilka
4. aug 2016

Baby, tie, co berete VMK, mam otazku. Vecer to berete pred alebo po cisteni zubov? 😀

renimac
4. aug 2016

@popilka prave teraz po 😀 ale inak ako mam naladu 😝

monilik
4. aug 2016

@senselinka veru pobehajte čím skôr bo keď pôjde do kolektívu môže byť ešte horšie ☹ možno fakt alergia alebo nejaká zákerná rezistentna baktéria

kikushaa
4. aug 2016

@popilka zena ty sa kde taras 🤗 si tu mesiac nebola

dejna20
4. aug 2016

Ja som dnes bola u gyna konzultovat vysledky hp. Mam trochu viac progest trochu viac esteogenu, ale ze nic podstatne podla neho. Veaj lepsie ako mat menej. Amh mu prislo super, mne ani nie.
Spravi mi este v 3 dc znovu ci nenastala nej zmena po laparke ale ze on to vidi hormonalne ok. Aj stitna mu pridla ok, ale dal mi odporucanku aj endokrinologicke a znova checknu aj to t4. A muz dostal listok na spermiogram.
Baby kolko to stoji v gyn five?